Dodaj do ulubionych

26d.c. plamię i wyję IV cykl z CLO zmarnowany...

10.02.05, 10:53
Siedzę w pracy i ryczę, właśnie zaczęłam plamić 26 d.c. IV cykl z CLO, druga
owu pod rząd wszystko pięknie tylko co z tego.... Dzisiaj są urodziny mojego
M. Co mam więcej powiedzieć... najchęniej uciekłabym gdzieś daleko bo
wierzcie mi nie mam już siły po raz enty powtarzać tego samego, kiedy od roku
widze wciąż ten sam efekt. To bez sensu. Po prostu bez sensu....
Obserwuj wątek
    • invicta1 Re: 26d.c. plamię i wyję IV cykl z CLO zmarnowany 10.02.05, 10:59
      kurna, to moze robcie IUI, przy tych slabych chlopakach-moze to cos pomoze?
      • neja Re: 26d.c. plamię i wyję IV cykl z CLO zmarnowany 10.02.05, 11:03
        lekarka twierdzi że są w normie, w dolnej granicy ale w normie, na wynikach
        badań tez nie było zaznaczonej nieprawidłowości, tyle że to dolna granica...
        tak mnie rozbolała głowa z nerwów że się zaraz porzygam...
        • invicta1 Re: 26d.c. plamię i wyję IV cykl z CLO zmarnowany 10.02.05, 11:06
          tak mnie rozbolała głowa z nerwów że się zaraz porzygam...

mam to samo w nerwach-niestetysad
    • trzykrotka Re: 26d.c. plamię i wyję IV cykl z CLO zmarnowany 10.02.05, 11:02
      Neja głowa do góry. ja staram się by miec dzieciaczka już 5 rok. Naprawdę warto
      przez to wszytsko przechodzić a wynagrodzeniem będzie mały urwisek z
      przepięknym uśmiechem. Też mam chwile że jest źle a nawet bardzo źle ale ciągle
      mobilizuje mnie świadomośc że może juz niedługo za ścianą będzie kwilić moje
      dzieciątko. Jak na razie nic na to nie wskazuje ale mam NADZIEJĘ!!
      Ania
      • neja Re: 26d.c. plamię i wyję IV cykl z CLO zmarnowany 10.02.05, 11:04
        ja jestem z natury bardzo niecierpliwa poza tym ... mam ciężką sytuację w domu
        z b.chorym ojcem mam świadomość że moja ciąża pomogłaby mu walczyć... to
        wszystko mnie dobija...
        • trzykrotka Re: 26d.c. plamię i wyję IV cykl z CLO zmarnowany 10.02.05, 11:07
          Tez należę do ludzi w gorącej wodzie kąpanych smile) a tu niestety wymaga to
          cierpliwości. Piszesz że chłopaki nie są złe. Może IUI naprawdę by pomogło
          przeciez tam wystarczy jedne ruchliwy smile)). U mnie do tej pory IUI nie dalo
          rezultatu ale będe dalej próbować.
    • donata72 Re: 26d.c. plamię i wyję IV cykl z CLO zmarnowany 10.02.05, 11:07
      no wlasnie zawsze mozna sprobowac iui ja mialam wczoraj i opowiem jak wygladala
      rano zawiezlismy nasionka do pani androlog pobrali mi krew zeby dodac osocze do
      nasionek pozniej sprawdzanie jak chlpoaki sie ruszaja i wyobrazcie sobie lataly
      jak warjaty a o 20 inseminacja wiem ze niektore z Was napisza ze to pozno ale
      pani magister powiedziala ze jak sie poczeka te pare godzin i sprawdzi ze
      chlopaki nie pozdychaly to jest wieksza szansa ze przezyja u mnie w srodku dzis
      lece na usg i moze zrobimy jeszcze poprawke unas tez malo ruchliwe nasionka a w
      czoraj powarjowaly pomysl nad iui
    • agutkaa Re: 26d.c. plamię i wyję IV cykl z CLO zmarnowany 10.02.05, 13:38
      Neja, ja mam 4 taki cykl, z piękną owulacją i też nici z tego (tzn. teraz
      jeszcze czekam na efekty). To żadne pocieszenie, ale faktem jest, że u nas jest
      wyraźny problem, a wśród znajomych ludzie zdrowi starają się po 5-6 miesięcy,
      więc tym bardziej my nie możemy się tak szybko zniechęcać.
      Pisałaś na forum jakieś szczegóły na temat wyników żołnierzyków? Jestem
      ciekawa, bo u nas ostatnio nie wyszły najlepiej, żeby nie powiedzieć, że źle.
      Dobraliśmy się z mężusiem...
      • neja Re: 26d.c. plamię i wyję IV cykl z CLO zmarnowany 11.02.05, 09:13
        zgłupiałam, wczoraj do wieczora nic już się nie pokazało przez noc i rano też.
        Temperatura rano 36,9 - 27 d.c. Pewnie się rozmyśliła @ wredna i będzie mnie
        dopadać na raty, tak na dobicie przeciwnika. Wygląda na to że @ będę witać w
        tym miesiącu dwa razy i cierpieć też podwójnie....
        • agutkaa Re: 26d.c. plamię i wyję IV cykl z CLO zmarnowany 11.02.05, 09:16
          A może po prostu jesteś w ciąży i stąd te plamienia. Kiedy miałaś owu?
        • trzykrotka Re: 26d.c. plamię i wyję IV cykl z CLO zmarnowany 11.02.05, 09:16
          Neja a może to krwawienie to dobry omen przeciez ile się słyszy o tym że
          kobiety krwawią w dniach kiedy możliwe jest wystąpienie @ a są w ciąży czego
          Tobie bardzo życzę. Leć lepiej szybko zrobić betę.
          Trzymam kciukasy.
          Ania
        • beatrice73 Re: 26d.c. plamię i wyję IV cykl z CLO zmarnowany 11.02.05, 09:17
          a moze to.... smile zycze z calego serca smile
          • neja Re: 26d.c. plamię i wyję IV cykl z CLO zmarnowany 11.02.05, 09:26
            słuchajcie owu miałam 14 lub 15 d.c. bo 16 d.c. na monitoringu pęcherzyk juz
            był pęknięty i płyn w Douglasie. teraz jestem 14 lub 13 dpo. poczekam jeszcze
            ten dzień bo przecież @ może przyjść w każdej chwili teraz..Dziewczynki kochane
            trzymajcie kciuki za mnie może to plamienie wczoraj nie było zwiastunem
            nadchodzącej @... Boże ak się boję i tak strasznie nie chcę sobie robić
            niepotrzebnej nadziei...
            • trzykrotka Re: 26d.c. plamię i wyję IV cykl z CLO zmarnowany 11.02.05, 09:33
              Będzie dobrze zobaczysz a po co się męczyć i myśleć nie lepiej iśc na betę i
              będziesz miała wszytsko jak na dłoni?
              • neja Re: 26d.c. plamię i wyję IV cykl z CLO zmarnowany 11.02.05, 09:38
                Nie mogę teraz wyjść z pracy, byłam jeszcze raz sprawdzić smile ciągle biegam
                zresztą, i znowu pojawi się śluż o lekko lososiowym zabarwieniu.
                Na betę czekałabym do jutra pewnie, a rano jeśli @ się nie pojawi zrobię test i
                wszystko będzie jasne.
                Gdyby wyniki z bety były dzisiaj cośbym wymyśliła i pobiegła do laboratorium
                • invicta1 Re: 26d.c. plamię i wyję IV cykl z CLO zmarnowany 11.02.05, 09:39
                  zaciskam u rak i nógsmile
            • beatrice73 Re: 26d.c. plamię i wyję IV cykl z CLO zmarnowany 11.02.05, 09:37
              my mocno trzymamy kciuki i czekamy na wiesci!! smile
              • neja Re: 26d.c. plamię i wyję IV cykl z CLO zmarnowany 11.02.05, 09:39
                brzuszek boli jak na sad niestety ...
                • trzykrotka Re: 26d.c. plamię i wyję IV cykl z CLO zmarnowany 11.02.05, 09:40
                  Trzymam kciukismile)). Daj znać jsk już będzie coś wiadomo.
                  Ania
                  • neja Re: 26d.c. plamię i wyję IV cykl z CLO zmarnowany 11.02.05, 09:42
                    Dziękuję, bardzo dziękuję że jesteście...smile
                    • agutkaa Re: 26d.c. plamię i wyję IV cykl z CLO zmarnowany 11.02.05, 10:08
                      Neja, a kiedy było przytulanko?? Brałaś po owu jakiś progesteron?
                      • neja Re: 26d.c. plamię i wyję IV cykl z CLO zmarnowany 11.02.05, 10:14
                        przytulanko było od mniej więcej 11 do 15 d.c. a progesteronu nie biorę już
                        drugi cykl bo tak zaleciła ginka CLO i nic poza tym.
                        • agutkaa Re: 26d.c. plamię i wyję IV cykl z CLO zmarnowany 11.02.05, 10:23
                          Pytam, bo u nas z żołnierzykami krucho i mam wrażenie, że robiąc przerwy w
                          strategicznych dniach, nie trafiamy we właściwy moment.
    • nusia_135 Re: 26d.c. plamię i wyję IV cykl z CLO zmarnowany 11.02.05, 11:38
      Hej Neja! Bolący brzuch na @ jeszcze wcale jej nie oznacza. Miałam tekie same
      małpowe objawy, które okazały sie fasolką. Czego i Tobie z całego serca zyczę!
      lilypie.com/days/050724/0/12/1/+1
      • neja Re: 26d.c. plamię i wyję IV cykl z CLO zmarnowany 11.02.05, 12:08
        wiem, wiem staram się być optymistką ale śluz w dalszym ciągu jest zabarwiony
        raz na różowo raz na brązowo..(sorry za opis). Pozostaje czekanie czekanie
        czekanie. Nie wiem czy nie zrobię testu jeszcze dzisiaj....
        • neja Re: 26d.c. plamię i wyję IV cykl z CLO zmarnowany 11.02.05, 18:38
          przyszła @. siedzę i ryczę. nie mam już sił. na nic.
          • mj77 Re: 26d.c. plamię i wyję IV cykl z CLO zmarnowany 11.02.05, 18:46
            bardzo mi przykro, że sie nie udało
            to może takie głupi będzie pomysł z mojej strony, nie znam przebiegu Twoich
            starń o dzidzie, ale może zrób sobie przerwę? dziewczyny często pisza, że w tym
            odpoczywnkowym cyklu sobie zaszły. U mnie było podobnie, zaszłam w cyklu bez
            stymulacji, w drugim "czystym" po clo, cos się poprzestawiało.
            Spróbuj może chociażby dla zdrowia psychicznego
            • mj77 Re: 26d.c. plamię i wyję IV cykl z CLO zmarnowany 11.02.05, 18:48
              a może zdecydujcie sie na IUI?
          • dawida_24 Re: NEJA 11.02.05, 19:24
            Nie rycz, bo ja też dziś ryczałam, też @ przyszla i to o dwa dni za szybko. Na
            dodatek zdenerwowała mnie lekarka bo miała mi przepisać clo od poniedziałku a
            powiedziała że u niej zaczął się weekend. Teraz szukam innego gina. Szlag mnie
            dziś trafia, jestem załamana
    • agnesja1 Re: 26d.c. plamię i wyję IV cykl z CLO zmarnowany 12.02.05, 09:42
      nejasmile u nas była podobna sytuacja, słabe chłopaki, dwa lata temu kuracja meża
      choragonem i jakiś czas chłopaki nadawały się do iui jak to stwierdził doktorek
      , ale przy 4 iui stwierdził, że juz znów jest nienajlepiej bo kuracja tylko daje
      efekty na jakiś czas. Postanowiłam zadziałać sama, albo wóz, albo przewóz ,
      wyczytałam na bocianie o Macy i kupiłam ją, mąż ją łykał od czerwca tamtego
      roku, na ulotce była infolinia więc zadzwiniłam i tam pan powiedział, ze na
      początki trzeba ją zarzywać 3x2 tabl, a potem mąż łykał 2x2, i są efetkysmile wejdź
      na bociana i przeczytaj na stronie O plemnikach , albo jak sie leczyć opinie o Macy.
      Kupujesz ją bez recepty a każdej aptece opakowanie 80 tabl bo się najbardziej
      połaca ok 40 zł, to zielone opakowanie, maca dla dorosłych. Powodzeniasmile
      • neja Re: 26d.c. plamię i wyję IV cykl z CLO zmarnowany 12.02.05, 12:18
        Myślałam że jak wstanę rano to mi będzie lepiej ... nic z tego... jest dalej
        fatalnie...
        Dziękuję Kochane za wsparcie, wszystko uważnie czytam i analizuję chociaż
        wczoraj po prostu siedziałam i ryczałam cały wieczór. Chyba na każdą z nas
        czasami przychodzi taki czas bo tak źle jeszcze ze mną nie było...
        Boję się robić przerwy bo mogę nie mieć owu, ginka najpierw jak sie dowiedziała
        że nic z tego (dzwoniłam do niej po południu) to powiedziała odstawić CLO i
        zrobić 15 d.c. test penetracyjny, na to ja że bez CLO to mogę nie mieć owu. Nie
        wiem co mam zrobić, test penetracyjny ma sens tylko jak jest owu a u mnie
        trudno ją wyłapać bo śluz u mnie jest różny. Juz próbowaliśmy kiedyś ten test
        zrobić i wydawało mi się że jest śluz na co pani powiedziała że śluzu nie ma i
        testu nie zrobi, zbadaliśmy wtedy tylko chłopaki, ale prawie na mnie
        nawrzeszczała że nie wiem kiedy mam owu... bez sensu.

Co radzicie zrobić ?? Spróbować bez CLO ryzykując że stracę kolejny cykl czy
        próbować V raz z CLO ??? Pomóżcie bo sama nie wiem co mam zrobić. Z lekarką w
        końcu ustaliłam że biorę jeszcze raz CLO, ale zawsze mogę przystać na jej
        pierwsza propozycję bez...

Macę kupię jeszcze dzisiaj to pewne...
    • donata72 Re: 26d.c. plamię i wyję IV cykl z CLO zmarnowany 12.02.05, 12:51
      Neja ja tez jak bralam clo nie mialam sluzu!w czasie testu niemieli co pobrac
      teraz jestem po stymulacji menogonem i jeszcze lykam esrofem i mam piekny sluz
      wiec moze pogadaj z lekarka i niech ci przepisze cos innego a i u nas chlopaki
      malo ruchliwe mezus lyka glukozamine i lyka flegamine w srode mialam 1 iui pani
      magister byla bardzo zadowolona chlopakami bo ciekaly jak warjaty sprawdzala je
      jeszcze w czwartek i tez smigaly pozdrawiam
      • neja Re: 26d.c. plamię i wyję IV cykl z CLO zmarnowany 14.02.05, 08:49
        donata ja wtedy jak byłam pierwszy raz to nie byłam jeszcze stymulowana, nie
        miałam owu to i ślużu nie było. Ja przy CLO mam śluzu na +++ na prawdę sporo...
        • paula29 Re: 26d.c. plamię i wyję IV cykl z CLO zmarnowany 15.02.05, 09:48
          witaj neja! jakos zaczelysmy w tym samym czasie i mam spory do Ciebie sentyment
          mimo ze mało sie udzielam na forum, ale czytam posty. poza tym chyba jestesmy
          podobne z charaktreru. tez jestem niecierpliwa i sytuacje ze nie moge zajsc w
          ciaze po prostu mnie przerasta. Jednak powoli sie ucze pokory i cierpliwosci.
          Widac nie mam na wszystko wplywu. Ja tez co miesiac robie sobie nadzieje, ktora
          konczy sie fiaskiem, placzem i rozterka. Tez zastanawialam sie nad przerwa i
          proby naturalne, ale trafilam do nowej lekarki w Novum i jakos mnie natchnela
          optymizmem. Jeszcze poprobuje. Lykam leki, wiesiolek na sluz i jest lepiej.
          widze, ze jak spokojnie podchodze do tematu jakos lepeij mi zaakceptowac jak to
          wyglada. W tamtym tygodniou bratowa urodzila dziewczynke. Pierwsze dziecko w
          rodzinie wiec wyobraz sobie jaki szal.... a ja spodziewalam sie ze bede
          wsciekla zla zazdrosna i nie bede z nimi przebywac bo za bardzo boli. A jednak
          nie, dziewczynka jest cudowna i cierpliwie czekam na swoje, bo wierze ze natura
          jest jednak sprawiedliwa i wszystko ma swoja kolej

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka