Gość: ania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.08, 19:05 wybieram się na wycieczkę z tym biurem jakie macie opinie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adam.wu71 Re: opinia o b.p.logostour 21.09.08, 11:59 Bylem z nimi na 3 wycieczkach i mam jak najlepszą opinię. Wspólny mianownik wszystkich imprez to: znakomici przewodnicy (dla mnie najważniejszy element każdej wyprawy), posiadający ogromną wiedzę o zwiedzanych krajach i wszelkich atrakcjach,świetnie zorientowani w "terenie", dobrej lub bardzo dobrej klasy hotele, bardzo bogaty program wycieczek (zobaczysz naprawdę wszystko co ciekawego jest do zobaczenia). Mają drogie wycieczki, choć ostatnio nie porównywałem z innymi biurami, ale to będą na pewno dobrze wydane pieniądze. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
matanzas Re: opinia o b.p.logostour 21.09.08, 14:32 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=19&w=75614797&a=75614797 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=622&w=72786539&a=83360668 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=19&w=82807375&a=82890962 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=622&w=72786539&a=83797107 i jeszcze więcej starczy poszukać.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosiella Re: opinia o b.p.logostour IP: *.bel.vectranet.pl 22.09.08, 19:11 Bylismy w tym roku na wycieczce Syria-Jordania-Liban własnie z tym biurem i jestesmy bardzo zadowoleni, było magicznie.Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: opinia o b.p.logostour IP: 213.25.195.* 23.09.08, 09:44 Byłamz tym biurem tylko raz, w Meksyku, polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www.gom.pl Re: opinia o b.p.logostour IP: *.gdynia.mm.pl 24.10.08, 08:54 Byłem z nimi - organizacja na 4+, pilot na 5. Natomiast sama obsługa w biurze na 2 - chciałem jechać też w tym roku z nimi, ale wysyłałem 3 maile z prośbą o katalog, propozycję - brak odpowiedzi. pojechałem bez nich. W przyszłym roku też bym chciał jechać z nimi, ale znowu na moje prośby o jakieś plany terminy - zero odpowiedzi. Wysyłałem prośby do oddziału w Gdańsku, do Warszawy - jak by się wszyscy zmyli. Czy są już na tyle zmanierowani że rozmawiają tylko osobiście i po wpłacie pieniędzy ? Odpowiedz Link Zgłoś
koziorozka Re: opinia o b.p.logostour 24.10.08, 15:41 te biura są naprawdę fatalne. W wawie po każdym moim nawet najprostszym pytaniu pytaniu pracownik dzwonił do centrali Logos Tour w Poznaniu - albo się dodzwonił, albo nie. Opisz to wszystko w mailu do Poznania i na pewno i katalog i całe potrzebne info dostaniesz. Są naprawdę dobrzy i warto z nimi jeździć Odpowiedz Link Zgłoś
jolantas1955 Re: opinia o b.p.logostour 24.10.08, 15:51 Byłam na kilku wyjazdach i wróciłam zadowolona, bez zastrzeżeń. Niestety w tym roku bardzo podwyższyli ceny i to wtedy gdy dolar stał niziutko. Zmieniłam więc biuro i też nie narzekam. Może po prostu mam szczęście, albo wiem czego chcę i czego mogę się spodziewać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oleńka Re: opinia o b.p.logostour IP: *.aster.pl 25.10.08, 12:56 Logos tour jest warszawskim biurem a logos travel poznańskim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asam Re: opinia o b.p.logostour IP: *.chello.pl 25.10.08, 16:05 Gość portalu: Oleńka napisał(a): > Logos tour jest warszawskim biurem a logos travel poznańskim W wawie jest tylko biuro zarządu i oddział Tylko w Poznaniu tzw. biuro licencyjne, czyli w praktyce ludzie, którzy wiedzą najwięcej o ofercie www.logostour.pl/index.php/O_Firmie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wik07 Re: opinia o b.p.logostour IP: 195.117.255.* 24.10.08, 13:48 Biuro ze średniej-wyższej półki. Opinia (po objazdówce po Egipcie) pozytywn. W planach Maroko na wiosnę. Odnośnie poprzedniego postu - nie bierz go pod uwagę.Katalogi biur podróży na lato 2009 są dopiero w przygotowaniu jeśli ktoś o tym nie wie może się bezsensownie frustrować. Odpowiedz Link Zgłoś
nubijska Re: opinia o b.p.logostour 25.10.08, 20:47 byłam z LogosTourem w tym roku pierwszy raz, na pewno nie ostatni. atuty: najbogatszy program z dostępnych na tym kierunku (Maroko), świetny pilot, dobre hotele, bardzo dobry, duży autokar, optymalnej wielkości grupa - 24 osoby - organizacyjnie wszystko na 5 z plusem. a do tego skład wycieczki - kultura, wiedza oraz klasa współtowarzyszy podróży niespotykana w żadnym biurze z tzw. średniej półki. z takimi ludźmi po prostu chce się podróżować! w nawiązaniu do powyzszej dyskusji zaznaczam, że Maroko organizowane jest przez biuro LogosTour w Poznaniu. nie ma ono nic wspólnego z poznańskim Logos Travel Pana Marka Śliwki. no może z wyjątkiem tego, że pan Śliwka kiedyś pracował jako pilot dla LogosTour :) Odpowiedz Link Zgłoś