Dodaj do ulubionych

OVUM - nowe centrum w LUBLINIE

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.04, 12:41
Czesćsmile)) może to kogoś zaintersuje, wiem , że są dziewczyny , które czytają
to forum, a nie ujawniają się , w Lublinie powstało nowe centrum Niepłodności
i Andrologi OVUM - ul. staszica 14 , tel (081)534 48 32 , jest też trona
www.ovum.lublin.pl ale dopiero w przygotowaniu, zamieszczona jest tylko
lokalizacja centrum. Ceny bardzo przystępne , przynajmniej na razie,np. cena
in vitro ok 5500 zł łącznie z kosztami leków . Ag
Obserwuj wątek
    • Gość: Aga Re: OVUM - nowe centrum w LUBLINIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.04, 12:53
      zapomniałam dodać, że pracują tam lekarze z oddziału Kliniki Andrologii i
      Rozrodczości ze Staszica , z tej kliniki, którą chcieli zamknąć .Ag
    • Gość: Gosia Re: OVUM - nowe centrum w LUBLINIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.04, 17:05
      W Łodzi w Gamecie płaciliśmy 4900 za invitro z lekami
    • Gość: Małgorzata Re: OVUM - nowe centrum w LUBLINIE IP: *.centrala.kbsa / *.kredytbank.pl 22.02.04, 12:44
      Agnieszko czy w klinice jeszcze robią inseminacje i badania czy teraz tylko
      mażna takie rzeczy robić prywatnie?Pozwalniali tych lekarzy za Staszica czy co?
      • Gość: Aga Re: OVUM - nowe centrum w LUBLINIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.04, 13:44
        Małgosiu na Staszica robią jeszcze inseminację , ja mialam ostatnio w klinice
        i w nowym centrum za insem i usg płaciłam 260 zL (nasieniem męża),
        podejrzewam , że nasieniem dawcy jest drożej , ale nie wiem ile
    • Gość: Aga Re: OVUM - nowe centrum w LUBLINIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.04, 13:42
      gosiu wszystko ok ale wybacz , jeśli któraś dziewczyna mieszka w lublinie to
      nie będzie jechała do łodzi, bo to ile wyda na hotel i dojazdy napewno
      przewyższy koszt in vitro w lublinie, porównując chociażby Abovo i koszt ok 10
      000, to uważam że cena w nowym centrum jest rewelacyjna .
      • Gość: Gosia Re: OVUM - nowe centrum w LUBLINIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.04, 21:27
        Moja opinia o Gamecie może nie jest obiektywna bo nam się udało - 12 tydzien.
        Lepiej chyba jest probowac w osrodkach, które maja doswiadczenie -Łódź,
        Warszawa, Białystok. Ovum to podobna nazwa do NOVUM !?!?! trochę dziwne?
        Z drugiej stony dojazdy sa uciazliwe - my byliśmy w sumie 6 razy.
        W każym razie zycze wszystkim powodzenia.
        • Gość: Aga Re: OVUM - nowe centrum w LUBLINIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.04, 22:26
          tak masz rację nazwa jest podobna OVUM smile)) a NOVUM jest w Wawie smile)
    • Gość: Małgorzata Re: OVUM - nowe centrum w LUBLINIE IP: *.centrala.kbsa / *.kredytbank.pl 22.02.04, 14:31
      Dzieki Agnieszko,już wszystko wiem!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka