jacek.towalski 09.02.09, 16:25 No nie wierze,odczuli zapewne wpadke z doplatami... www.neckermann.pl/O-Nas/Informacje-Prasowe.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hura !!!!!!!!!!!!! i widzicie !!!!!!!!!!!! IP: 92.244.57.* 09.02.09, 18:37 no i jest na stronie neckermana poprawka - o stałej cenie - i mozna - trzeba głosno mowic jak nam sie cos nie podoba !!! widziałem jak na majorce byli traktowani polscy turysci a jak dbano o niemieckich- niebo a ziemia - ale przepraszam czy polak to inny człowiek !!! dlaczego niemiec moze byc dobrze traktowany a o polaka sie nie dba !! - walczmy o swoje i tyle !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kloss Re: i widzicie !!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 09.02.09, 18:40 ... bo niemiec daje częściej i wieksze napiwki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kochany kochany IP: 92.244.57.* 09.02.09, 19:00 niemiec nie dawał kasy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tylko kochany jest traktowany jak człowiek bo zapłacił za urlop !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
blurppp Re: Niezmiennosc ceny w Neckermannie 09.02.09, 19:03 NO taniej dac gwarancje ceny niż sprzedawać potem super lasty albo odwoływac kierunki Odpowiedz Link Zgłoś
kkk_k Re: Niezmiennosc ceny w Neckermannie 09.02.09, 19:22 to taka troszkę fikcyjna gwarancja ceny.... mamy teraz dosyć wysoko stojace eur, i zapewne niewiele już wzrośnie. a hotel który obserwowałam jest teraz droższy o 18% w stosunku do końca stycznia. także "dopłaty" już zawarli w cenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biomj Re: Niezmiennosc ceny w Neckermannie IP: *.chello.pl 09.02.09, 20:25 a co z tymi, ktorzy kupili przed 9.02? Tez mi łaska. Tym juz złapanym dołożą dopłaty, a tym, ktorych chcą jeszcze złapać proponują ceny z już doliczona dopłatą. Jak tu ktoś wcześniej zauważył kurs pewnie juz się wiele nie zmieni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarny Re: Niezmiennosc ceny w Neckermannie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.09, 20:27 Oczywiście że to mydlenie oczu . Nie rozwiązuje to w żden sposób problemu osób , którym NN sprzedał wyjazdy po zaniżonych cenach z katalogu Lato 2009 już w grudniu czy styczniu , nie dając szans na wycofanie się z uwagi na znaczny wzrost cen . Oczywiście ,że do czerwca czy lipca jest sporo czasu i trudno wyrokować jaki będzie kurs w tym czasie a co za tym idzie wysokość ostatecznych cen . Jednakże wycofanie z OWU zapisu , iż klient ma prawo wucofać się z uwagi na wzrost cen ( a taki zapis był ) jest oczywistym naruszeniem obowiązujących przepisów chociażby KC ( cena należy wszak do istotnych warunków umowy i jej zmiana upoważnia stronę do wycofania się z umowy za zwrotem wniesionych przedpłat i zaliczek ) . Niezależnie od powyższego sprzedaż po zaniżonych cenach jest niezgodna z dyrektywami unijnymi . Przecież NN świadomie sprzedawał wyjazdy na lato w styczniu i grudniu po zaniżonych cenach używając kursów z października i trudno uznać , iż nie wiedział nic o dynamicznym wzroście EURO . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dociekliwa Podnieśli ceny ok.20-30% w stosunku do cen IP: *.2-0.pl 09.02.09, 20:29 katalogowych i już wielkie halo. Ciekawe czy jak spadnie euro to zrobią zwroty ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaniusia już zniknęło???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.09, 10:25 ze strony neckermanna zniknęła informacja o gwarancji niezmienności ceny. O co w tym wszystkim chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
kkk_k Re: już zniknęło???? 10.02.09, 10:51 www.neckermann.pl/Nowosc/Znizki-Promocje.html zniknęła notka prasowa, ale w zakładkach o promocjach jest nadal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: już zniknęło???? IP: 217.17.32.* 10.02.09, 11:38 Czyli wychodzi na to , że ci co kupili w first minute nie zyskują nic poza tym że wybór miejsc wakacyjnych był większy. A dodatkową "premią" za wpłatę 20% zaliczki na wakacje będzie dopłata. Pięknie traktuje się klientów!!! Ci nowi mają w swojej cenie wkalkulowane dopłaty. Ceny w ciągu weekendu poszły w neckemranie ostro w górę. Aha promocja walentynkowa nie jest obniżką a podwyżką ceny rzędu o 10 % w stosunku do ceny piątkowej. W tym roku neckermann coś mocno kombinuje. Oby nie przekombinował. Ja jadę z nimi na wakacje ostatni raz. Odpowiedz Link Zgłoś
jacek.towalski Re: już zniknęło???? 10.02.09, 12:15 Nie,jest nadal www.neckermann.pl/O-Nas/Informacje-Prasowe.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tola Re: już zniknęło???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.09, 14:41 Gwarancja Niezmienności Ceny bezpłatnie za dojazd własny !!!!! haha też mi rewelacja...Ludzie na Boga czytajcie !! Odpowiedz Link Zgłoś
pietnacha40 my czytamy tola,Ty masz problem :D 10.02.09, 15:50 Wychodząc naprzeciw oczekiwaniom klientów, Neckermann Polska wprowadził gwarancję niezmienności cen imprez. Gwarancja niezmienności ceny jest bezpłatna i dotyczy imprez zakupionych od 09.02.09 z katalogów: bliskie podróże, HIT, dojazd własny i dalekie podróże w sezonie Zima oraz Lato 2009. Gwarancja obowiązuje do dnia realizacji wyjazdu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polak polak IP: 92.244.57.* 10.02.09, 16:23 tak sie trakt. polaka - no ale mamy nie polskie banki nie polskie media - powiedzcie mi czy ktos ma znajomych w niemczech czy u nich tez tak sie robi ludzi w balona !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pietnacha40 Re: polak 10.02.09, 16:35 ja myślę,że ludzi w balona robi się wszędzie - nie wierzę w krainę miodem i szczęśliwością płynącą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurgen Re: polak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.09, 19:18 tak i jeszcze dostaniesz pokoj w piwnicy. lecz kompleksy nad baltykiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jozefa1 Re: polak IP: 80.51.237.* 11.02.09, 09:11 Słuchajcie zrobili tę gwarację ceny bo po burzy rozpętanej przez oszukanych klientów,od których żądają dopłat 28% spadła im sprzedaż.Teraz kiedy podnieśli ceny niech wsadzą sobie swoje gwarancje w nos. Odpowiedz Link Zgłoś