Dodaj do ulubionych

pozycja snu

31.08.12, 20:37
witam , chcialabym sie dowiedziec czy wiecie cos na temat wskazanej pozycji snu po transferze badz iui.
bardzo mnie to zastanawia tymbardziej ze testuje zaniedlugo , nie zapytalam lekarza noi nie znalazlam nic w necie na ten temat , a nurtuje mnie to strasznie .... bo lubie spac na brzuchu (innaczej nie zasne) i krece sie w lozku stasznie , nie chcialabym sama sobie zaszkodzic .... wydaje mi sie ze najlepiej spac na plecach i tak cala noc , ale sa to tylko moje domniemania ......
jesli macie taka wiedze to prosze o porade bo jestem skolowana troche a spie na wznak ,ale wogole sie nie wysypiamsmilewiadomo ze kobieta w tym celu poswiecilaby o wiele wiecej niz niewygody ale grunt to nie zaszkodzic.
Obserwuj wątek
    • kavainca Re: pozycja snu 31.08.12, 21:01
      ale wymysliłaś wink
      nie ma znaczenia, nawet w ciazy mozna spac na brzuchu przez parę pierwszych miesiecy, potem śpi się na boku..
      • ya-smin Re: pozycja snu 31.08.12, 21:26
        hehe dziekuje za odpowiedz , rozwiałaś moje watpliwosci .wiem , ze moje pytanie moglo sie wydawac zabawne ale wolalam poznac Wasze opinie smile
        • dagmara-k Re: pozycja snu 31.08.12, 22:57
          potem w ciazy na bok, lepiej prawy, a na plecach nie, bo ucisk jest na aorte. ale na razie to sobie spij jak sobie chcesz, najlepiej na brzuchu skoro lubisz, bo masz byc wyspana i komfortowo sie czucwink
          • thorgalla Re: pozycja snu 01.09.12, 11:46
            A właśnie,że na lewym big_grin jak się na CiP udzielałam to trąbiło się,że tylko na lewym.
            I pić tylko wodę destylowaną bo wszystko szkodzi dziecku big_grin
            • dagmara-k Re: pozycja snu 01.09.12, 17:32
              moze i na lewym...wink tak probowalam sobie przypomniec na ktorym lezalam i ciezko szlo, bo chyba na byle ktorymwink

to moze utleniona od razu...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka