Gość: mal93 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.08, 11:25 Proszę o opinie. Czy ktoś z Państwa korzystał z ich usług? Programy bardzo ciekawe, a reszta? - organizacja, autokary, piloci... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ala Re: Biuro TOP z Chorzowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.08, 21:29 Byłam z tym biurem w ubiegłym roku na wycieczce ,Lwów oraz zamki i miasteczka Podola". Wicieczka dla mnie ciekawa bo chciałam zobaczyć tereny gdzie urodziła się moja mama. Ukraina jest piękna chociaż biedna. Zależy gdzie chcesz jechać i czego oczekujesz. Standart hoteli był bardzo różny. We Lwowie w samym centrum stary słynny ,,Gorge" , w Kamieńcu Podolskim nowy motel o przyzwoitym standarcie . Pozostałe hotele to tak jakby się cofnąć o 30 lat jeśli chodzi o wystrój tylko nikt nic nie remontował przez ten czas.Ale pokoje były z łazienkami. To nie zależy od biura ,tam po prostu nie ma innych hoteli.Autokar chyba neoplan ale starszy model, kierowca ok ,tylko drogi fatalne. Pilotka też była w porządku, tylko program był ciut przeładowany. Ze wzglęgu na stan dróg trudno było go wykonać. Ja byłam zadowolona. Na pewno była to zupełnie inna wycieczka niż te z kierunków zachodnich . Poza tym na tej wycieczce większośc osób była ze wzgl . sentymentalnych, wtedy wiele rzeczy zupełnie inaczej się odbiera . pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mal93 Re: Biuro TOP z Chorzowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.08, 09:07 Dziękuję za opinię. Ja tym razem chciałabym na trasę Moskwa i Złoty Pierścień. Interesuje mnie jak sprawuje się Biuro TOP na tej trasie - autokary, kierowcy, pilot, jak realizowany jest piekny, bogaty program, jakie hotele? Przymierzam się do czerwcowego terminu, ale decyzję powinnam już podjąć (plany urlopów). A może ktoś z Państwa zna inne biuro podróży mające taki lub bardzo zbliżony program zwiedzania? Odpowiedz Link Zgłoś