Gość: Inka IP: *.lubartow.sdi.tpnet.pl 12.03.04, 07:51 Polećcie dobrego lekaża z Lublina zajmującego się leczeniem niepłodności (adres gabinetu, telefon). Nie wiem gdzie się skierować w tym celu, a stawiam pierwsze kroki. Proszę o pomoc! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: namad Re: Lublinianki odezwijcie się IP: 80.51.181.* 12.03.04, 19:13 Dr Wdowiak leczy w klinice Andrologi Rozrodczości na STASZICA, PROWADZI PRYWATNY GABINET przu.ul. Szczerbowskiego 5, tel 0 604328383 lub prof.Jakiel szef Kliniki, przyjmuje w prywatnym gab. na Krakowski Przedmieściu 13 w poniedziąłki i srody rej.telefoniczna 081 53-44-601 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inka Re: Lublinianki odezwijcie się IP: *.lubartow.sdi.tpnet.pl 13.03.04, 11:41 Dopiero teraz mam dostęp do neta. Dzięki nardzo za odpowiedź.Będę mogła zacząć walkę o dzidzi.Pa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joannka Re: Lublinianki odezwijcie się IP: 80.50.22.* 17.03.04, 15:40 Bardzo skuteczna i przemiła jest pani doktor Jerzak. Przyjmuje w Luxmedzie, ale już niedługo przenosi się do W-wy. Zajmuje się z dużym powodzeniem trudnymi ciążazmi, zwłaszcza z problemami immunologicznymi. MOja koleżanka właśnie urodziła "u niej " dziecko. ( a wczesniej 2 razy straciła). POlecam. Sama do niej chodzę i będę jeżdziła, nawet do W-wy. Odpowiedz Link Zgłoś