Dodaj do ulubionych

ureoplasma

03.12.10, 19:47
miala ktoras rozpoznana przed ciaza?a pomimo to zaszla?jak dlugo leczenie i jakim antybiotykiem?Lub odkryta w ciazy?dzieciaczki w terminie urodzone,zdrowe?Blagam odpowiedzcie,ktore mialy z tym problemem do czynienia!
Przepraszam ze pisze osobny watek(w innym wspomnialam)ale taki tytul bardziej rzuci sie w oczy niz niewidoczny w innym.ja mam koncowke stymulacji do invitro i wlasnie dowiedzialam sie o tym cholerstwie!MALUTKA POMYLKA W LABORATORIUM!poprostu SKANDAL!
Obserwuj wątek
    • jeza_bell Re: ureoplasma 03.12.10, 20:26
      Odpisałam Ci na CiP
      • pudelek09 Re: ureoplasma 04.12.10, 13:47
        Napisalam Ci na gazetowego.Prosze odpisz!
        • jeza_bell Re: ureoplasma 04.12.10, 17:05
          Odpisałam smile
          • lilit2005 Re: ureoplasma 04.12.10, 21:48
            mi wyszla w trakcie stymulacji i stymulacje przerwano. ale wyleczylam ja bardzo latwo antybiotykiem (kuracja razem z mezem, obje tez robilismy powtorne testy). nie wiem czy jest az tak grozna, bo w Polsce nie bada sie jej standardowo przy in vitro. ja robilam akurat posiew zagranica i jak juz to swinstwo wyszlo to lekarka w polskiej klinice sie wystraszyla i przerwala stymulacje.
            • pudelek09 Re: ureoplasma 04.12.10, 21:54
              na jakim etapie bylas?ja jestem na koncu!!gdyby odrazu podali prawidlowy wynik,tez bym poczekala,ale teraz?mam metlik w glowie!antybiotyk musi pomoc!-bierzemy unidox 100
              • effie1980 Re: ureoplasma 05.12.10, 12:16
                Nie wiem na ile grozna jest ureoplazma, bo u mnie w klinice (anglia) nie robi sie jej jako standardowego badania.
                Jesli sa jakies przeslanki zeby przerwac cykl to moze podejdz do punkcji i zaplodnienia i zamroz zarodki? w miedzy czasie sie wyleczysz,, a nie stracisz calej stymulacji.
                • pudelek09 Re: ureoplasma 05.12.10, 19:45
                  powiem szczerze ze zastanawialam sie nad tym wczoraj,ale niewiem jak to jest-jesli bakteria jest w organizmie to w pobranych komorkach jest wszystko ok?wypytam jeszcze oczywiscie lekarza dokladnie na wizycie
          • pudelek09 Re: ureoplasma 04.12.10, 21:52
            odpisalm!dzieki
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka