maretina 19.10.04, 09:41 w invikcie na razie nie ma a ja musze go zdbyc.... ma ktos na zbyciu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dazzle Re: kupie utrogestan IP: *.man.polbox.pl 19.10.04, 09:48 Maretina, nie mam na zbyciu, ale może mogłabym pomóc Ci nabyć??? Czy są z tym jakieś trudności? Może prześlesz receptę i poszukam Ci tego w Wawie? Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: kupie utrogestan 19.10.04, 09:54 Gość portalu: dazzle napisał(a): > Maretina, nie mam na zbyciu, ale może mogłabym pomóc Ci nabyć??? Czy są z tym > jakieś trudności? Może prześlesz receptę i poszukam Ci tego w Wawie? tego raczej nie ma w aptekach to import docelowy w polsce to nie jest sprzedwane oficjalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkag2 Re: kupie utrogestan 19.10.04, 09:55 Mam niemiecką wersję Utrogestanu - Utrogest. Dwa lata temu po ICSI też miałam problem ze zdobyciem Utrogestanu.Kupił go dla mnie kolega Niemiec w identycznych dawkach.W tej chwili jestem w pracy więc dokładnie nie wiem ile mam tabltek -chyba ok 60 szt.Chętnie odstąpię. Podaj numer telefonu to zadzwonię zaraz i się umówimy. Pozdrawiam Agnieszka z Małgosią Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: kupie utrogestan 19.10.04, 09:56 agnieszkag2 napisała: > Mam niemiecką wersję Utrogestanu - Utrogest. Dwa lata temu po ICSI też miałam > problem ze zdobyciem Utrogestanu.Kupił go dla mnie kolega Niemiec w > identycznych dawkach.W tej chwili jestem w pracy więc dokładnie nie wiem ile > mam tabltek -chyba ok 60 szt.Chętnie odstąpię. Podaj numer telefonu to > zadzwonię zaraz i się umówimy. > > Pozdrawiam > Agnieszka z Małgosią jestes boska! juz pisze na meila!))) Boże dzieki! Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkag2 Re: kupie utrogestan 19.10.04, 10:24 Przepraszam ale nie moge wejść na swój e'mail.Podaje telefon 48 36 86 454 - chyba nic się nie stanie - jestem cały czas przy swoim biurku. Pozdrawiam Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś