Dodaj do ulubionych

Dobry lekarz?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.04, 14:03
Dziewczyny, potrzebuję namiar na jakiegoś dobrego lekarza, ginekologa
oczywiście. Obserwuję swój cykl od niedawna ale wykres jest bardzo dziwny i
chciałabym skonsultować to z lekarzem.

Pozdrawiam,
Mo
Obserwuj wątek
    • Gość: evi Re: Dobry lekarz? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.04, 14:06
      A w jakim mieście ten lekarz ma przyjmować?
      • Gość: Kika Re: Dobry lekarz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.04, 14:10
        W Warszawie, sorki zapomniłam dopisać..

Pozdrawiam,
        Kika
        • Gość: evi Re: Dobry lekarz? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.04, 14:12
          W Wawie nie mam pojęcia,ale dopisz w temacie że z warszawy-na pewno znajdziesz
          wtedy dobrego lekarza
    • martini_very_bianco a jak już znajdziesz.... :)))) 30.03.04, 14:29
      ...wpisz go tutaj! albo dziewczyny, które już kogoś sprawdziły! Ktoś wpadł na
      fajny pomysł, i jak go promuję - dla osczędzenia stresu, pieniędzy i, przede
      wszystkim, zdrowia innych pacjentów!

forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=19031 (tylko proponuję się
      trzymać "zasad porządkowych"smile)))) )
    • martini_very_bianco Re: Dobry lekarz? 30.03.04, 14:31
      Aha, ja słyszałam dużo dobrych rzeczy o doktorze Kukulskim. Że cierpliwy,
      uprzejmy, cieplutki, odpowiada na pytania i nie patrzy na zegarek. Mam gdzieś w
      otchłani twardego dysku namiar, ale, niestety, nie mogę poczuć się do
      odpowiedzialności, ponieważ pana osobiście nie poznałam, choć już od roku się
      wybieramsmile
      • Gość: Kika Re: Dobry lekarz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.04, 15:12
        Mimo wszystko, gdybyś znalazła jakieć namiary to proszę napisz...'

Pozdrawiam,
        Kika
        • martini_very_bianco Re: Dobry lekarz? 30.03.04, 16:40
          No kurczę, przekopałam moją zapchaną mailami z wirusami skrzynkę na onecie, a
          tu nic. Mam gdzieś zapisany telefon, znajdę, prześlę. Podasz mi jakiegoś maila,
          żeby nie robiła tego na publicu bez zgody zainteresowanego? smile)) A gabinet jest
          gdzieś na Żytniej

Martini
          • Gość: Kika Re: Dobry lekarz? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.03.04, 19:39
            mo577@dazeta.pl, będę bardzo wdzięczna za info,

Pozdrawiam,
            Kika
        • Gość: Aneta74 do Kiki - dot. lekarza IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.03.04, 17:55
          Kikuś, ja mam podobne problemy hormonalne, jak Ty. Doszłam do wniosku,
          że zwykły gin nie da sobie z tym rady (do tej pory dwóch nie dało) i wybieram
          się do gina-endokrynologa (mam namiary na jednego - podobno świetny
          specjalista, przyjmuje w W-wie). Jak będę już po wizycie (w przeciągu kilku
          dni, najszybciej jak tylko się uda zapisać) - skrobnę, jakie mam zalecenia
          i odczucia po wizycie. W razie czego - polecę specjalistę.
          Pozdrawiam.
          • Gość: Kika Re: do Kiki - dot. lekarza IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.03.04, 19:42
            Super, czekam na Twoje odczucia. zjeśli możesz to napisz jak wyglądają twoje
            problemy z hormonkami bo podejrzewam to też u siebie (tzn. cykl wygląda tak
            jakbym nie miała owulacji)

Pozdrawiam,
            Kika
            • Gość: Aneta74 hormonki IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.03.04, 20:05
              Mało tego, że nie mam owulacji to jeszcze (z niewiadomych przyczyn) nie mam
              miesiączki !
              Wcześniej wykryto u mnie za wysoką prolaktynę i za niski progesteron - na to
              pierwsze brałam Bromergon, a na to drugie - Duphaston. A teraz to już naprawdę
              nie wiem, co się dzieje.
              Jak pogadam z fachowcem, to się odezwę. Pa
    • lidek0 Re: Dobry lekarz? 30.03.04, 16:58
      Dr Marzena Padzik Moczydłowska -jak dla mnie cudotwórca. Niestety przyjmuje
      tylko prywatnie ul.Marsa 101/103 we wtroki i czwartki te. 611 87 43, ma usg w
      gabinecie, pracuje na Żelaznej. Dzięki niej mam dziś dziecko kiedy inni lekarze
      kazali mi myślec o adopcji. jestem po proronieniu, ciązy pozamacicznej z
      wycięciem jajowodu, macicu dwurożnej, niedomaodzie progesteronu, za wysokiej
      prolaktynie. Polecam ja gorąco.
      • Gość: Kika Re: Dobry lekarz? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.03.04, 19:43
        Dzięki serdeczne!

Pozdrawiam,
        Kika
      • Gość: Aneta74 dr Moczydłowska - do lidek0 IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.04.04, 17:41
        A czy ta dr Moczydłowska to jest ginekolog-endokrynolog ? Ja poszukuję właśnie
        takiego lekarza, a to, co piszesz o tej pani - brzmi bardzo zachęcająco ...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka