Gość: kate IP: *.sysnet.pl 16.02.07, 22:24 Hej Czy ktos podróżował juz z biurem Liketoura z Krakowa?? Znalazłam ciekawą ofertę i nie wiem czy warto?? Proszę o jakieś info?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kaja Re: liketours IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.07, 16:21 prosze państwa nie kupujcie w tym biurze bo oni zbierają oferty ze wszystkich biur i sprzedają jak swoje mało tego oni nie są organizatorem , w 2006 r byłam z tym biurem sprzedali mi wczasy do turcji no i zawód całkowity pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate Re: liketours IP: *.sysnet.pl 17.02.07, 21:18 dziekuję za informacje - tak sie własnie obawiałam!! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: liketours IP: *.acn.airbites.pl 13.03.07, 23:37 Kaju opowiadasz bzdury... Like Tours jest biurem agencyjnym wiec to normalne, ze maja w ofercie oferty wielu organizatorow i to jest wielka zaleta bo nie trzeba biegac po kilku biurach tylko wszystko mozna znalezc w jednym miejscu. Sa w Krakowskiej Izbie Turystyki i jak im nie ufasz to mozesz tam zadzwonic i potwierdzic ich wiarygodnosc. Ja i moi znajomi latamy z nimi od 2 lat i zawsze wszystko jest na najlepszym poziomie, ale jak ktos chce wydac 1000 zl i miec luksusy to juz inna sprawa... Polecam to biuro ! Odpowiedz Link Zgłoś