dina3 31.07.09, 21:52 Zastanawiam się nad wyborem wycieczki objazdowej po Hiszpanii i Portugalii z Rainbov Tour. Program wydaje mi się ciekawy. Czy ktoś był na tej wycieczce? Proszę o opinie. Czy nie jest zbyt męcząca (dość długie przejazdy)? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: karolina Re: Hiszpania i Portugalia objazdowo IP: 217.98.99.* 01.08.09, 19:39 Byłam na tej wycieczce w zeszłym roku, wycieczka rewelacyjna, mieliśmy bardzo fajna pilotkę, wiedzę miała ogromną i potrafiła ją w bardzo ciekawy sposób przekazać. Hotele ok. Owszem, niektóre przejazdy są dość długie, ale nie jest najgorzej (było kilka filmów na DVD). Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
dina3 Re: Hiszpania i Portugalia objazdowo 01.08.09, 20:07 Dzięki za odpowiedź. Mam jeszcze pytanie w jakim miesiacu byłaś, bo ja planuję koniec września z tygodniem odpoczunku na hiszpańskim wybrzeżu i mam nadzieję, że jeszcze się poopalam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina Re: Hiszpania i Portugalia objazdowo IP: 217.98.99.* 01.08.09, 22:42 koniec sierpnia Odpowiedz Link Zgłoś