Dodaj do ulubionych

Pietrek666...

09.12.04, 17:43
Przepraszam ! Napisalam pod wplywem impulsu. Zaluje.
Na swoje wytlumaczenie moge tylko podac swoj PMS...
sad Nedzny argument, wiem.
Obserwuj wątek
    • pietrek666 Przyjęte :-)))))) 10.12.04, 09:00
      Trochę przykro mi się zrobiło... Ja z sercem na ręku, a tu buch! Piącha między
      oczy. Dopiero dziś się przyjrzałem godzinom tych mail'i. A ten wysłałaś przed
      naszą rozmową. Ok ob!!! smile
      • angieblue26 Re: Przyjęte :-)))))) 10.12.04, 09:10
        smile)))) Pietrek, wiesz, ze najpierw bylo "serce", ktore ja wzielam za piache i
        piache w afekcie oddalam... W miedzy czasie serce wyszlo na wierzch, a piacha
        uderzyla z opoznieniem smile))

Uffff! Kamien z serca mi spadl smile
        • pietrek666 Heheheee :-) 10.12.04, 09:40
          Aleś my sobie popiąchowali. Że hej. Jeżeli ktoś więcej to czyta, to niech też
          się dowie. Jak Piotruś nie pisze czegoś na poważnie (dla niezorientowanych np.
          wątek o męskim spojrzeniu) to pewnikiem żartuje. Nie mam zamiaru nikogo
          obrażać. Z nikogo się nie wyśmiewam złośliwie. Nie wiem czy to wynika z mojej
          natury, czy z wieku, bądź najpewniej ze stosunku do życia i wydarzeń jakiego w
          nim się dorobiłem. Jestem po brzegi wypełniony sarkazmem, ironią i
          jowialnością. Niektóre z forumowiczek od razu złapały rodzaj mojego "ciętego"
          dowcipu i odpowiadały pięknym za nadobne, niektóre nie. No cóż. Nie wszyscy
          muszą lubić moje poczucie humoru.
          To forum działa na mnie terapeutycznie. Czuję sie jak alkoholik na forum AA.
          Podziwiam Waszą determinacje i upór. Ale Wy jeszcze możecie coś zrobić ze
          swoimi problemami, ja najprawdopodobnie niewiele. Dlatego też nie patrzę na mój
          problem poprzez różowe okulary. A kiedy człowiek pogodzi się z nieuchronnością
          pewnych rzeczy, to albo się zamartwia i wariuje na ich punkcie, albo ironizuje
          i stara nie myśleć.

Jeszcze coś chciałem napisać, ale mi wyleciało z głowy. Starość nie radość...
          • angieblue26 Dla tych co nie sledzili :-) 10.12.04, 09:48
            Pojedynek Angie vs Piotrus

Angie: Bla bla bla
            Piotrus :Bla bla bla
            Angie : Bla
            Piotrus: Pip pip piiii
            Angie : Piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Bach bach....!!!!
            Angie : Bla bla
            Piotrus : Bla bla
            Piotrus : Bach ????? Bach bach Piiiiiiiii ....

A reszte juz wiecie smile
            • pietrek666 Re: Dla tych co nie sledzili :-) 10.12.04, 10:21
              No bez prezsady. Nie było ani jednego Piii. Protestuję. To jest
              nadinerpretacja. Veto!!! ;-P
            • angieblue26 Re: Dla tych co nie sledzili :-) 10.12.04, 10:28
              Ok smile
              Piotrus : Bla bla...
              Angie: Cooo ? Pii Pii ????
              smile))
              • pietrek666 No tera lepij 10.12.04, 11:02
                Piotruś to bardzo grzeczne dziecię i mięsem rzuca tylko jak mu gul wyskoczy wink
          • pietrek666 Przypomniało mi się co chciałem dopisać :-) 10.12.04, 17:18
            Jak pisałem o tym działaniu terapeutycznym, to przypomniała mi się zajebista
            scena z "Podziemnego kręgu". Kiedy Helena Bonham Carter i Edward Norton
            rozdzielają między siebie przynależność do takich grup. Tylko, że oni byli
            zdrowi... Ech życie. Też tak bym chciał...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka