malediwypiotrs 20.06.09, 13:04 Czy ktoś wie skąd dokładnie od strony lotniksa lub Mestre odpływają promy z samochodami osobowymi na wyspę Lido di Jesolo? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ferroviere Re: Prom na Lido di Jesolo 20.06.09, 14:28 Lido di Jesolo to nie wyspa, ale miasto i z lotniska w Mestre można dojechać bez pomocy promu w ok. 40-50 min; jeżeli chodzi Ci o wyspę Lido w Wenecji, to pływają tam promy, na które można zabrać samochód, ale nie mam pojęcia skąd Odpowiedz Link Zgłoś
malediwypiotrs Re: Prom na Lido di Jesolo 20.06.09, 14:38 Przepraszam!!! Oczywiście chodziło mi o Lido di Venezia.... Tuż przed napisaniem tego postu okazji pisania tego postu pisałem również maila do hotelu w Lido di Jesolo... Odpowiedz Link Zgłoś
ferroviere Re: Prom na Lido di Jesolo 20.06.09, 16:07 no tak myślałem właśnie... na weneckie Lido można zabrać się z samochodem z przystani "Tronchetto Ferry"; jest to linia tramwaju wodnego nr 17 (oznaczona szarym kolorem), kursuje co ok. 50 min Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś