ala1986 07.10.05, 21:26 Co sądzicie? Używam go dopiero kilka dni i jak na razie mnie nie zachwycił. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
neonka20 Re: Nowy korektor pod oczy 08.10.05, 08:15 ja się zastanawiam czy nie zamówić , napisz dlaczego Cie nie zachwycił? źle się rozprowadza ,nie kryje? Odpowiedz Link
ala1986 Re: Nowy korektor pod oczy 08.10.05, 12:03 Rozprowadza się dobrze, kryje ale zależy przy jakim świetle patrzysz. Robię makijaż i patrzę prosto w lustro - jest ok, ale wystarczy, że przechylę lekko głowę w bok i już widać cień No cóż, może mam za wysokie wymagania albo moje cienie pod oczami są zbyt mocne Następnym razem spróbuję nałożyć więcej kosmetyku i wtedy napiszę o efektach Odpowiedz Link
oooo Re: Nowy korektor pod oczy 08.10.05, 19:52 Też ma problem z cieniami pod oczami, właśnie zamówiłam krem do kompleksowej pielęgnacji okolic oczu 1133, mam nadzieję, że złagodzi nieco cienie !! Odpowiedz Link
ala1986 Re: Nowy korektor pod oczy 08.10.05, 20:14 No właśnie. Cienie pod oczami to bardzo duży problem Też się zastanawiam nad kupnem jakiegoś kremiku pod oczy ale ja nie mam nawet 20 lat a większość takich specyfików jest przeznaczona dla kobiet starszych ode mnie. Nie chcę podrażnić skóry bo pod oczami jest ona bardzo cienka Hmm... Jutro użyję większej ilości korektora i zaraz napiszę o efektach Odpowiedz Link
oooo Re: Nowy korektor pod oczy 09.10.05, 12:08 Ja też mam niecałe 20 lat, ale z tego co wiem ten krem można używać niezależnie od wieku. Zdecydowałam sie na zakup kremu zamiast nowego korektora, bo wydaje mi się, że lepiej zadziałać kremem niż dodawać kolejną warstwę makijażu mając DOPIERO 20 lat. Mam nadzieję, że efekty będą widoczne. Odbieram go dopiero w środę Odpowiedz Link
ala1986 Re: Nowy korektor pod oczy 09.10.05, 12:47 Korektor dostałam Nie kupowałam go A nad kremem się zastanowię. Odpowiedz Link
gudz666 Re: Nowy korektor pod oczy 14.10.05, 16:16 wiecie co jest dobre pod oczy?korektor z serii visions. jest on dość twardy i tak "na żywca" to się nie nadaje,bo nie da się go rozetrzeć,tylko naciągnie się skórę.ale ja robie tak:robię nim kreski pod oczami,przykładam palec,czekam,aż sie troche korektor "roztopi" na skórze i rozsmarowuję.bardzo ladnie maskuje cienie,ten nowy używałam raz u konsultantki i jak dla mnie to trochę jest za miękki Odpowiedz Link
neonka20 Re: Nowy korektor pod oczy 15.10.05, 10:08 Korektor z serii visions jest antybakteryjny i wysusza !!! Nigdy bym sie nieodwazyla zastosować go pod oczy! Odpowiedz Link
ala1986 Re: Nowy korektor pod oczy 15.10.05, 13:11 Korektora antybakteryjnego nie należy stosować pod oczy! Cienie zatuszuje ale dla skóry zrobi więcej szkody niż pożytku! Odpowiedz Link