Dodaj do ulubionych

Gameta, Prof.Radwan z Łodzi

16.08.04, 14:58
Czy ktoś ma jakieś doświadczenia z Gametą i prof. Radwanem z Łodzi ? Po
poronieniu leżałam w Matce Polce i nasłuchałam się od leżących tam dziewczyn
tylu dziwnych opinii na jego temat że mam mętlik w głowie, bo wcześniej
słyszałam same pozytywne opinie. A znacie inne kliniki zajmujące się
leczeniem niepłodności w Łodzi ?
Obserwuj wątek
    • judyta10 Re: Gameta, Prof.Radwan z Łodzi 16.08.04, 17:15
      Witaj. Ja lecze się w Gamecie,ale u prof. Tchórzewskiego o Radwanie raczej
      słyszałam pozytywne opinie to raczej dobry lekarz z ciekawostek; Radwan był
      czlonkiem zespołu lekarzy,którzy przeprowadzili pierwsze w polsce in vitro?
    • Gość: malwina Re: Gameta, Prof.Radwan z Łodzi IP: 81.219.164.* 16.08.04, 20:56
      Według mnie profesor jest rzeczowy i konkretny. Nie owija raczej w bawełnę,
      przez co może wydawać się szorstki. Dla mnie jednak były ważne konkrety a nie
      obietnice, bo tych się już nasłuchałam od paru lekarzy a mi nie pomogli.
      Słyszałam już teksty w stylu "na zająca będzie", trochę się Panią podleczy ...
      itd. Profesor nie obiecywał tylko działał a efekt już jest - jestem w 8 tyg.
      ciąży, po niecałym roku jeżdżenia do Gamety. Dba też o kieszeń klienta - w moim
      przypadku nie naciągał mnie na IUI lecz od razu zdecydował o ICSI. W innych
      przypadkach, o których się wiele naczytałam na forum Bociana, obstawał przy
      kolejnych inseminacjach i też doprowadzał do szczęśliwego końca. Proponuję
      zresztą wejść na forum strony www.nasz-bocian.pl i wybrać temat "Gdzie się
      leczyć" i odszukać dyskusje nt. Gamety - są tam zresztą b. różne opinie.
    • Gość: sassi. Re: Gameta, Prof.Radwan z Łodzi IP: 80.51.74.* 16.08.04, 22:35
      ja z podejscia do pacjentki w Gamecie i z samej kliniki bylam bardzo
      niezadowolona (leczylam sie u Pawlickiego). Przenioslam sie do gabinetu dr
      Gontarka (www.nieplodnosc.info) i w ciagu 3 tygodni wywolal u mnie owulacje po
      1,5 roku bezowulacyjnych cykli, a takze znacznie poprawil nasienie meza leczac
      chlamydie, ktorej nikt wczesniej nie kazal nam badac mimo ewidentnych
      przeslanek w wynikach poprzednich badan nasienia.

Moja kolezanka po 3 miesiacach leczenia u Gontarka jest w ciazy blizniaczej.
      Jesli mialabym kogos polecac, to wylacznie jego. Od Gamety trzymam sie z dala i
      mam nadzieje, ze tak pozostanie.
    • fiszerowa Re: Gameta, Prof.Radwan z Łodzi 16.08.04, 23:01
      Kazdy lekarz, jesli Ci pomoze bedzie ok, jesli mu sie nie uda bedziesz na nim
      psy wieszala wink. Teraz roznorodnosc opinii tez bedzie zalezala od tego ile
      zadowolonych badz nie, pacjentek Radwana jest na urlopie a ile siedzi na forum.
      Ja po nieudanym icsi i transferze mrozaczkow chcialam zmienic klinike i tez
      rozne rzeczy na Radwana wygadywalam wink. Po pieciu miesiacach zmienilam
      zdanie wink. Jest troche zakrecony, to fakt. Ale jest fachowcem! Wie co robi i
      robi to naprawde dobrze. Ma ogromne doswiadczenie i wspanialy zespol fachowcow
      do pomocy. No moze Pawlicki to maly wyjatek (ja tez nie wspominam go cieplo)...
      Za to pan Kaziu - jakie cudne embrioniki wyczarowuje...

Najlepiej sama umow sie na wizyte i przekonaj sie. Albo bedzie Ci odpowiadal
      albo...

pozdrawiam i zycze powodzenia
      Fiszerowa i spiacy Fiszek (l. 2)
    • sandra123 Re: Gameta, Prof.Radwan z Łodzi 17.08.04, 08:17
      Dzięki dziewczyny !

Ja już leczyłam się u profesora kilka miesięcy i właśnie wydał mi się
      zakręcony. Miałam in vitro - nieudane, potem zaciążyłam naturalnie w pierwszym
      cyklu po in vitro - i zaraz poroniłam. Nabrałam podejżeń bo prof. w ogóle mnie
      sobie nie przypominał i NIC nie robił jak trafiłam z plamieniem do Matki
      Polki. Przepisał mi duphaston i feminatal , które już wcześniej mi przepisał
      po wykryciu ciąży.
      jestem po wakacjach, wypoczęta i gotowa znowu próbować, ale zastanawiam się nad
      zmiana kliniki (choc generalnie nie jestem zwolenniczką częstego zmieniania
      lekarzy jak tylko się coś nie powiedzie).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka