Dodaj do ulubionych

Open Travel co dalej.

22.05.09, 16:17
Orientujecie się jak toczy się sprawa Open Travel?Czytałem że jeden z oskarżonych pracuje w Sky Clubie.
Obserwuj wątek
    • Gość: Tomo Re: Open Travel co dalej. IP: *.merinet.pl 23.05.09, 12:17
      Pan Jacek Panek, bo pewnie o niego ci chodziło już od 24.11.2008r.
      nie jest członkiem zarządu Sky Club. W chwili obecnej wyłączny
      zarząd nad spółką pełni Maciej Truskolaski, jeden z założycieli
      Triady.
      Tak więc jeżeli chciałeś przed samym sezonem wsadzić kij w mrowisko
      i rozwinąć wątek, że Sky Club to złodziejska firma, która na pewno
      upadnie (jak Open Travel) to trafiłeś jak kulą w płot.
      Idź knuć gdzie indziej.
      • Gość: scenic Re: Open Travel co dalej. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.09, 12:47
        No jakoś ta informacja nie uspokaja.
        • Gość: Tomo Re: Open Travel co dalej. IP: *.merinet.pl 23.05.09, 13:57
          To nie korzystaj z usług tego biura i tyle.
          • p11c Re: Open Travel co dalej. 23.05.09, 20:36
            To świetna wiadomość dla klientów że Jacek P. nie jest członkiem zarządu ale mnie interesuje też los Pawła P.Temat mnie interesuje bo jestem jednym ze zrobinych w ch... przez Open.A to że Sky upadnie to ty napisałeś mnie to ryra:)
            • p11c Re: Open Travel co dalej. 23.05.09, 20:53
              Byłem na jednym przesłuchaniu w charakterze pokrzywdzonego i teraz długo cisza dlatego temat mnie interesuje.A że niektórzy wyjeżdżają ze spiskową teorią dziejów to ich problem.Uderz w stół...Chyba że jako przdstawiciel Sky odpowiadasz za długi Opena więc podaj maila dam ci pełne dane i numer konta.
            • Gość: Tomo Re: Open Travel co dalej. IP: *.merinet.pl 23.05.09, 23:43
              Temat mnie interesuje bo jestem jednym ze zrobiny
              > ch w ch...

Wzruszyłem się. A tak na marginesie Paweł P. chyba nigdy nie miał
              nic wspólnego ze Sky Club...
              BTW: jestem klientem, nie pracownikiem...
              • p11c Re: Open Travel co dalej. 24.05.09, 11:53
                Nie chodzi mi o Sky Club tylko o Open Travel,czytaj ze zrozumieniem i cieszę się że wykrzesałem z ciebie jakieś uczucie.A skoro jesteś "klientem" i masz takie świetne informacje to pewno wiesz co robi pan Jacek P.(jako że jest oskarżony nie można wyjeżdżać z pełnymi danymi).
                • Gość: Tomo Re: Open Travel co dalej. IP: *.merinet.pl 24.05.09, 22:57
                  Nie chodzi ci o Sky Club?
                  To po co w takim razie wyciągasz go w pierwszym wpisie?
                  Cytuję:
                  "Orientujecie się jak toczy się sprawa Open Travel? Czytałem że
                  jeden z oskarżonych pracuje w Sky Clubie."

Czy aby nie po to by wzbudzić wśród potencjalnych klientów Sky Club
                  niepokój?
                  A twoje podejrzenia są żałosne - jestem klientem. Tyle tylko, że na
                  tyle świadomym, że zanim coś kupię to bardzo dokładnie sprawdzam co
                  i od kogo. Nazwisko prezesa i zmiany w KRS można znaleźć na www.krs-
                  online.com.pl
                  A całą resztę w sieci. Łącznie z historiami każdego z panów
                  wymienionych w rejestrze. Takie postępowanie pomaga mi uniknąć
                  rozczarowań. Gdybym chciał czytać jedynie bzdety na forach i
                  wyłącznie na nich się opierać to nigdy i nigdzie bym nie pojechał.
                  Tak więc zarzuć spiskową teorię dziejów i ochłoń.
                  Masz sprawę z Openem to ją sobie załatwiaj, ale nie strasz innych i
                  nie wprowadzaj nerwowej atomsfery tylko dlatego, że tobie noga się
                  powinęła.
                  • p11c Re: Open Travel co dalej. 25.05.09, 20:53
                    Chmm o tej spiskowej teorii to trochę ode mnie ściągnąłeś.Ale po co się wcinasz skoro nic merytorycznego nie masz do powiedzenia.Gdybym chciał pojechać po Sky Clubie to wywalalił bym Sky dużymi w tytule.Ustań chłopie.A na forum koleżko będę pisał co tam mi wena przyniesie.
                    • Gość: Tomo Re: Open Travel co dalej. IP: *.merinet.pl 25.05.09, 22:11
                      p11c napisał:
                      ...A na forum koleżko będę pisał co tam mi wena przyniesie.

A że bez sensu to już zupełnie inna sprawa...

P.S.
                      Hmm pisze się przez samo "H".
                      • p11c Re: Open Travel co dalej. 26.05.09, 11:53
                        Mówiłem pisz merytorycznie.To nie forum o ortografii.Siądź na "tatową" furmankę i jedź z powrotem na wieś z tej biednej Warszawy.Może tam sobie potrolujesz jak sołtys neta założył.
                        • Gość: nieobyty Opal? IP: *.adsl.inetia.pl 29.05.09, 21:00
                          Open ma coś wspólnego z Opal Travel? Zastanawiam się nad wycieczką w Opal
                          Travel, ale nie jestem do końca obyty i nie wiem, czy miały ze sobą związek?
                          Może ktoś pomoże i mnie oświeci?
                        • Gość: Tomo Re: Open Travel co dalej. IP: *.merinet.pl 29.05.09, 21:48
                          p11c napisał:

> Mówiłem pisz merytorycznie.To nie forum o ortografii.Siądź
                          na "tatową" furmankę
                          > i jedź z powrotem na wieś z tej biednej Warszawy.Może tam sobie
                          potrolujesz ja
                          > k sołtys neta założył.

Widzisz, nie mam dokąd wyjechać. Cała rodzina z Warszawy. Cztery
                          pokolenia wstecz. W tym mieście, na Bielanach, w Szkole Podstawowej
                          nr. 133 nauczono mnie ortografii. Tak więc pechowo trafiłeś z tą
                          furmanką. Na temat swoich z nią doświadczeń wyniesionych z domu
                          musisz podyskutować z kim innym.
                          A tak na marginesie, nieznajomość ortografii dyskwalifikuje
                          niezależnie od miejsca pochodzenia...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka