Gość: kasia IP: *.adsl.inetia.pl 20.05.08, 11:42 Mam pytanie czy ktos może była na wycieczce objazdowej z Rainbow Touris Paryż - Rodzinne parki Atrakcji. Mam zamaiar wyjechać z dziecmi. Za wszelkie informacje dziękuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maharet81 Re: Paryż 12.06.08, 11:11 Witam. Byłam na tej wycieczce w długi weekend na Boże Ciało. Jestem singlem więc wykupiłam sobie pokój 1osobowy i dostałam 4-osobowy tylko do własnego wykorzystania :) Autokar wygodny, piętrowy, hotel też dobry. Najgorsze tylko śniadania kontynentalne. Osoby były w różnym wieku, licealiści, studenci, sporo dzieci otrzymało wycieczke jako prezent komunijny. Parki rozrywki super. Dla każdej grupy wiekowej coś się znajdzie. Mam 27 lat a bawiłam się znakomicie. W parkach byliśmy w środku tygodnia, wiec nie było dużych kolejek, praktycznie na indianie jones czy space mission można było jeździć w kółko raz po raz. Świetna pani przewodnik. Duża wiedza o Paryżu, bardzo duża. Po basenie wieczorem pojechaliśmy jeszcze raz pod wieże eiffla. Bardzo mi się podobało. Do tegpo pogoda dopisała. Disneyland jest cudowny, chętnie bym pojechała jeszcze raz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Paryż IP: *.adsl.inetia.pl 13.06.08, 10:59 Dziekuje bardzo za opinie, uspokoiło mnie i to bardzo. jade na początku lipca z dziecmi, wycieczka potwierdzona. dzieci juz nie moga się doczekac to nasz pierwszy wyjazd. Jeszczeraz dziekuje Pozdrawiam Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monik Re: Paryż IP: *.dynamic.chello.pl 05.07.13, 11:05 Witam,niech Pani da znac jak wroci z tej wycieczki,bo ja jade na taka sama w sierpniu,i nie wiem czy bilety do disneylandu i parku asterixa mam kupic sobie i dziecku przed wyjazdem, czy w cenie tych obowiazkowych euo co trzeba wziasc juz jest to wliczone, jakby pani napisala do mnie na afryka8@o2.pl lub ktokolwiek kto byl bylabym wdzieczna.pozdrawiam i milej zabawy Odpowiedz Link Zgłoś
mirafiorka Re: Paryż 05.07.13, 12:32 Pani dawno już wróciła i pewnie już zapomniała, że tam była :P To jest link sprzed 5 lat!!! Wyszukując postów na dany temat warto też spojrzeć na datę. Odpowiedz Link Zgłoś