Gość: erka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.07, 15:01 Kto jechał do Czarnogóry z BP Skarpa?. Czy to prawda, że należy się nastawić na brak organizacji i fatalne autokary? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: karusia Re: Skarpa - czarnogóra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.07, 18:19 Ja bylam w zeszlym roku. Autokary normalne kierowcy moze nieelegancy ale trudno porownywac jak bardzo malo biur jezdzi w tamta strone. Zalezy na co sie czlowiek nastawia. Jezeli chcesz jechac z zamiarem ze biuro Ci wszystko pokaze i zalatwi to ze Skarpa roznie bywa Ja bylam z nimi w Chorwacji i Czarnogorze w tym roku tez jade do Czarnogory. Moj kontakt ograniczyl sie tylko do zawizienia mnie i przywiezienia. Sami wszystko zwiedzalismy co w Czarnogorze jest wyjatkowo proste wiec bylo super i bardzo bylam zadowolona. A warunki no coz to nie jest Hiszpania..... to nie az taki bogaty kraj, w zasadzie mlody i po wojnie wiec nie spodziewajmy sie cudow ale jako przygoda polecam. Jezeli masz pytania to z checia odpowqiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erka Re: Skarpa - czarnogóra IP: *.chello.pl 14.05.07, 21:09 Dziękuje za informację. Nie nastawiam sie na wiele, bo czego można sie spodziewać po takiej cenie. Mam pytanie - czy mieszkałaś w hotelu czy w pokojach gościnnych i w jakiej miejscowości byłaś?. W zwiedzaniu na własną rękę mam wprawę i na miejscu nie potrzebuję biura. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karusia Re: Skarpa - czarnogóra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.07, 16:04 Ja bylam w apartamentach w Baosici. Ekstra warunki i swietni gospodarze. W tym roku jade do pokoi goscinnych do Rafajlovici i wiem ze nie moge sie zbyt wiele spodziewac niedobre jedzenie i watpliwe warunki ale jakie miejsce wypadowe do zwiadzania Bar i Ulicij rewelacja juz nie moge sie doczekac Odpowiedz Link Zgłoś