nie_mama 23.03.05, 08:47 Ja miałam IUI 17 marca 0 11.40 Testuję dopiero w sobotę chyba umrę z niecierpliwości.A co u Was? Czy już coś wiadomo? Oby wszystkie marcowe i nie tylko miały tej wiosny szczęście!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dudekmich Re: Marcowa IUI-czy któreś już coś wie? 23.03.05, 09:33 Życzę, żeby te święta były już w większym gronie.... Tak bym chciała i ja tego samego. Ja mam IUI po świętach.... "WESOŁYCH ŚWIĄT".... Odpowiedz Link Zgłoś
beatrice73 Re: Marcowa IUI-czy któreś już coś wie? 23.03.05, 11:56 ja tez jestem po inseminacji, staram sie nie myslec o testowaniu, robie tyle rzeczy jak nigdy... wiesci ode mnie dopiero za jakies 3 tygodnie... trzymam kciuki za nas wszystkie i oczywsicie zycze wesolych swiat )) Odpowiedz Link Zgłoś
malgonia.w Re: Marcowa IUI-czy któreś już coś wie? 28.03.05, 12:05 u mnie z marcowejIUI niestety nic nie wyszło. kolejna zaraz pswietach. oby teraz sie udało Odpowiedz Link Zgłoś
jutrzenkaa Re: Marcowa IUI-czy któreś już coś wie? 23.03.05, 13:13 Moj termin testowania po IUI rowniez przypada w sobote i wtedy sie okaze czy wiosna tego roku bedzie dla mnie laskawa)) Jutrzenka Odpowiedz Link Zgłoś
elapriv Re: Marcowa IUI-czy któreś już coś wie? 23.03.05, 20:12 Cześć!!! Ja też miałam IUI 17 marca ale o 19.30> Może się nam uda na te Święta? Myślałam tylko że w sobotę to za wcześnie na testowanie? Myślisz, że już po 9 dniach test ciążowy wyjdze? Pozdrawiam i trzymam za nas kciuki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
radlena Re: Marcowa IUI-czy któreś już coś wie? 24.03.05, 07:09 witam ja miałam iui 7,03,05 @ jak do tej pory nie mam ale zrobilam test z moczu i niestety jest negatywny, czyli sobie czekam i mysle ze kwiecień bedzie bardziej obfity w dobre wiadomosci i fasolki ale tym które jeszcze czekaja zycze powodzenia , trzymam kciuki i czekam na wiesci Odpowiedz Link Zgłoś
beatrice73 Re: Marcowa IUI-czy któreś już coś wie? 24.03.05, 08:10 a moze jeszcze nic straconego radlenko? testy potrafia platac figle pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
laura771 Re: Marcowa IUI-czy któreś już coś wie? 24.03.05, 08:08 Ja nie pisałam na wątku o inseminacjach w marcu, ale też miałam robioną. Dzisiaj zrobiłam test i niestety smutno mi, bo nie jestem w ciąży. Smutne będą święta, jak zwykle. Mam nadzieję, że chociaż większości w Was ta marcowa inseminacja będzie sukcesem, za co trzymam kciuki. Trzymam kciuki za wszystkie na forum przygotowujące się do testowania. I przytulam te z Was, które też tak jak ja otrzymały wynik negatywny. Odpowiedz Link Zgłoś
radlena Re: Marcowa IUI-czy któreś już coś wie? 25.03.05, 08:15 czesc dziewczynki pisałam wczesniej ze z mojej marcowej iui klops bo zrobiołam test w dniu @ i była jedna krecha ale dzis jest juz 31dc a @ jak nie było tak nie ma czyli co mam zrobic betę czy znów tes? powiem Wam że testowanie nie jest dla mnie ot tak zrobieniem testu , to ogromny stres i ból jeżeli widze tą paskudę jedną krechę myslicie ze jest jeszcze szansa ? @ dostaje zawsze co do dnia w 27 dc rano-po odst. luteiny @ pojawiała sie w drugi dzień po nie wiem co robić... pomocy!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jutrzenkaa Re: Marcowa IUI-czy któreś już coś wie? 25.03.05, 09:11 Radleno ja zawsze wole miec jasna sytuacje niz ludzic sie niepotrzebnie dlatego na Twoim miejscu zrobilabym bHCG. Co do szans, to zawsze sa tym bardziej ze testy sikane czasami przeklamuja rzeczywistosc. BHCG powinna rozwiac wszelkie watpliwosci. Pozdrawiam cieplutko. Jutrzenka Odpowiedz Link Zgłoś
biszkopcik11 Re: Marcowa IUI-czy któreś już coś wie? 25.03.05, 09:20 Nie odstawiaj luteinki, i idź na betę, testy sikane częstawo oszukują. Czekanie jest jeszcze gorsze niż prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrice73 Re: Marcowa IUI-czy któreś już coś wie? 25.03.05, 10:25 biegnij zrobic testy, wszelkie mozliwe ) wszystko wsazuje na to ze jednak moglo sie udac ) pozdrawiam i czekamy na wiesci Odpowiedz Link Zgłoś
radlena Re: Marcowa IUI-czy któreś już coś wie? 25.03.05, 15:16 no i niestety problem rozwiążał sie sam własnie przed godzinka dostałam znienawidzona ,ale jakze mi znaną @@@@@@@@ z jednej str dobrze ze systematycznie przychodzi , bo znów można sie starać o dzidzię ,ale z drugiej strony juz mam jej dosyć ale na szczescie jesteście Wy moje wirtualne przyjaciółki które wiedza co powiedziec by nie było aż tak smutno pozdrawiam Was i oby do kwietnia Odpowiedz Link Zgłoś
egoscicka Re: Marcowa IUI-czy któreś już coś wie? 25.03.05, 17:46 nie martw sie, najpierw ci sie przedstawie nazywam sie ewelina goscicka, stad moj nick.Teraz jest moj 4dc i sama @ uwazam za pozytywna , bo to przeciez pierwszy dzien nowego cyklu, mnie osobiscie draznie gdy wiem ze test negatywny a @ nie mam i nie wiadomo kiedy znowu bede mogla zacza, teraz czekm na 3 iui, ktora bedzie najprawdopodobniej 31 marca, albo w pryma aprilis Odpowiedz Link Zgłoś
beatrice73 Re: Marcowa IUI-czy któreś już coś wie? 25.03.05, 17:46 bardzo mi przykro!! ale trzymam juz kciuki za kwiecien !! trzymaj sie cieplutko Odpowiedz Link Zgłoś
angieblue26 Re: Marcowa IUI-czy któreś już coś wie? 26.03.05, 21:15 Ja wiem ) dzisiaj robilam hcg z krwi - wynik 39 ) Odpowiedz Link Zgłoś
beatrice73 Re: Marcowa IUI-czy któreś już coś wie? 26.03.05, 22:26 szczerze powiedziawszy nie bardzo sie znam na tych "wymiarach" hcg, ale skoro widze buziakczki usmiechniete,znaczy ze jest pozytywnie no wiec serdecznie gratuluje ) swieta na pewno teraz beda wyjatkowe Odpowiedz Link Zgłoś
radlena Re: Marcowa IUI-czy któreś już coś wie? 27.03.05, 08:42 ja tez gratuluje jednak cuda sie zdarzaja dlatego ja wierze i mysle pozytywnie pozdrawiam i zycze wszyskiego naj Odpowiedz Link Zgłoś
angieblue26 Re: Marcowa IUI-czy któreś już coś wie? 27.03.05, 08:58 Ja Tobie tez Cuda przydarzaja sie tym, ktorzy w nie bardzo mocno wierza ) Odpowiedz Link Zgłoś
beatrice73 zle przeczucia :( 27.03.05, 14:38 dziewczyny mam zle przeczucia, pojawily sie u mnie zoltawe uplawy, takie jak zazwyczaj tydzien przed miesiaczka, czy to juz przekresla szanse na ciaze ?? przepraszam za opis, ale jak inaczej? prosze powiedzcie mi cos, dodajcie nadziei... (( pozdrawiam wielkanocnie i czekam na wasze wypowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
jutrzenkaa Re: Ja tez juz wiem... 27.03.05, 20:52 ..ze nic nie wyszlo z 5 IUI. Wczoraj zrobilam test i beta wyszla 1.28. Teraz przynajmniej nie mam juz zadnych watpliwosci - po wakacjach przystepujemy z mezem do in vitro. Angieblue wielkie gratulacje - masz bardzo ladna bete Beatrice trudno wyrokowac o wyniku IUI na podstawie pojawienia sie uplawow. Musisz byc dzielna i czekac cierpliwie na dzien testowania. Ja oczywiscie trzymam kciuki, aby Tobie sie udalo Jutrzenka Odpowiedz Link Zgłoś
beatrice73 Re: Ja tez juz wiem... 27.03.05, 21:47 tak mi przykro jutrzenko, naprawde ale za to kciuki bede sciskac tak mocno za in vitro ze az musi sie udac !!! swoja droga w zagranicznych klinikach iui wyknuja nawet do kilkunastu razy, mam znajoma, ktora ma synka po 12 iui i teraz po kolejnych , bodajze 7 iui jest w ciazy z coreczka, ale byc moze to inne realia i inny problem, w kazdym razie trzymam juz teraz za ciebie kciuki!! i dziekuje za slowa otuchy, dopoki nie nadejdzie czas na testowania trzeba po prostu cierpliwie czekac, ach... Odpowiedz Link Zgłoś
nie_mama Re: Ja tez juz wiem... 29.03.05, 23:24 No i ja też już wiem(( Jestem tak nieszczęśliwa,że nawet oddychać mi się nie chce a co dopiero myśleć o kolejnej IUI.Powodzenia dziewczyny maże Wam sie uda Chyba zaraz znowu się popłacze Czy to się nigdy nie skończy!!!??? Odpowiedz Link Zgłoś
beatrice73 nie_mamo... 30.03.05, 11:54 ...tak mi bardzo bardzo przykro, myslalam o tobie od samego poczateczku... wiem ze slowa nic dzis nie pomoga, ale trzeba wierzyc ze w koncu sie uda. zycze tego z calego serducha!!! Odpowiedz Link Zgłoś
reniaszcz Re: Marcowa IUI-czy któreś już coś wie? 30.03.05, 18:11 Ja testuję jutro czyli 31.03. Dam wam znać o wyniku pa Odpowiedz Link Zgłoś
radlena Re: Marcowa IUI-czy któreś już coś wie? 30.03.05, 19:12 smutny ten marzec czy wogóle komuś sie udało zaciążyc? jeżeli tak to chyba nielicznym mysle ze kwiecień- wiosenny m-c bedzie bardziej dla nas zyczliwy pozdrawiam podchodzaca ok 7.04 do IUI radlena Odpowiedz Link Zgłoś
nie_mama beatrice 30.03.05, 22:59 Dziękuję za pocieszenie.Wbrew pozorom słowa pocieszenia od Forumowiczek działają pokrzepiająco. Ja też cały czas trzymam kciuki za Twój brzuszek,może będzie lepiej współpracował. Ja dziś się wypchałam na siłe do DR.B i mam już receptę na CLO i Pregnyl tak więc pora zbierać siły na nową IUI w kwietniu.Ta musi mieć szczęśliwe zakończenie bo będzie wykonana w okolicy naszej 4 rocznicy ślubu. jak widać chwytam się wszystkim możliwych pomyślnych symboli:jak nie słońce,to bociany,jak nie to to magiczna data. trzymam kciuki za Ciebie.Kiedy będziesz coś wiedziała?Daj koniecznie znać. Asia Odpowiedz Link Zgłoś
reniaszcz Ja już wiem 31.03.05, 07:45 Niestety moja pierwsza IUI legała w gruzach. Właśnie zrobiłam test i co zobaczyłam: nic nowego - jedną krechę. Strasznie mi smutno ale trzymam kciuki za was pa pa Odpowiedz Link Zgłoś
nie_mama Re: Ja już wiem 31.03.05, 19:41 Oj Biedactwo.Nie martw jesteśmy z Tobą.Wiem dokładnie co czujesz bo jestem w takiej samej sytuacji.Właśnie mam@ po IUi Odpowiedz Link Zgłoś
beatrice73 zrobilam test... 03.04.05, 09:32 dzis jest 13 dzien po iui i moj 28 dc, zrobilam test i.... tylko I kreska, drugiej ani sladu. (((( @ powinna przyjsc dopiero 4, 5 kwietnia, wiec tak do konca nie trace nadziei, choc pwenie w pewnym sensie malymi kroczkami szykuje sie na rozczarowanie, jest mi zle, ale nie poddaje sie jeszcze, jeszcze nie!!!! wciaz mam andzieje, choc brzuch zaczyna mnie bolec jak na wiadoma rzecz, lodowka jest niemalze nie zamykana bo jem wszystko co mi wpadnie do reki, tylko piersi, dziwne, niby bola, ale mniej ( moze to efekt duphstonu) ach, jak smutno... ((( Odpowiedz Link Zgłoś
reniaszcz do Beatrice 03.04.05, 09:44 Wiara czyni cuda , może jednak będą wymarzone dwie kreseczki! Ja test robiłam 31.03. był negatywnya @ jeszcze nie ma, i też tak do końca nie tracę nadziei! Trzymaj się i ściskam kciuki za ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
jutrzenkaa Re: zrobilam test... 04.04.05, 07:22 Beatrice bardzo mi przykro Liczylam na to ze moze chociaz Tobie sie uda z tej calej naszej marcowej gromadki.Pamietaj jedna kreska to jeszcze nie koniec swiata. Teraz musisz zebrac sily do dalszej walki. Sciskam cieplutko i myslami jestem z Toba. Jutrzenka Odpowiedz Link Zgłoś