Gość: sylwia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.08, 22:30 Czy ktoś zna biuro watra travel i moze coś o nim powiedzieć? Moze ktoś z nim wyjeżdzał? :> Proszę o opinę ;] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wojtek Re: watra travel IP: *.171.220.70.crowley.pl 15.04.08, 23:59 Czy To biuro z Lublina?? Jesli tak to odradzam. Prezesem jest R. który położył Harctur w Lublinie. A potem założył kolejną własną firme. Ale z 2 strony widać po tym forum ze takie są koleje losu w turystyce. Zalezy gdzie sie wybierasz. Oni chyba robią tylko dla dziei i młodziezy Imprezy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K. Re: watra travel IP: 213.17.152.* 18.06.08, 23:08 ja byłem rok temu z watra travel w bułgarii i było super, wszytsko było dobrze zorganizoane, opiekunowie ok i dawali nam dużo luzu. Trzy lata temu mój brat był z tego bióra i też sobie chwalił. K. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: figura Re: watra travel IP: *.dynamic.chello.pl 16.08.13, 22:18 hej, jeżdżę z Watra Travel już od kilku lat na obozy młodzieżowe. W tamtym roku byłam w Hiszpanii w Lloret de Mar było naprawdę świetnie, w tym roku byłam w Bułgarii w hotelu Holiday Park w Złotych Piaskach. Pozdrawiam mojego ulubionego opiekuna Arka :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: watra travel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.13, 13:01 myśle, że biuro jest ok nigdy nie było żadnego problemu, wychowawcy sa spoko i fajni ludzie jezdża na te obozy Odpowiedz Link Zgłoś