naka1 17.06.05, 21:45 VHS z mojego slubu. ale prehistoria!!!! i wosy miałam do pasa niema a dzisiaj króciótko ścięte przy uszach. a uśmiałam się co nie miara. a w ogóle na poprawę natsroju to njalepsze sa słodkie truskawki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
invicta1 Re: oglądam stare kasety 17.06.05, 21:47 nie mam filmu ze slubu-nie chciałam nie mielismy wesela-na własne zyczenie-czy jestesmy normalni?)) Odpowiedz Link Zgłoś
naka1 Re: oglądam stare kasety 17.06.05, 21:53 a my mielismy. i choć pewnie dzisiaj też urządziłabym skromniejsza uroczystośc - wesele było na prawie 100 ludzia to nie żałuję. choćby dla takich momentów jak ten . a tak na prawdę to mysle sobie, zę to akurta nie ma nic do rzeczy w kwestii normlaności, czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: oglądam stare kasety 17.06.05, 21:54 mam nadzieję wiesz co, ze ja też jestem zadowolona z naszego wyboru, a kilka lat juz minęło-ale miałam powody tak postapić-nie zeby jakies bardzo poważne, ale tak mi bardziej pasowalo Odpowiedz Link Zgłoś
naka1 Re: oglądam stare kasety 17.06.05, 21:58 myślę, ze nie ilosć ale jakość jest najwazniejsza Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: oglądam stare kasety 17.06.05, 22:02 jakość mówisz Boże jaka ja jestem zakochana w moim mężu... Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: oglądam stare kasety 17.06.05, 22:04 kurde ale jestem głupia-przecież ja jestem SZCZĘŚLIWA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
naka1 Re: oglądam stare kasety 17.06.05, 22:14 wiesz myślę sobie że czasem nasze problemy z dzidzią mają swoje dobre strony - zauważamy i deocaniamy to czego inni czasem nie zauważają albo w natłoku spraw pzrestają zauwazać - my wiemy że na naszych M to zawsze mozna polegać Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: oglądam stare kasety 17.06.05, 22:17 chyba tak no i przecież męzowie czypartnerzy są z nami mimo tego, ze nie wszystko u nas gra w tych sprawach-kocha się przecież nie za coś, ale mimo czegoś... Odpowiedz Link Zgłoś
naka1 Re: oglądam stare kasety 17.06.05, 22:20 a ja taka jędzowata czasem jestem po tyhc hormonach i wiecznie ze mną problemy. mój maż naprawdę musi mnie kochać ... myślę, że taka sytuacja to wielka próba dla związku Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: oglądam stare kasety 17.06.05, 22:23 ja jestem jędzowata i bez leków-mój to dopiero mnie musi kochać)) Odpowiedz Link Zgłoś
naka1 Re: oglądam stare kasety 17.06.05, 22:35 eeeee to ty jezscze z różowymi okularami na nosie i to przez to )) a ja mam rok więcej stażu Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: oglądam stare kasety 17.06.05, 22:36 czy te okulary mam mimo tego, ze jestes myrazem bez przerwy od 8 lat? Odpowiedz Link Zgłoś
sylwana7 cześć 17.06.05, 22:39 --cześć dziewczyny jestem nowa można sie wtrącić syla Odpowiedz Link Zgłoś
sylwana7 Re: cześć 17.06.05, 22:41 mamy chyba wspólny temat i tu i w każda w domku inwicta Odpowiedz Link Zgłoś
naka1 Re: oglądam stare kasety 17.06.05, 22:40 nieee, bo to się ponoć datuje dopiero po ślubie. ) swoją drogą gdzieś czytałąm o tym jak sie sypia w poszczególnych latach ślubu. i że chyba właśn ie do 3 pierwszych lat cały czas przodem do siebie, a potem się to zmienia wraz z latami stażu malżeńskiego. hhhmmm.... chyba coś w tym jest bo my z mężem wkraczamy w teap ramię przy ramieniu ale juz zradziej twarzą w twarz hi hi hi... jak winko? smakuje? Odpowiedz Link Zgłoś
naka1 Re: oglądam stare kasety 17.06.05, 22:49 no jak? wpsiujesz temat i lecisz z postem a teraz nam opwoiedz coś o sobie koniecznie. i co o tej pozre na necie? mnie to można wytłumaczyć mąż wyjechal to zcas zabijam ... Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: oglądam stare kasety 17.06.05, 22:50 mój jeszcze w robocie-tak to jest "na swoim" 24 na dobe robota Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: oglądam stare kasety 17.06.05, 22:49 u góry po lewj masz na granatowo "rozpocznij nowy wątek" klikasz i piszesz i masz swój wątek Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: oglądam stare kasety 17.06.05, 22:44 właśnie sobie dolałam-malag-słodkie na noć, ale co tam my od początku plecami do siebie i mamay, co niektórych bulwersuje-2 kołdry!)) Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: oglądam stare kasety 17.06.05, 22:45 ale literówki sadzę malaga-miało być Odpowiedz Link Zgłoś
