01.02.05, 12:08
czy zna ktoś dr. Goławską z Novum , czy jest dobra jako lekarz?
Obserwuj wątek
    • monia515 Re: NoVUM 01.02.05, 12:10
      Cześć. Odsyłam do wyszukiwarki- pamiętam, że na tym forum było coś o tej pani..
      Pozdr.
    • aga2512 Re: NoVUM 01.02.05, 16:12
      Od niedawna czytam informacje na forum i załamałam sie od dwóch lat czekam na
      dziecko i nic a od 4 miesiecy chodze do nowum ale byly to stracone miesiące bo
      przez 2 były torbiele a teraz cykl bezowulacyjny w przyszłym miesiącu
      stymulacja proponują mi insyminacje bo parametry nasienia chociaz przez 3
      miesiące poprawiły sie o 100% , nie wiem jak te pęcherzyki bedą rosły az sie
      boje!!!!!!!!
      • aniana4 do aga2512 01.02.05, 16:28
        Witaj! Piszesz, ze parametry nasienia poprawily sie przez 3 m-ce o 100%!
        imponujacy wynik-gratuluje!!! i w zwiazku z tym mam pytanko- u kogo leczy sie
        maz??? Po czym parametry tak sie poprawily??? Bede wdzieczna za pomoc. Ja
        zaczynam leczenie w Novum w tym m-cu, ale nie wiemy gdzie leczyc meza, o dr
        Wolskim nie pisano tu zbyt pochlebnie...
        • agavit Re: do aga2512 02.02.05, 08:15
          mąz moze to dziwne ale leczy sie u chinek ziołami wszyscy w Nowum byli
          zdziwieni i pytali co robił i nikt nie mógł uwierzyć że przez krótki czas tak
          mu sie poprawiło , no i podstawa przestał wogóle pic alkohol i nosić komórkę w
          kieszeni spodni w każdym bądz razie w pobliżu. Jak chcesz to dam Ci namiary na
          te chinki sama sie zstanawiam czy nie pójśc????
        • aga2512 Re: do aga2512 02.02.05, 08:17
          mąz moze to dziwne ale leczy sie u chinek ziołami wszyscy w Nowum byli
          zdziwieni i pytali co robił i nikt nie mógł uwierzyć że przez krótki czas tak
          mu sie poprawiło , no i podstawa przestał wogóle pic alkohol i nosić komórkę w
          kieszeni spodni w każdym bądz razie w pobliżu. Jak chcesz to dam Ci namiary na
          te chinki sama sie zstanawiam czy nie pójśc????
          • kkkkk4 Re: do aga2512 02.02.05, 09:42
            Hej podaj te namiary do Chinek na forum- na pewno wielel osób skorzysta (sama
            sie piszę) wink)
            • aga2512 Re: do aga2512 02.02.05, 12:53
              Dr. badam, ul Zelazna 67 pawilon32 tel: 624-71-28; 652-19-23
              • owocowa2 Re: do aga2512 02.02.05, 15:07
                A czy to jest w Warszawie?
                • aga2512 Re: do aga2512 02.02.05, 15:17
                  tak
                  • toyaa Re: do aga2512 02.02.05, 15:58
                    a ile kosztuje wizyta? czy one same dają te ziółka, czy też podają skład i
                    idzie się do apteki?
                    pozdrawiam,
                    toyaa
                    • aga2512 Re: do aga2512 02.02.05, 16:02
                      wizyta 25 zł stawiają diagnozę i dają ziólka to są ich mieszaniki zwykle na
                      miesiąc to 82 zł
    • mabemi Re: NoVUM 02.02.05, 16:29
      napisz please, jakie były parametry na początku?
      U mojego są b. kiepskie.
      • kkkkk4 Re:DO AGA 02.02.05, 16:39
        Napisz coś jeszcze. Po prostu idziesz i mówisz w czym problem a one leczą? Czy
        same stawiaja diagonozę? Lecza wszystkie schorzenia, czy w czymś "specjalizują
        się? MOj problem to endometrioza- czy z tym warto próbować u nich?
        • libra4 Re:DO AGA 02.02.05, 17:49
          Przypomnę, że parametry nasienia są zmienne, więc te 100% to nic dziwnego. U
          mojego męża, po kuracji zaleconej przez drWolskiego z Novum, parametry skoczyły
          o 260% (z 2,5mln na 6,5mln), testosteron skoczył z najniższego pułapu ponad normę.
          Libra
      • aga2512 Re: NoVUM 03.02.05, 08:22
        moj tez miał kiepskie nie pamietam dokłdnie ale to była athezoospermia
        ruchliwe plemniki pojedyńcze w polu widzenia, dużo o nieprawidłowej budowie ,
        dolna garanica jeżeli chodzi o ilość a teraz juz norma. Chinki stawiają
        diagnoze badając puls i co dziwne bez badan innych stawiają trafne diagnozy,
        jeżeli chodzi o mężczyzn to na koncu trzeba im powiedziec że jest jeszcze taki
        problem bo same nie mówią , aby nie załamywać pod tym względem ale na pewno
        leczą przyczynę u mojego męze to była zle działająca wątroba a teraz i ma dobrą
        watrobę i plemniczki!!!
        • krewetka3 Re: NoVUM 03.02.05, 08:52
          aga, napisz jaka jest ruchliwość plemników Twojego męża po tej kuracji. Mój mąż
          wszystkie parametry prócz ruchliwości ma OK.
          Interesuje mnie procent plemniczkow o szybkim ruchu postępowym?
          • aga2512 Re: NoVUM 03.02.05, 10:47
            juz nie pamiętam ile bo wyniki zostały w nowum ale to było wg norm ok, pani
            sie dziwiła i pytała co on robił że sie tak poprawiło sami byliśmy w szoku a
            ta konsultowaliśmy to z lekarzem i mówił ze watroba wydziela tez hormony i
            jak nieprawidlowo działa to mogą być takie problemy ,nieprwidlowo wydzielana
            żółć własnie może to powodować brał te zioła 4 miesiące rano i wieczorem t w
            lutym jeszcze raz idziemy sprawdzić, czyałam gdzieś że tel komórkowe bardzo
            wpływają na jakość nasienia nie należy ich nosić w kieszeniach spodni
            • kkkkk4 Re: NoVUM 03.02.05, 10:52
              Ale jaja, po prostu nie moge uwierzyć w te Chinki. Na 100% pojadę.
              Czyli po prostu do nich wchodzę, mówie dzień dobry nie pokazuje żadnych badań,
              usg ani nie mówie o co chodzi a one diagnozują: była endometrioza, jak chce
              pani zajsć w ciażę - ziółka przez 4 miesiace. Tak ???
              • aga2512 Re: NoVUM 03.02.05, 11:00
                tak, nawet kolezanka ostatnio była i mówila ze była w ciezkim szoku bo jej na
                wstępie wszysko wyśpiewała i to taką rzecz że zwykły lekarz bez badań by nie
                poznał
            • kkkkk4 Re: NoVUM 03.02.05, 10:57
              Męczę Cię Aguś?? wink)) Ale jestem po prostu w szoku i strasznie mnie to
              nakręciło. Ja naprawde wierze w niekonwencjonalne metody leczenia, tymbardziej,
              ze moja dr nie chce mnie leczyć tradycyjnie- bo jak twierdzi mam czas na
              zajście a choroba jest w mojej głowie - tylko czemu w tą ciażę nie zachodzę -
              nie chce czekać.

Napisz jescze czy trzeba sie umawiać telefonicznie, czy przyjmują "z ulicy" .
              Ja mam do warszawy 160 km.
              Acha- czy mówią po polsku? Bo nie wiem jak jest endometrioza po chińsku.
              • aga2512 Re: NoVUM 03.02.05, 11:05
                mówią po polsku i trzeba tel. wizyta trwa 3 min puls jezyk oko i wszystko
                wiedzą , i naewent trzeba im powiedziec ze chesz mieć dziecko i sie starasz i
                nic, no i jak masz daleko to mozna ziólka poprosić na dwa miesiące bo moja
                mama tak robi bo ma daleko
                • niunia90 Re: NoVUM 03.02.05, 19:56
                  Witajcie dziewczyny. Mam nadzieję, że te chinki są lepsze od pewnego chińczyka
                  spod Bielska-Białej. My z mężem też jeździliśmy do niego przez ponad pół roku.
                  Też ziólka, akupunktura. Za każdą wizytę od 100 do nawet 300 zł. i nic. Mamy
                  dokładnie taki sam problem jak ty Krewetka3. Nikt nie umie powiedzieć dlaczego
                  plemniki nie chcą się rusdzać. Budowa super, ilość książkowa, żadnych bakterii,
                  a ruszać się nie chcą. Najlepszy wynik jaki uzyskaliśmy to 2 %.
                  Tak więc ja w chińczyków wierzyć przestałam. A ten mój zaklinał się, że
                  wyleczył Jerzego Dudka, który miał podobny problem, bo kiedyś dostał piłką.
                  Życzę wam sukcesów. Ja w przyszłym tygodniu też zaczynam leczenie w Novum.
                  Pozdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka