Dodaj do ulubionych

a ja juz mam wolne :O)

07.04.04, 17:42
jestem nauczycielka niemieckiego smile to cudowne ,ze juz zaczely sie wiosenne
ferjie swiateczne i znow mam prawie tydzien WOLNEGO !!! Odpoczne sobie ,
wyspie sie i niczym nie bede sie przejmowac surprised) !!! bede sobie siedziec jutro
caly dzien na forum surprised) i znowu WAS bede zameczac !!! DZIEKUJE ,ZE DZIEKI WAM
moge zapomniec o pracy i zajac mysli czyms innym bardziej istotnym !!!
DZIEKUJE
Obserwuj wątek
    • ikrol1 Re: a ja juz mam wolne :O) 07.04.04, 18:22
      Gratuluje decyzji. Mnie tez sie ten twój duphaston troche nie podobał i wydawało
      mi sie, że tak w ciemno podawany to ci bardziej szkodzi niz pomaga.
      Pozdrawiam. Znajoma z poprzedniego watku. Ilona
      PS TSH jest w normie. Normy rozciagaja sie przewaznie od 0.4 do 4.0. Optymalnie
      jest od 1 do 2.
    • Gość: Aneta74 Wiosenna Mejdejka IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.04.04, 21:55
      Oj powiało wiosną: Wiosenna Mejdejka w niczym nie przypomina Mejdejki
      Zrezygnowanej (z poprzedniego wątku). I tak trzymajcie, koleżanko - należy się
      wzajemnie wspierać i umacniać w działaniu (ewentualnie po wcześniejszym
      wypłakaniu żalów) , a nie dosmucać.
      Pozdrawiam wiosennie i świątecznie - Aneta
    • Gość: bo Re: a ja juz mam wolne :O) IP: 213.17.150.* 07.04.04, 23:38
      Pozdrawiam, mejdejko. Koleżanka po fachu i towarzyszka niedoli...
      • Gość: landrynka75 Re: a ja juz mam wolne :O) IP: *.rasserver.net 07.04.04, 23:44
        Rowniez pozdrawiam kolezanke po fachu i zycze powodzenia w staraniach,
        odprezenia w czasie swiat.
        Pozdrawiam,
        Magda
    • Gość: maksia Re: a ja juz mam wolne :O) IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 08.04.04, 07:41
      I ja tez mam wolne, z tego samego powodu co Ty,
      Dla takicj jak my, które muszą tylko cudze dzieci uczyć taki wypoczynek sie
      przyda.
      Pozdrawiam.
      Happy Easter!
      Jak to jest po niemiecku?
      • mejdejka Re: a ja juz mam wolne :O) 08.04.04, 10:54
        dzieki kochane kobietki surprised) ciesze sie ,ze sa tu rowniez kolezanki po fachu -
        nauczycielki , ktore rozumieja moja RADOSC .ALE I wiedza jaki to trud uczyc
        cudze dzieci -a najgorsze sa te w gimnazjum : prawie juz dorosli a jeszcze
        dzieci _ dojrzewanie to na prawde trudny okres _ starm sie zrozumiec swoich
        uczniow _ale czasami maM juz dosyc_ praca nauczyciela pochlania czlowieka i
        jego popoludniowo-wieczorny czas: sprawdzanie
        klasowek ,kartkowek,przygotowywanie sie do lekcji itp.! nie dawno moja 6-letnia
        coreczka mi powiedziala:"wiesz mamusiu wolalabym bys pracowala w szpitalu jak
        babcia , wtedy nie sprawdzalabys tych glupot" troche mi smutno sie zrobilo <
        ale taka praca , odbijemy sobie na wakacjach>dosyc juz o pracy surprised) A CO U WAS ?
        JAK TAM SWIETA? POSPRZATANE ? JA na razie spisalam na kartce co powinnam
        zrobic , ale na razie nie mam natchnienia do pracy - poczekam az maz wroci z
        pracy moze wtedy mnie natchnie !!! a na razie delektuje sie CISZA :o) moja mama
        zabrala mi corke : razem pieka ciasta -moja mama stwierdzila,ze przynajmniej
        wnuczke musi nauczyc tej sztuki -corka sie niestety nie nauczyla surprised)
        POZDROMEJDEJKI

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka