pszczolka2 08.11.04, 09:50 Jest w roku taki dzień, W którym smutki idą w cień, Więc z okazji tego dnia Posłuchaj co Ci życzę ja: Dużo zdrowia i radości, Szczęścia w życiu i miłości, Moc najpiękniejszych wrażeń I spełnienia wszystkich marzeń..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maretina Re: do Gosiik na urodziny:) 08.11.04, 09:51 Gosiik, tez jestes 8 listopad?)))))) duuuuuzo milosci i tyle bobasow ile zapragniesz)) Odpowiedz Link Zgłoś
17lipiec1976 Re: do Gosiik na urodziny:) 08.11.04, 09:57 i ja sie dołączam, duzo miłosci i kochania i radosci z bobaskowego starania Odpowiedz Link Zgłoś
gosiik Re: do Gosiik na urodziny:) 08.11.04, 16:17 jesteśmy bliźniętami astrologicznymi ))) Odpowiedz Link Zgłoś
marzenalep Re: do Gosiik na urodziny:) 08.11.04, 09:56 pszczolka2 napisała: > Jest w roku taki dzień, > W którym smutki idą w cień, > Więc z okazji tego dnia > Posłuchaj co Ci życzę ja: > Dużo zdrowia i radości, > Szczęścia w życiu i miłości, > Moc najpiękniejszych wrażeń > I spełnienia wszystkich marzeń..... > Ja jeśli mozna przyłączam się do zyczeń , wszystkiego naj, naj, naj... Spełnienia wszystkich nawet najskrytszych marzeń MArzena Odpowiedz Link Zgłoś
gosiik Re: do Gosiik na urodziny:) 08.11.04, 12:01 Dziewczyny, bardzo Wam dziękuję Nawet nie wiecie, jak zrobiło mi się miło ))))))))))))) pozdrawiam Gośka Odpowiedz Link Zgłoś
magdulka26 Re: do Gosiik na urodziny:) 08.11.04, 13:20 I ja się dołączę do zyczeń.Chcę aby spełniły się Twoje najskrytsze marzenia ,a w szczególnosci to jedno najważniejsze ))) Odpowiedz Link Zgłoś
angieblue26 Re: do Gosiik na urodziny:) 08.11.04, 13:21 Gosiku, wszystkiego najlepszego ) Zycze Ci, zebys predko mogla tulic do serca swoje Dzieciatko Odpowiedz Link Zgłoś
gosiik dzięki raz jeszcze :) 08.11.04, 16:17 Chciałam Wam jeszcze raz BARDZO podziękować, a specjalne podziękowania są dla pszczółki-inicjatorki życzeń cieplej się na sercu robi )) Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolka2 Re: nie ma za co:))) 08.11.04, 16:23 Ciesze się bardzo, że mogłam przyczynić się do Twojego uśmiechu na twarzy)) Pozdrawiam Cię bardzo serdecznie. 29 cykl starań - jestem już zmęczona(( Odpowiedz Link Zgłoś
cetka Re: do Gosiik na urodziny:) 08.11.04, 16:24 ile dziurek w zoltym serku ile zieleni w koperku tyle szczescia i slodyczy tobie cetka zyczy Odpowiedz Link Zgłoś