Gość: gosik IP: *.77.classcom.pl 05.05.04, 18:32 Czy to możliwe zeby była tak wcześnie? Wszystkie objawy przemawiają za : śluz, ból w lewym jajniku ale moj cykl ma 27 dni to chyba troche za wczas.Tempki nie mierze jak myślicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
femalespirit Re: owulacja w 8 dc?? 05.05.04, 20:07 Przy 27-dniowym cyklu jak najbardziej mozesz miec wczesna owu - tak 10-12 dc. Ale sam bol i sluz nie wystepuja w samym momencie owulacji - poprzedzaja ja. Sama owu moze wystapic dopiero za 2-3 dni. Niemniej jednak jest do juz dobry czas na starania. Odpowiedz Link Zgłoś
judyta10 Re: owulacja w 8 dc?? 05.05.04, 20:50 Cześc, MOżliwe mozliwe wszystko jest możliwe ja też mam cykle 28 dniowe a ostatnią owulacje miałam 10dnia cyklu i właśnie czekam na rezultat.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wandzia Re: owulacja w 8 dc?? IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 05.05.04, 21:13 Cześć, chyba mozliwe. Ja byłam u gina w 11 dc i stwierdził że już po jajeczkowaniu. Byłam w szoku bo w ciągu tych 11 dni kochaliśmy sie tylko raz (mieliśmy ciche dni których teraz strasznie żałujemy). Zaraz po @ miałam przezroczysty śluz i nic więcej, leków żadnych już nie biorę. Endometrium mam 10 mm, (prawdopodobnie)ciałko żółte i płyn za macicą. Boimy się że się nie udało chociaż gin nas pociesza i jest dobrej myśli że się coś pojawi. Mam cykle 28-33 dniowe także ta wczesna owulacja bardzo nas zaskoczyła. Teraz trzeba czekać. Nie wiem czy jest sens jeszcze w tym miesiącu zamartwiać się czy się uda. Pozdrawiam i trzymam za Ciebie kciuki. Czekam na Twoje pomyślne posty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wandzia Re: owulacja w 8 dc?? IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.04, 11:00 Hej Gosik! Co u Ciebie słychać? Staracie się bo my daliśmy na luz. Dziś mnie kłuje i nie wiem o co chodzi skoro już po owulacji. Pokręcone to wszystko. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosik Re: owulacja w 8 dc?? IP: *.77.classcom.pl 06.05.04, 17:00 Dzięki za odpowiedzi. Wczoraj sie poprzytulaliśmy jak miałam te bóle w jajnikach i spróbuje za 2 dni tak na wszelki wypadek. A wicie co ? Mam juz dośc tego sexu kiedy trzeba a nie kiedy mam na to ochote. Wieczne wyliczanie, oczekiwanie, nadzieja i rozczarowanie Ale próbujemy dalej... Odpowiedz Link Zgłoś
samanta25 Re: owulacja w 8 dc?? 06.05.04, 17:28 Ja w poprzednim cyklu miałam owu w 8 d.c. a w tym cyklu w 9 d.c. z tym że moje cykle w takim przypadku trwają ok. 23 dni Zastanawiam się tylko czy do tego czasu pęcherzyki urosły do odpowiedniej wielkości ________ To już niestety 26 cykl starań www2.fertilityfriend.com/home/samanta/ Odpowiedz Link Zgłoś