Gość: Aga IP: *.man.polbox.pl / *.man.polbox.pl 21.10.04, 09:34 Pomóżcie!Wczoraj odebrałam wyniki 25dc progesteron 13,3(biorę luteinę) Czy to dobry wynik? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maretina Re: progesteron 21.10.04, 09:37 jesli to wynik na suplementacji to nie jest rewelacyjny, ale ciaze juz powinien utrzymac. mialas potwierdzona owulacje przed wzieciem luteiny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: progesteron IP: *.man.polbox.pl / *.man.polbox.pl 21.10.04, 11:01 Dzięki !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: progesteron IP: *.man.polbox.pl / *.man.polbox.pl 21.10.04, 09:52 owulację miałam potwierdzoną, ale pęcherzyk nie był rewelacyjny - 17 mm. Endometrium 12mm, ale podobno miało "dziwną budowę" Lekarz nie porafił powiedzieć dlaczego. Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: progesteron 21.10.04, 09:54 nie wiem co znaczy "dziwna budowa":/, progesteron moze byc. moze sprawdz to endo u kogos innego? chyba ze to jednorazowa anomalia wedug lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
maretina ps. 21.10.04, 09:58 oznaczalas progesteron 25 dnia cyklu, wazniejsze jest czy to bylo na pewno 7 dni po owulacji.bo tylko taki wynik daje maksymalne stezenie progesteronu w cyklu. jesli zrobisz za wczesnie lub za pozno to to progesteron albo nie osiagnal swojej maksymalnej wartosci, albo juz spada do @. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: progesteron IP: *.man.polbox.pl / *.man.polbox.pl 21.10.04, 10:18 to było ok. 10 dni po owulacji. Endometrium będę miała sprawdzane jeszcze w 5 dniu cyklu, żeby sprawdzić czy dobrze się złuszcza, bo moze to jest przyczyna Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: progesteron 21.10.04, 10:21 to moze 7 dni po bylby wyzszy;0 5 dc to dobry dzien na sprawdzenie endometrium. ja w invikcie zawsze monitoring cyklu zaczynalam w 4 dniu. podobno podczas @ wszystko dobrze widac w srodku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: progesteron IP: *.man.polbox.pl / *.man.polbox.pl 21.10.04, 11:58 mam nadzieję, że wszystko będzie Ok Odpowiedz Link Zgłoś