Dodaj do ulubionych

dr. Padzik - Moczydłowska

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.04, 16:46
Bardzo prosze o opinie wsyztskich którzy mieli do czynienia z Panią dr.
Jakie sa wasze opinie, doświadczenia??
Byłam 2 razy jak dotad u pani dr. i jestem zadowolona ale chciałabym poznać
takze inne opinie.Proszę!
Obserwuj wątek
    • lidek0 Re: dr. Padzik - Moczydłowska 09.09.04, 21:27
      Jestem jej pacjentką od prawie 5 lat. Dzieki niej mam dziś dziecko. Trafiłam do
      niej po poronieniu, ciąży pozamacicznej z wycięciem jajowodu i macicą dwurożną.
      Inni lekarze nie dawali mi szans. Ona dała mi nadzieję, zleciła HSG,
      monitorowąła cykle gratis, przyjmowała o każdej porze dnia i nocy, przyjmowała
      bez kolejki a w ciąży były momenty kiedy musiałam się z nią zobaczyć. Docenia
      wiedzę i doświadczenie innych, konsultowała moje wyniki z innymi lekarzami, i
      co bardzo ważne ma usg w gabinecie, nie wysyła nigdzie i nie bierze dodatkowo
      za to pieniędzy. Przy konieczności laparo wykonuje na NFZ /jeżeli jesteś
      ubezpieczona/, czyli na kasę nie naciąga. Nie ukrywam, że od jakiegoś czsu
      polecam ja na róznych forach, miła, rzeczowa, konkretna, poświęca dużo czasu,
      swój zawód wykonuje z pasją, prowadzi trudne i nietypowe przypadki. To tyle
      pochwał, wad nie zauważyłam. No i ma bardzo przyjemny gabinet /pamietam go z
      przed remontu/.
      • Gość: cetka Re: dr. Padzik - Moczydłowska IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.09.04, 17:40
        lidek - a ile kosztuje monitoring - tj. 3-4 wizyty w mcu i co, gdy wypada on
        nie w e wtorek i czwartek, kiedy pani dr. przyjmuje?
    • lidek0 Re: dr. Padzik - Moczydłowska 10.09.04, 07:53
      popytaj na www.dziecko-info.com
      • Gość: sylwia Re: dr. Padzik - Moczydłowska IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.09.04, 09:43
        Z jakiego miast jest ta doktor i gzie pryjmuje
        • green_eye Re: dr. Padzik - Moczydłowska 10.09.04, 10:20
          Pani doktor jest z Warszawy - ma gabinet przy ul. Marsa ( mój mąż mawia, że
          latamy na Marsa smile )

Fiono; wklejam wątek gdzie napisałam trochę o moich kontaktach z doktor Padzik.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=191&w=14985111&v=2&s=0
          Możesz też wpisać w ogólną wyszukiwarkę ze wszystkich "forumów" i zaznaczyć
          żeby szukała w treści postów. Był tam chyba tylko jeden post, w którym
          dziewczyna nie była zadowolona - bodajże z porodu.

Pozdrawiam smile
    • Gość: Agulla Re: dr. Padzik - Moczydłowska IP: *.man.polbox.pl / *.man.polbox.pl 10.09.04, 10:54
      Lidek, czy możesz napisać w jakim szpitalu pracuje Pani Doktor. Obawiam sie, że
      nie uniknę laparoskopiisad
      • lidek0 Re: dr. Padzik - Moczydłowska 10.09.04, 12:47
        na Żelaznej w św.Zofii
        • Gość: Agulla Re: dr. Padzik - Moczydłowska IP: *.man.polbox.pl / *.man.polbox.pl 10.09.04, 13:08
          Dzięki! Muszę się streszczać z zapisaniem, bo 25 października mam wyznaczoną
          laparoskopię.
    • Gość: Isador Re: dr. Padzik - Moczydłowska IP: 217.153.180.* 10.09.04, 15:28
      próbuję dodzwonić się pod numer telefonu, jaki znalazłam do jej gabinetu
      (6118743)
      CZY KTOŚ MOŻE PODAĆ INFORMACJĘ, KIEDY TAM NAJLEPIEJ DZWONIĆ, ŻEBY KOGOŚ ZASTAĆ
      I KIEDY WŁAŚCIWIE PANI DR PRZYJMUJE NA WIZYTY ?

dziękuję
      • green_eye Re: dr. Padzik - Moczydłowska 10.09.04, 15:38
        Przyjmuje we wtorki i czwartki od 16 do nocy.
        Myślę, że wtedy dodzwonisz się na pewno, chociaż z tego co pamiętam bez
        problemu dodzwoniłam się w poniedziałek ... nie wiem kiedy urzęduje ta pani z
        rejestracji. Bardzo miła zresztą.
        Numer masz dobry.
        Mam nadzieję, że nie będziesz długo czekała na wizytę.
        Pozdrawiam.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka