Gość: Kama IP: 80.72.34.* 28.06.04, 13:08 Dziewczyny ,którym się udało właśnie w tej klinice ! Wpisujcie się i pokażcie ile was jest. Pozdrwawiam Kama. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kama Re: UDANE IVF/ICSI - INVIMED ? IP: 80.72.34.* 28.06.04, 15:37 Hej, Dziewczyny liczymy na Was.....??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: UDANE IVF/ICSI - INVIMED ? IP: *.chello.pl 28.06.04, 16:45 po pierwsze te kliniki sa nieporównywalne chociazby ze wzgledu na długość istnienia oraz ilości pacjentek, poza tym osoby zaciążone są z reguły na innym wątku także nie wiem czy ktos sie wypowie Odpowiedz Link Zgłoś
tekla12 Re: UDANE IVF/ICSI - INVIMED ? 28.06.04, 18:17 Mnie też się wydaje, że szczęśliwie zaciążone siedzą na innym forum. Tutaj spotykają się raczej osoby, którym się nie udało. Może odpowiedzi na pytanie "gdzie się ivf/icsi nie udało i dlaczego" wiele by wyjaśniły i pomogły w podejmowaniu decyzji o wyborze kliniki. Odpowiedz Link Zgłoś
bas7 Mi się UDAŁO!!! 28.06.04, 20:11 Mi się udało właśnie w klinice InviMed u dr Rokickiego. Po 6 latach bezskutecznego leczenia (w tym 3 x nieudane in-vitro w innej klinice) po kilku wizytach w InviMedzie byłam już w ciąży (ICSI). Obecnie jestem mamą 4 miesięcznego Maciusia. Życzę wszystkim dziewczyną spełnienia marzeń jak najszybciej, właśnie w tej klinice. Przesyłam pozytywne wiruski - ciążowe!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ns Re: UDANE IVF/ICSI - INVIMED ? IP: *.skandia.de 29.06.04, 16:13 Jestem w 14 tygodniu ciąży bliźniaczej )) po 3 miesiącach leczenie w invimedzie u dr R, oczywiście po IVF... wcześniej był ponad rok w N. i uciekłam... Odpowiedz Link Zgłoś