Dodaj do ulubionych

torbiele na jajnikach

IP: *.chello.pl 23.08.04, 09:08
Mam pytanko, czy jak one sa wieksze, to mozna je wyczuc przez skore? i czy
jak sie dotyka to boli? Obawiam sie ze mi sie powiekszyly, wyczuwam guzki jak
dotykam. Mam nadzieje, ze luteina im pomoże sie zmniejszyc
Obserwuj wątek
    • Gość: karola Re: torbiele na jajnikach IP: *.tkk.pl / *.tkk.pl 23.08.04, 09:41
      szczerze nie licz na to,bralam luteine i nic,dobra jest disptreptaza czy jakos
      tak
      • Gość: agakra Re: torbiele na jajnikach IP: *.chello.pl 23.08.04, 09:42
        tylko moja lekarka jest na urlopie do konca sierpnia. a do innego lekarza to
        nie chce isc. chwilowo mam ich dosyc.
        • gg24 Re: torbiele na jajnikach 23.08.04, 16:12
          Ja mam torbiele i nic nie czuję. Ale pamiętam jak przy stymulacji urosły mi
          dość duże pęcherzyki to bolało mnie strasznie w dole brzucha. Ból zawsze jest
          niepokojący, może warto iść chociaż na usg.
          • Gość: agakra Re: torbiele na jajnikach IP: *.chello.pl 23.08.04, 20:38
            wiem, ze powinnam, ale chwilowo mam alergie na ginekologow. Nie chce isc do
            kogos kogo nie znam.
            Ale już mi przechodzi, przestalo bolec przy dotykaniu, biore luteine i moze
            dlatego.
    • Gość: Justy Re: torbiele na jajnikach IP: *.radio.rzeszow.pl 24.08.04, 07:40
      Ja miałam trzy torbiele. Dwie mi usunięto z prawego jajnika i prawie całego
      jajnika. A gdy zrobił mi sie trzeci na lewym jajniku trafiłam do nowego gin.
      który zalecił mi duphaston i podzialalo wchłonoł mi sie. Ale przez skóre nic
      nie odczówałam, raczej dół brzucha mnie dosyc pobolewał.
      • Gość: agakra Re: torbiele na jajnikach IP: *.chello.pl 24.08.04, 08:18
        drogie dziewczynki, dziekuje wam za odpowiedzi.
        Nie wiem, może ja powoli staje sie hipochondryczka i przesadzam? cos mnie
        zaboli i od razu wyobrazam sobie nie wiadomo co. naczytalam sie o pco bardzo
        duzo i pewnie niepotrzebnie panikuje.
        Podbrzusz juz mnie nie boli
        pozdr.
        Aga
    • Gość: zośka Re: torbiele na jajnikach IP: 217.96.36.* 24.08.04, 08:59
      A czy obecność torbieli na jajnikach wykrywa się poprzez USG dopochwowe?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka