Gość: TABU IP: 217.153.24.* 09.12.03, 16:15 Kupuje sobie goretexowa kurtke. Czy ktos moze mi jakas polecic albo odradzic? Dzieki, pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: adek Re: goretex IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.03, 22:09 kupiłem 6 lat temu aquatex z milo tatry , beskidy , miasta , wsie , spacery z psem i inne przezył wsio i nie popuscil kropelki przybyło mnie jednak od tego czasu... ..i dosłownie dzis kupiłem nowy aquatex z ..milo obydwie kurtawy kupiłem prosto w firmie przez co trochu wynegocjowałem a przede wszytskim miałem wiecej wyboru pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krafla Re: goretex IP: *.waw.tgc.pl / 212.244.73.* 10.12.03, 12:23 Ja ostatnio kupilam gore-tex Karimora. Poprzednio mialam Hydrotex Alpinusa, ktory po okolo 6 latach i bardzo intensywnym uzywaniu rowniez w warunkach ciezkich, zaczal przeciekac. Karimor jest swietny, takze pod wgledem kroju i wykonczen takich jak mankiety, zakonczenia, kieszenie, kaptur etc. Polecam. Chodzi mi sie w nim lepiej niz w Alpinusie Odpowiedz Link Zgłoś
josephix Re: goretex 10.12.03, 16:14 ja mam najprostszy model alpinusa(kajman) rewelacja jeżdzę w nim na motocyklu na nartach sprawdził się na żaglach w Norwegii .nie zamieniłbym na nic innego.! Odpowiedz Link Zgłoś