Dodaj do ulubionych

informacje z Turcji SDS

IP: 193.108.177.* 31.07.03, 11:44
Witam obecnie część mojej rodziny przebywa w Turcji z SDS-em Hotel Seraphan
Club - nie mam informacji na temat obecnej sytuacji w hotelu (rodzina jest na
wycieczce) prosze o wiarygodne informacje jak wygląda sprawa tego hotelu i
powrotu z góry dzieki Do biura od rana nie mozna sie dodzwonic

j.
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: informacje z Turcji SDS IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 31.07.03, 13:53
      Z wirygodnego źródła wiem, że wszystko jest w porządku. Klienci w Turcji mają
      opłacone hotele przez SDS i nikt ich nie wyrzuci z hotelu. Samolot również ich
      zabierze, proszę się nie martwić.
      Dobrze, że wylecieli - przynajmniej skorzystają z wypoczynku.
      Na miejscu nadal są przedstawiciele SDS, którzy zajmują się klientami.
      Wszytko będzie w porządku, tylko trochę lichy hotel wybrali :)
      • Gość: janek Re: informacje z Turcji SDS IP: 193.108.177.* 31.07.03, 14:26
        Gość portalu: gosc napisał(a):

> Z wirygodnego źródła wiem, że wszystko jest w porządku. Klienci w Turcji mają
        > opłacone hotele przez SDS i nikt ich nie wyrzuci z hotelu. Samolot również
        ich
        > zabierze, proszę się nie martwić.
        > Dobrze, że wylecieli - przynajmniej skorzystają z wypoczynku.
        > Na miejscu nadal są przedstawiciele SDS, którzy zajmują się klientami.
        > Wszytko będzie w porządku, tylko trochę lichy hotel wybrali :)

dzieki za info cały dzien próbowałem dodzwonic sie do SDS ale chyba juz nie
        pracuja, troche mnie uspokiłeś
        • Gość: gosc Re: informacje z Turcji SDS IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.08.03, 21:38
          ...bardzo prosze. Staram sie wszystkich uspajac. Moja siostra jest/byla
          rezydentka SDS i mam z nia cały czas kontakt. Wszyscy klienci, którzy zostali
          sa zadoweleni, ze nie musieli wczesniej wracac. Wycieczki fakultatywne odbywaja
          sie wg planu.
          Na szczescie pracownicy SDS(nie liczac oczywiscie szefa - zlodzieja) to ludzie,
          którzy przejmują się losem turystów. Rezydenci i wspolwasciciele SDS są stałym
          kontakcie z konsulem, który w przypadku gdy firma nie miałaby już pieniędzy na
          samolot do Polski - mobilizuje ubezpieczyciela czyli Warte do oplacenia powrotu.
          Prosze sie nie martwic - Turcja jest pieknym krajem. Jesli Twoi rodzice
          potrafia korzystac z wypoczynku, to napewno beda zadowoleni :)
          Pozdrawiam
          • Gość: janek Re: informacje z Turcji SDS IP: 193.108.177.* 04.08.03, 10:34
            sa i mysle ze beda prawdziwe biuro tak jak faceta poznaje sie po tym jak konczy
            a nie zaczyna :)
            mysle ze wszytsko to był niepotrzebny stres wywołany przez media natomiast
            szefa złodzieja moze miec kazdy a do pracowników w takiej sytuacji to ja sie
            nigdy nie czepiam bo to oni sa na pierwszej lini - pozdrowienia dla siostry
            jeszcz eraz dzieki
    • Gość: rezydent Re: informacje z Turcji SDS IP: 62.29.92.* 04.08.03, 12:33
      W sprawıe SDS Turcja... turyscı maja sıe dobrze nıe wyrzucono ich z hoteli bo
      byly gwarancje. ich rezxydenci juz nie preacuja wiec nie ma do kogo dzwonic..
      sprawa zajmuje sie takze konsul z Ankaray. Pozdrawiam rezydentka
      konkurencyjnego biura prosto z goracej Alanyi
      • Gość: siostra Re: informacje z Turcji SDS IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.08.03, 22:22
        Droga rezydentko z innego biura, dzis otrzymalam wiadomosc ze dla SDS pracuja
        jeszcze 2 rezydentki i mozna do nich dzwonic. Pozosatłe pracuja juz dla innych
        agencji. Na pewno ma kto się zająć klientami, którzy zostają tam do środy.
        Pozdrawiam Turcję.
        Masz na pewno bardzo duzo pracy, bardzo współczuję "upierdliwych" klientów,
        dziwię się że znalazłaś jeszcze czas aby usiąść na internecie. Ale to dobrze,
        możesz przynajmniej zobaczyć,co się dzieje z drugiej strony.
        Jeszcze raz pozdrawiam.
        Usciskaj Gosie z Pegasa :)
        • Gość: tangerines Re: informacje z Turcji SDS IP: 213.199.227.* 05.08.03, 16:41
          Jeśli się tak opiekują jak nami w tamtym roku w Fethiye to serdeczne
          współczucie.
          Największa porażka jaką widziałam. I dodam, że jestem turystką a nie
          przedstawicielwm konkurencji. O szczegółach pisałam już w kilku wcześniejszych
          wątkach.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka