Gość: monica IP: *.kalisz.cvx.ppp.tpnet.pl 23.01.04, 19:06 Hej! Po ilu godzinach pęka pęcherzyk po podaniu pregnylu, ja po zastrzyku kochalam sie po 3h czy jest mozliwosc zajscia w ciąze. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: OLALA Re: pęknięcie pęcherzyka po pregnylul IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 23.01.04, 19:24 CZEŚĆ JA DOSTAŁAM PREGNYL PODWÓJNĄ DAWKĘ TZN 10.000 W SOBOTĘ WIECZOREM I LEKARZ KAZAŁ MI SIE KOCHAĆ W CIĄGU 48 GODZIN ROBILIŚMY TO DOPIERO W NIEDZIELĘ WIECZOREM I PONIEDZIAŁEK I MAM NADZIEJĘ ŻE ZADZIAŁA. BRAŁAŚ COŚ WCZEŚNIEJ NP CLO? POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieja Re: pęknięcie pęcherzyka po pregnylul IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.01.04, 19:54 Gość portalu: monica napisał(a): > Po ilu godzinach pęka pęcherzyk po podaniu pregnylu po 36 - 48 godzinach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monica Re: pęknięcie pęcherzyka po pregnylul IP: *.kalisz.cvx.ppp.tpnet.pl 23.01.04, 22:50 Brałam clo wczoraj pregnyl a dzisiaj mam dosc mocny ból nie wiem czy to ból przedowulacyjny , owulacyjny tzn pęknął w tym czasie pęcherzyk czy poowulacyjny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieja Re: IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.01.04, 23:08 Gość portalu: monica napisał(a): > a dzisiaj mam dosc mocny ból gdzie? gdzie ten ból? jeśli z boku, to może być owulacja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monica Re: IP: *.kalisz.cvx.ppp.tpnet.pl 24.01.04, 19:23 przypuszczam ze to owulacja a ból po bokach takze owulacja chyba z 2 jajnikow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cetka Re: pęknięcie pęcherzyka po pregnylul IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.01.04, 20:52 dziewczynki, pamietajcie, ze zajsc mozna w cxiaze nie tylko w momencie samego pekniecia oecherzyka, ale i troche przed i troche po - tak mnie dzis uskapajala pani dr. i po pregnylu kazala to robic juz dzis)) Odpowiedz Link Zgłoś
monica99 Re: pęknięcie pęcherzyka po pregnylul 25.01.04, 09:51 oczywiscie ze mozna zajsc i przed owulacja i po ale tylko wtedy gdy partner ma zdrowe plemniczki, a jesli nie to lepiej trafic w dzien owulacji. pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś