madziabbek 03.12.13, 10:04 Witam, po nowym roku wybieram się do provity na laparoskopie, histeroskopię i drożność. Czy ktoś z Was miał już ten zabieg w provicie. Jestem ciekawa jak to wszystko wygląda, nie ukrywam, że strach jest wielki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mireleczka17 Re: Provita - Katowice - laparoskopia - dr Mańka 03.12.13, 19:23 Witaj madziabbek ja miałam laparoskopię w Provicie nawet dr Mańka osobiście ją wykonywał. Ja miałam usuwaną torbiel okołojajowodową (później się dopiero okazało że mam torbiel), przy okazji miałam sprawdzaną drożność jajowodów. Nie ma się czego obawiać dr Mańka to super specjalista, przed samym zabiegiem wszystko odkładnie wyjaśnił i można się go było pytać o wszystko. Panie pielęgniarki? nad wyraz wyrozumiałe, spokojne i naprawdę rewelacyjne, widać było że nie robiły tego bo ktoś im kazał. Ja osobiście żartowałam sobie z nimi na różne tematy Sam pobyt w Provicie to kwestia kilkunastu godz. (rano przychodzisz wieczorem wracasz do domu). Nie wiem co chcesz dokładnie wiedzieć? pytaj a u kogo się leczysz w Provicie? u dr. Mańki? Odpowiedz Link Zgłoś
przyszla_mamuska Re: Provita - Katowice - laparoskopia - dr Mańka 03.12.13, 20:53 jakieś 3,5 roku temu dr mańka robił mi histeroskopie miły gość nie masz sie czego bać. ma też szczęśliwą rękę do transferów. dzięki "niemu" właśnie mam w sobie mała fasolkę robił mi też 2 punkcje. Odpowiedz Link Zgłoś
mireleczka17 Re: Provita - Katowice - laparoskopia - dr Mańka 03.12.13, 21:28 mi robił dwie iui i nie udało się może wypadnie mi transfer jak będzie miał dużur i tym razem się uda Odpowiedz Link Zgłoś
madziabbek Re: Provita - Katowice - laparoskopia - dr Mańka 11.12.13, 11:51 Interesuje mnie m.in. czy cewnikują, czy przy znieczuleniu ogólnym intubują? Cholernie boje się znieczulenie ogólnego, podają dożylnie czy gazem?? Odpowiedz Link Zgłoś
mireleczka17 Re: Provita - Katowice - laparoskopia - dr Mańka 12.12.13, 18:35 Mnie intubowali i znieczulali gazem Odpowiedz Link Zgłoś
madziabbek Re: Provita - Katowice - laparoskopia - dr Mańka 11.01.14, 22:14 mireleczka17 czy możesz się do mnie jakoś odezwać na priv?? Odpowiedz Link Zgłoś
mireleczka17 Re: Provita - Katowice - laparoskopia - dr Mańka 11.01.14, 22:43 madziabbek napisała: > mireleczka17 czy możesz się do mnie jakoś odezwać na priv?? No właśnie nie wiem jak...a coś się stało? Odpowiedz Link Zgłoś
madziabbek Re: Provita - Katowice - laparoskopia - dr Mańka 18.01.14, 23:57 Odezwij się do mnie na maila: aneta.buc@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś