angieblue26 09.12.04, 17:43 Przepraszam ! Napisalam pod wplywem impulsu. Zaluje. Na swoje wytlumaczenie moge tylko podac swoj PMS... Nedzny argument, wiem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pietrek666 Przyjęte :-)))))) 10.12.04, 09:00 Trochę przykro mi się zrobiło... Ja z sercem na ręku, a tu buch! Piącha między oczy. Dopiero dziś się przyjrzałem godzinom tych mail'i. A ten wysłałaś przed naszą rozmową. Ok ob!!! Odpowiedz Link Zgłoś
angieblue26 Re: Przyjęte :-)))))) 10.12.04, 09:10 )))) Pietrek, wiesz, ze najpierw bylo "serce", ktore ja wzielam za piache i piache w afekcie oddalam... W miedzy czasie serce wyszlo na wierzch, a piacha uderzyla z opoznieniem )) Uffff! Kamien z serca mi spadl Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Heheheee :-) 10.12.04, 09:40 Aleś my sobie popiąchowali. Że hej. Jeżeli ktoś więcej to czyta, to niech też się dowie. Jak Piotruś nie pisze czegoś na poważnie (dla niezorientowanych np. wątek o męskim spojrzeniu) to pewnikiem żartuje. Nie mam zamiaru nikogo obrażać. Z nikogo się nie wyśmiewam złośliwie. Nie wiem czy to wynika z mojej natury, czy z wieku, bądź najpewniej ze stosunku do życia i wydarzeń jakiego w nim się dorobiłem. Jestem po brzegi wypełniony sarkazmem, ironią i jowialnością. Niektóre z forumowiczek od razu złapały rodzaj mojego "ciętego" dowcipu i odpowiadały pięknym za nadobne, niektóre nie. No cóż. Nie wszyscy muszą lubić moje poczucie humoru. To forum działa na mnie terapeutycznie. Czuję sie jak alkoholik na forum AA. Podziwiam Waszą determinacje i upór. Ale Wy jeszcze możecie coś zrobić ze swoimi problemami, ja najprawdopodobnie niewiele. Dlatego też nie patrzę na mój problem poprzez różowe okulary. A kiedy człowiek pogodzi się z nieuchronnością pewnych rzeczy, to albo się zamartwia i wariuje na ich punkcie, albo ironizuje i stara nie myśleć. Jeszcze coś chciałem napisać, ale mi wyleciało z głowy. Starość nie radość... Odpowiedz Link Zgłoś
angieblue26 Dla tych co nie sledzili :-) 10.12.04, 09:48 Pojedynek Angie vs Piotrus Angie: Bla bla bla Piotrus :Bla bla bla Angie : Bla Piotrus: Pip pip piiii Angie : Piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Bach bach....!!!! Angie : Bla bla Piotrus : Bla bla Piotrus : Bach ????? Bach bach Piiiiiiiii .... A reszte juz wiecie Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Re: Dla tych co nie sledzili :-) 10.12.04, 10:21 No bez prezsady. Nie było ani jednego Piii. Protestuję. To jest nadinerpretacja. Veto!!! ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
angieblue26 Re: Dla tych co nie sledzili :-) 10.12.04, 10:28 Ok Piotrus : Bla bla... Angie: Cooo ? Pii Pii ???? )) Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 No tera lepij 10.12.04, 11:02 Piotruś to bardzo grzeczne dziecię i mięsem rzuca tylko jak mu gul wyskoczy Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Przypomniało mi się co chciałem dopisać :-) 10.12.04, 17:18 Jak pisałem o tym działaniu terapeutycznym, to przypomniała mi się zajebista scena z "Podziemnego kręgu". Kiedy Helena Bonham Carter i Edward Norton rozdzielają między siebie przynależność do takich grup. Tylko, że oni byli zdrowi... Ech życie. Też tak bym chciał... Odpowiedz Link Zgłoś