23.10.12, 23:16
Witajcie kochane starające się o upragnioną dzidzię. My z mężem już od ponad roku staramy się o fasolkę, niestety bez skutków. Kilka miesięcy temu stwierdzono u mnie PCO sad brak owulacji, liczne torbiele, wysoka prolaktyna, nieprawidłowy stosunek LH do FSH, androstendion i testosteron ponad norme...byla chwila zalamania. Ginekolog dal mi CLO i Bromergon. Oczywiscie bralam jak kazal. W 14 dc USG pokazalo "pecherzyk" w lewym jajniku, ginekolog stwierdzil ze jest to najlepszy czas na starania, i tak z mezem tulilismy sie przez 4 kolejne dni wink Cykle mam nieregularne, ostatnio akurat byly co 30 dni, ale po Luteinie, teraz w tym cyklu jej nie bralam. Od kilku dni pobolewa mnie brzuch jak na miesiaczke, w zasadzie zaraz po 1 "przytulaniu" tak sie zaczelo. Nie dałam rady się powstrzymac i pobieglam na BETA HCG w 23dc, wyszlo mi <2. Czy mam jeszcze jakies szanse? Czy cos z tego bedzie?
Obserwuj wątek
    • thorgalla Re: Beta HCG 24.10.12, 09:00
      Kobieto dorosła big_grin
      Nie używaj słów takich jak fasolka czy tuliliśmy się.

Nie dałam rady się powstrzymac
      > i pobieglam na BETA HCG w 23dc, wyszlo mi <2. Czy mam jeszcze jakies szans
      > e? Czy cos z tego bedzie?
      Zdecydowanie za wcześnie.Czekać
      • dagmara-k Re: Beta HCG 24.10.12, 13:10
        jesli pecherzyk byl 14dc, to pekl najwczesniej tego dnia, a moze ze 2 dni pozniej, dodac do tego 12 dni fazy w ktorej moze byc zagniezdzenie to beta dopiero najwczesniej 26 dnia a przed 28 bym nie szla.
    • filolozka113 Re: Beta HCG 29.10.12, 00:15
      w 28 dc zrobilam test ciazowy- negatywny, wiec przestalam sie juz ludzic ze to moze byc ciaza. Teraz czekam na @ od kilku dni mam taki bol podbrzusza, ze momentami powala mnie na kolana... biala wydzielina..., generalnie cos jest na rzeczy, chyba moje torbielowate jajniki daja o sobie znac crying

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka