Gość: marek Re: Grecos Holiday IP: *.centertel.pl 25.06.09, 16:11 Właśnie wróciłem z wyjazdu na Kretę z tym "biurem". Totalna porażka. Trzymajcie się z daleka od tego biura!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luz Re: Grecos Holiday IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.09, 19:46 mozna leciec. pierwsze dwa dni na lotnisku jak dzis na Krete Odpowiedz Link Zgłoś
iryssek Re: Grecos Holiday 30.06.09, 17:36 > mozna leciec. pierwsze dwa dni na lotnisku jak dzis na Krete z tego co wiem to nie wina Grecosa tylko strajku na lotnisku na Krecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ok42 Re: Grecos Holiday IP: 157.25.31.* 20.07.09, 11:29 Marku, mam prosbe o jakies szczegoly - fakty, niedlugo wylatuje z nimi na Krete. Dzieki z gory! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ok42 Re: Grecos Holiday IP: 157.25.31.* 22.07.09, 13:06 Wlasnie dostalam wiadomosc z grecos, ze godziny wylotu zmienily sie z 9:50 rano na 17:20 z miedzyladowaniem w poznaniu, co oznacza w praktyce jeden dzien krocej na krecie. Czuje sie lekko zwodzona na razie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JJ Re: Grecos Holiday IP: *.net.stream.pl 22.07.09, 13:39 Wczoraj znajomi wrocili z Korfu , bardzo zadowoleni . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Grecos Holiday IP: *.ryb.abpl.pl 03.08.09, 20:44 Biuro podróży totalnie z nas zakpiło, dzień przed wyjazdem nagle zmieniło nam hotel z kameralnego ładnego hotelu(gelina mare Korfu) na ogromny moloch którego nawet nie ma w katalogu, pewnie to jakiś hotel zastępczy do którego kierują"naiwnych" turystów, oczywiście zrezygnowaliśmy z wycieczki i czekamy na zwrot kosztów mam nadzieję ze się doczekamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: Grecos Holiday IP: 89.231.148.* 11.08.09, 22:22 a ja jestem zadowolona - wylot o czasie, hotel jak w ofercie (Kreta), na temat rezydentow nie wypowiadam sie bo poza spotk informacyjnym nie kontaktowalismy sie z nimi. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ok42 Re: Grecos Holiday IP: 157.25.31.* 17.08.09, 14:17 Właśnie wróciłam z Krety z hotelu Minos Mare z Grecosem. Przelot, transport do hotelu - dobrze zorganizowane. Rezydent - Marcin kontaktowy i sluzy rada i pomoca, ma duza wiedze nt Krety. Sam hotel genialny: - jedzenie bardzo dobre, roznorodne i w duzej ilosci, - obsluga bardzo mila, pomocna (zmiana pokoju nie stanowi zadnego problemu, ani sladu krzywej miny jak poprosilismy), - hotel polozony przy plazy (duzy plus) - hotel ma zarowno duzy basen dla doroslych jak i maly brodzik dla dzieci, - codziennie opieka animatorow, - hotel polozony w malej miejscowosci platanias, ktora jednak tetni zyciem : mnostwo tawern i sklepow, - dobry dojazd do rethymnonu ( w zasadzie na piechote tez chodzilismy - niecala godzinka spacerem) - pokoje sprzatane, schludne. Minusy hotelu: - ceny drinkow do kolacji i nad basenem zbyt wysokie, - do kolacji nie mozna wziasc kieliszka wina, trzeba od razu kupic cala butelke, natomiast nad basenem nie stanowi to juz problemu, - lezaki na plazy w wersji HB platne, Poza tym wszystko super, hotel polecam jak najbardziej, bardzo dobre wrazenie pozostawil. Polecam rozwniez Grecosa, nie bylo zadnych zgrzytow. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Grecos Holiday IP: *.tktelekom.pl 17.08.09, 16:47 ODRADZAM BIURO GRECOS !! jescze nie zdarzylismy wyjechac na wakacje a już moge to powiedzieć ze szczerego serca... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Grecos Holiday IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.09, 14:01 konkrety szanowna Pani a nie takie rzucanie ogólnikami... :/ nie umiecie ludzie konkretnie pisać co was zdenerwowało?! nauczcie się oskarżenia popierać argumentami! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MariaH Re: Grecos Holiday IP: 89.72.24.* 20.08.09, 20:21 Jestem bardzo zadowolona z usług biura Grecos. Miła, kompetentna obsługa zarówno na infolinii, jak i piloci rezydenci na Krecie, pan Michał i pan Marcin. Hotel zgodny z opisem. Wszystko na czas, wszystko dobrze. Proszę pamiętać, że złe opinie łatwo jest wystwić osobom niezadowolonym, zadowoleni klienci przechodzą z tym do porządku dziennego i rzadko kiedy wpisują coś na forum. Polecam Grecos. Byłam na Krecie, Aghia Marina, hotel Haris, 6-12 sierpnia 2009 MariaH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Grecos Holiday IP: *.klaudyny.waw.pl 03.09.09, 21:54 Wczoraj wróciłam z Krety (hotel Venus Beach w miejscowości Gerani). Wszystko było zgodnie z planem, bez problemów, hotel ok., rezydent p. Michał bardzo sympatyczny, ale nie mieliśmy dużych potrzeb ani problemów. Nie mam do czego się przyczepić. Jak najbardziej polecam Grecos. Odpowiedz Link Zgłoś
bogucjusz Uważaj na nich 07.09.09, 14:59 Mam jeszcze 2 dni do wylotu (Turcja), a już mnie wkurzyli na maxa. Wczasy zarezerwowane od ponad tygodnia, umowa podpisana, dzisiaj zadzwoniła paniusia z biura i powiedziała, że "z przyczyn operacyjnych" nie będzie wylotu z Warszawy. Muszę dymać z rocznym dzieckiem do Łodzi. Aha, płacę z 7 dni, a będę de facto 5, przylot późnym wieczorem, wylot wściekłym świtem. :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fabienne Re: Grecos Holiday IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.09, 11:57 Jestem bardzo zadowolona z wczasów organizowanych przez Grecosa. Kupowałam przez neta, wszystko sprawnie zorganizowane. Byłam na Rodos, wylot i przylot zorganizowane bardzo dobrze, żadnych opóźnień, rezydenci bardzo mili i zaangażowani, nie mam się naprawdę do czego przyczepić. Dlatego ja osobiście i z czystym sumieniem mogę polecić Grecosa i na pewno skorzystam jeszcze z ich usług. Odpowiedz Link Zgłoś
egipt-first-time Re: Grecos Holiday 11.10.09, 20:25 Ja również jestem zadowolona z Grecosa. Byłam z nimi w Egipcie, w przyszłym roku na pewno pojadę z nimi do Grecji. Wszystko było ok, przed wyjazdem i w trakcie - przesympatyczna, pomocna i dostępna zawsze rezydentka. Z czystym sumieniem polecam! To, że godziny wylotu się zmieniają, jeśli kupimy wycieczkę wcześniej to raczej normalne, a nie powód do przekreślania jakiegoś biura. Ponadto wyjazd z miejsca zamieszkania na wakacje i powrót są w 99% tak zorganizowane, że 2 dni odpoczynku powiedzmy "odpadają". Jeśli ktoś pojeździ w różne miejsca, z różnymi biurami to zrozumie i nie będzie to dla niego powodem do dąsania się już przed wyjazdem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: Grecos Holiday IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.09, 19:50 Byłam na Krecie przełom września i października br - wypoczynek. Jestem zadowolona. Skorzystałam również z zaproponowanych przez Grecos wycieczek fakultatywnych ( udane ). Może kiedyś zdecyduję się na wyjazd z tym Biurem na inną grecką wyspę. Odpowiedz Link Zgłoś