emid25 13.04.04, 16:53 Czy wiesiołek ma wpływ na owulacje? piszecie ze trzeba go brac tylko do owulacji pozniej juz nie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniuszkaa Re: wiesiołek!!! 13.04.04, 19:30 Wiesiołek bierze sie w celu polepszenia śluzu płodnego i do polowy cyklu, bo może spowodować skurcze macicy...więc jezeli udałoby Ci się zajść w ciązę wiesiołek w II fazie mógłby zaszkodzić. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frostis Re: wiesiołek!!! IP: *.ras.sth.bostream.se 13.04.04, 19:34 ja tez pod wplywem dziewczyn na tym forum kupilam olej z wiesiolka i mam zamiar zaczac go lykac.jestem teraz na kilka dni przed miesiaczka i nie wiem,czy mam zaczac lykac juz od dzis,czy od 1 dnia cyklu.na opakowaniu jest napisane,zeby lykac codziennie 1 tabletke,a przez pierwsze 2-3 tyg. nawet dwie.dlaczego zalecacie lykanie tylko do owulacji i co tak naprawde daje wiesiolek?moze to glupota ,ale chwytam sie juz wszystkiego czego tylko moge pozdrawiam ze sztokholmu Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.analityk1 Re: wiesiołek!!! 13.04.04, 20:03 Ja łykałam 3 dziennie do owulacji, poprawia śluz wpływa korzystnie na hormony, po owulacji jak dziewczyny pisały nie bierze się ze względu na skurcze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frostis Re: wiesiołek!!! IP: *.ras.sth.bostream.se 13.04.04, 19:36 przeoczylam wczesniejszy wpis.juz wiem i bede zazywac.hej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasialu Re: wiesiołek!!! IP: *.bielawy.sdi.tpnet.pl 13.04.04, 21:46 Ja miałam problemy ze sluzem. W tamtym cyklu brałam wiesiołek 3 razy dziennie po 2 tabletki - sluz był i ciąża też. Co prawda biochemiczna, ale była. W tym cyklu tez będę brała ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
agat78 Re: wiesiołek!!! 14.04.04, 08:16 Witam, ja też od tego cyklu brałam wiesiołka. Rano i na wieczór po 2 a w południe 1. Wcale mi nie pomógł a nawet miałam go dużo mniej. Chyba że miałam w tym m-cu cykl bezowulacyjny. A co to jest ciąża biochemiczna? Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.analityk1 Re: wiesiołek!!! 14.04.04, 09:32 Efekty widać dopiero po 2 czasami 3 cyklu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marzena Re: wiesiołek!!! IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 15.04.04, 18:54 dziewczyny byłam dziś u lekarza i zapytałam o wiesiołka , mówiąc mu że go biorę bo brałam 2 cykl i nic nie widać, lekarz zaczął się uśmiechać i mówi że on nie pomoże jeżeli ma się cykle bezowulacyjne , a o wiesiołku słyszy pierwszy raz żeby pomagał na jakość śluzu.Więc jak narazie to jestem zielona Odpowiedz Link Zgłoś