Dodaj do ulubionych

Do Piegooska

14.01.04, 11:20
Witaj PIEGOOSKU.
Dziękuję za zainteresowanie ja czekam na wizytę u lekarza ( 24 stycz.)
Robiłam badanie B hcg 7 stycz 8900 i powtórzyłam 12
stycznia 25600 .
Od niedzieli mam nudności, dlatego wierzę, że powinno być tym razem wszystko
w porządku, ale uspokoi mnie dopiero wizyta i USG, które wszystko wyjaśni.
Jak będę po wizycie to dam znać.
Piegoosku a co u Ciebie, robicie jakieś badania a może wznowiliście starania,
napisz proszę.
Obserwuj wątek
    • Gość: Aga lublin Re: Do Piegooska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.04, 11:27
      cześć Piegoosku , sorki , że tak się wcinam, ale beata poprostu ubiegła mnie
      postem smile))) co słychać u ciebie? ja mam niestey kolejny 3dc sad(((( pozdrawiam
      Cię serdecznie Aga smile)
    • piegoosek Re: Do Piegooska 14.01.04, 12:36
      czesc kochane dziewczyny smile))
      powiem wszystkim szczerze... komu mowilam ten wie smile ze jestem po ivf! niestety
      nieudanym sad nawet juz zapomnialam jak i kiedy to wszystko bylo... i w sumie
      dlatego teraz odpoczywamy! jestesmy zmeczeni! moze zdarzy sie cud, moze nie, ale
      na razie czekamy na wyjazd na narty! jedziemy w marcu, do Francji! mam nadzieje,
      ze bedzie super, bedziemy tam pierwszy raz! no i oczywiscie jak co roku, mam
      nadzieje, ze ten wyjazd bedzie tym oostatnim... jednak ostatnie lata nauczyly
      mnie pokory i cierpliwosci! zreszta nadal ucza...
      teraz jestem duzo spokojniesza, zabieg chyba byl dla mnie takim zimnym
      prysznicem! orzezwil mnie! obudzil! robie co mam do zrobienia! staram sie
      czerpac przyjemnosci z dnia codziennego! cieszymy sie na nowo soba z moim
      kochanym mezem! juz sie wyciszylam i uspokoilam! musze Wam powiedziec, ze przede
      wszystkim nie napedzam sie, to dla mnie byla zmora... myslalam, ze nie bede
      potrafila sie uspokoic! balam sie sama siebie! a jednak... chyba trzeba do tego
      dojrzec, przewartosciowac swoj maly swiat i zyc dalej! a kto wie... moze i nas
      spotka to nasze malutkie szczescie!?
      dziekuje Wam dziewczyny za pamiec smile
      mam nadzieje Bet, ze dasz znac!! na pewno bedzie wszystko dobrze smile) mowie Ci
      jakiem piegoosek smile
      caluski dla wszystkich!!
    • Gość: uncja Piegoosku IP: *.pl.ibm.com / *.de.ibm.com 14.01.04, 14:18
      co prawda nie należę do waszego grona, ale czasem tu zaglądam - szukam
      informacji dla beznetowej koleżanki i niejednokrotnie czytałam twoje posty.
      Kibicuję wam wszystkim i zawsze cieszę się jak głupia, jak komuś się uda.

Chciałam ci po prostu życzyć wszystkiego dobrego, radości i spełnienia tego
      największego marzenia. Wierzę, że los jeszcze cię kiedyś znienacka zaskoczy.

Patrzę na moje koleżanki - prawie kazda teraz boryka się z jakimiś babskimi
      problemami. Udało się jednym znajomym po latach leczenia (a wydawało się - kto
      by tam wierzył w bioenergoterapeutów???); udało się drugim, trzecim (choć oni
      leczyli się krócej). Bezdzietni znajomi adoptowali dziecko, a niedawno urodził
      się im się własny dzidziuś... Wierzę, że i ty dotrzesz do celu, choć ta droga
      jest na razie kręta i wyboista. Trzymaj się cieplutko
      • kaja3004 Re: Piegoosku 14.01.04, 14:38
        Cześć dziewczynysmile
        Niedawno przypadkiem włączyłam pr. 2 TVP i akurat trafiłam na program W.
        Jagielskiego "Na zdrowie", w którym gościem była Teresa Lipowska. Bardzo lubię
        tę aktorkę, ostatnio gra w serialu "M jak miłość"smile) Bije od niej takie ciepło
        i życzliwość. Powiedziała, że jako młoda kobieta po wyjściu za mąż bardzo
        chciała mieć dziecko. Była zdrowa, wysportowana... Starała się z mężem o
        dzidziusia bardzo długo i dopiero po 10 latach się udało! Teraz jej syn jest
        już dorosłym mężczyzną i niedawno się ożenił.
        Wierzę, że nam też się w końcu udasmile Nie możemy się poddawać i wpadać w
        depresję. Trzymam za Was wszystkie kciuki i życzę samych udanych próbsmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka