Gość: Hela IP: proxy 05.05.03, 08:42 Kto byl z triada ostatnio? Ceny maja smiesznie niskie. O co chodzi ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: piter Re: TRIADA - mina ??? IP: 217.153.97.* 05.05.03, 12:30 o to ze doplacisz p[rzy podpisywaniu umowy, o to, ze bedziesz jechal tam z glowa w kolanach - bo nie wiadomo jak tam jest, nie wiadomo gdzie to jest i takie tam. cena niska = duze ryzyko. to tak jak z tanim samochodem na gieldzie( chociaz rocznik dobry) - okazja to ryzyko. a na nasyzm swiecie nie ma okazji - sa tylko frajerzy ktorzy tak mysla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adi Re: TRIADA - mina ??? IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 06.05.03, 11:14 Do Pitera. Że niby co jak płacis zduza sumę to niby wiesz gdzie jedziesz? Podejrzewam że nigdzi edo tej pory nie byłes, a jesli już ci się udało wyjechać to już przed wyjazdm szukałeś powodu zeby napisac reklamację. Pewnie szarpnąłeś się na apartamenty w za 500 pln i oczekiwałeś kliamtyzacji, mini baru, TV sat itd. Więc lepiej wsiądź na rower i zacznij jeździc po rondzie wszyscy na tym lepiej wyjdą. A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nick Re: TRIADA - mina ??? IP: *.mrkch.pl / 10.10.15.* 07.05.03, 13:09 Jutro lece z Triadą po raz trzeci, tym razem na Krete (wczesniej byłem w Grecji - Riwiera i w Tunezji) standard nie jest żeczywiście lux, ale jest na pewno lepiej niz w polskich hotelach/kwaterach za porównywale pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lolek Re: TRIADA - mina ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.03, 15:56 Popieram! Większość z Was jeździ za grosze a oczekuje wspaniałych wakcji. Najpierw policzcie: opłaty lotniskowe, przelot, transfer, hotel, wyżywienie, obsługa rezydenta - przecież wczasy w Polsce z własnym dojazdem kosztują więcej i jeszcze za rybke w smażalni musicie zapłacić po 30zł dziennie. Popieram Adiego za 500 zł możecie sobie zrobić dobrego grila ze znajomymi, więc lepiej nie myślcie o wczasach zagranicznych! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joanna Re: TRIADA - mina ??? IP: *.tele2.pl 08.05.03, 12:20 no co ty? byłam w zeszłym roku z tym biurem we Włoszech na Kalabrii za 1100 od osoby ( przelot , 14 nocy i wszystkie opłaty) w apartamentach i było super, mało zapłaciłam wiec stac mnie było na dodatkowe wakacje ( oczywiscie z triadą) na Cyprze za 1300 zł / os - tez super. W tym roku wybieramy sie do Hiszpanii na Wybrzeze kwiatu pomaranczy za 1100 zł / os i nie wyobrazam sobie żeby mogło być źle. Dlatego polecam pozdrawiam Joanna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kola Re: TRIADA - mina ??? IP: 168.143.123.* 05.05.03, 13:48 Smiesznie niskie ceny? To sobie policz wszystkie obowiazkowe doplaty. Cena robi sie 2 razy wieksza. A jak doliczysz do tego ryzyko zwiazane z wyjazdem z Triada, to cala impreza robi sie wielce nieoplacalna. Pamietaj - biednego nie stac na byle co, a tanie mieso psy jedza. Przyslowia nie na darmo sa madroscia narodu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hela Re: TRIADA - mina ??? IP: proxy 05.05.03, 14:37 Chlopaki byliscie z triada czy piszecie tak ogolnofilozoficznie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gugi Re: TRIADA - mina ??? IP: *.klik.pl 05.05.03, 16:17 Jesli nie jestes bardzo wybredna i nie zalezy Ci bardzo na luxusach, a raczej na miejscu do ktorego lecisz to z czystym sumieniem moge polecic, bo rzeczywiscie ceny maja bardzo dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
2castro Re: TRIADA - mina ??? 05.05.03, 16:43 Porządne biuro.Nie nastawiaj sie na wysoki standart- moim zdaniem (nawet jak doliczysz wszystkie doplaty) wyjazd jest naprawde atrakcyjny cenowo.Słowem jak na co co oferują na miejsu ceny maja atrakcyjne.Zdecydowanie TRIADA OK. PS. nastaw sie na dużą zgraje malkontentów -niestety do TRiady tacy przylegają,ale na szczescie sa w mniejszosci.Jakbyś miala pytania bylam W GRECJI, HISZPANII I wLOSZECH POZDR Karola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rysiek Re: TRIADA - mina ??? IP: *.mancafe2.mancomplex.pl 05.05.03, 19:49 Byłem z Triada w Tunezji i na Krecie.Tak jak pisali poprzednicy nie mja co mażyc o wysokim standardzie, ale jakos kiepsko tez nie jest poprostu srednio. Ale i ceny sa dobre.Poprostu to klasa ekonomiczna :) Na krecie trafilismy (bo to w triadzie w duzej mieze to lotria)na super standard a bylo to last minute, a inni od nas troszki gorzej.W tunezji bylo srednio.Co nie znaczy ze brakowalo nam zarcia czy rozrywek.Hotel w miare dobry.Ogolnie POLECAM !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hela Re: TRIADA - mina ??? IP: proxy 06.05.03, 11:25 Ale czy jak wybiore hotel 4* to jest zapewniony standard? Czy wybierajac oferte mam zagwarantowane to co w ofercie? Odpowiedz Link Zgłoś
2castro Re: TRIADA - mina ??? 06.05.03, 13:26 Wazne ,abys wybrala konkretny hotel -wtedy dostaniesz to co kupisz.Ja np. nie potrzebuje *** hoteli,ale od znajomych wiem ,że przy **** hotelu będzie ok.Jeśli wybierasz **** hotel to odszczekuje to co pisalam o malkontentach-oni wybierają te najtansze hotele .Zazdroszcze ci.Jak wrocisz koniecznie napisz pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olale Re: TRIADA - mina ??? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.05.03, 12:53 No a jak to sobie wyobrażasz??? wybierzasz i masz, a są też oferty typu traf i wtedy niewiesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: TRIADA - mina ??? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 08.05.03, 14:19 wtedy t twoje ryzyko, ale w związku z tym są tańsze niż knkretny hotel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: TRIADA - mina ??? IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.03, 19:56 Z Triada byłem już trzy razy . Zawsze dostałem tyle za ile zapłaciłem. Uważnie czytaj katalog a nie będziesz rozczarowana .W tym roku jedziemy do Egiptu ****(oczywiście z Triadą).Pamiętaj za 500zł to nad rzekę pobiwakować. Dla stałych klientów mają jeszcze lepsze ceny. Odpowiedz Link Zgłoś