naka1 Re: oglądam stare kasety 17.06.05, 22:48 domyślam się, ja też mam mnóstwo ale mam nadzieję da się mnie odszyfrowac bo juz dawno straciłam nadzieję na bezbłędne pismo. Odpowiedz Link Zgłoś
naka1 Re: oglądam stare kasety 17.06.05, 22:47 u nas dwie kołdry by sie nie zmieściły bo mamy pokoik o wielkiości 12 m2 więc nijak duzego łożka wstawić. Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: oglądam stare kasety 17.06.05, 22:48 ale łóżko mamy jedno zeby nie było żeśmy oziębli:0 Odpowiedz Link Zgłoś
sylwana7 Re: oglądam stare kasety 17.06.05, 22:51 my mamy małe łożeczko więc jedna kolderka i śpimy na lyżeczki Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: oglądam stare kasety 17.06.05, 22:52 to jesteście bardzo grzeczni Sylwana a co Ty na "niepłodności" po nocy ciemnej się błakasz? chyba Cie tu nie było? Odpowiedz Link Zgłoś
naka1 Re: oglądam stare kasety 17.06.05, 22:53 taaaaaaaa te łyżeczki to ja też lubię. postanowiłam pójść za przyklądem invicty i właśnie leję sobie martini. a co tam. a w ogóle to co wy o tej pozre na necie? ja sama jestem to i siedzę ale wy? Invicta a gdzie ty na te wakacje jedziesz? Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: oglądam stare kasety 17.06.05, 22:56 ja mam dowolny kierunek, ale jak się okazało, ze Meksyk, Kuba, Indie w lipcu pora deszczowa, to chyba jednak zostanie Indonezja-konkretnie Bali, ale dopiero wybieram-moze się pozmieniać -tam sucho wtedy, więc Europejczyk wytrzyma-dla mnie gorac jest ok, ale mój M marudny-jakby Szwed blondyn-źle znosi upały-ja przeciwnie Odpowiedz Link Zgłoś
naka1 Re: oglądam stare kasety 17.06.05, 22:57 jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej jak zazdroszczę! BALI! to mi slońca troszkę przywieź bo ja po hormonach to opalać się nie mogę - mam uczulenie. w razie czego też sprawdź!!! Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: oglądam stare kasety 17.06.05, 23:00 toz mówię, że rzucam to cholerstwo-będę sie opalać jak wszystko wypali, to słońce przywiozę-obiecuje Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: oglądam stare kasety 17.06.05, 23:00 dziewczyny spadam-mężul wrócił-dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
sylwana7 Re: oglądam stare kasety 17.06.05, 22:59 --błąkam sie bo mąż w pracy a temat gorący. ja wakacje spędze w inwiccie na rozmrażaniu moich eskimosków syla Odpowiedz Link Zgłoś
naka1 Re: oglądam stare kasety 17.06.05, 23:01 denerwujsz się? musisz bardzo silna byc osobą. podziwiam. po tylu próbach! i śiskam mocno. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwana7 Re: oglądam stare kasety 17.06.05, 23:04 silan to ja jestem ale na jak długo starczy mi sil żeby sie uśmiechać jak serce krwawi Odpowiedz Link Zgłoś
naka1 Re: oglądam stare kasety 17.06.05, 23:06 ale wisz co? mysle sobie ze w ten piątkowy wieczór to żadnych smutnych tematów nie poruszajmy!!! ty mi lepiej opowiedz jak u ciebie z pracą? pracujesz? lubisz swoje zajęcie? Odpowiedz Link Zgłoś
naka1 Re: oglądam stare kasety 17.06.05, 23:08 żubrówka z sokiem jakbkowym to swietne połaczenie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sylwana7 Re: oglądam stare kasety 17.06.05, 23:09 a jak dobrze i pysznie smakuje Odpowiedz Link Zgłoś
sylwana7 Re: oglądam stare kasety 17.06.05, 23:14 ja pracuje od 10 lat w jednym miejscu i chociaż robie to co lubie ale mam już dość gdyby nie fakt mojego leczenia i zwalniania sie kiedy chce i o której chce Odpowiedz Link Zgłoś
naka1 Re: oglądam stare kasety 17.06.05, 23:14 skad jesteś? bo jeśli ściągasz TVP 3 Slask to wlącz. Odpowiedz Link Zgłoś
naka1 Re: oglądam stare kasety 17.06.05, 23:22 ty masz przynajmniej blisko do lekarza. bo zapewne do kliniki tamtejszej chodzisz. ja dojeżdzam na każdą wizytę do Warszawy - 300 km w jedną stronę Odpowiedz Link Zgłoś
sylwana7 Re: oglądam stare kasety 17.06.05, 23:27 --ja 20 min i jestem w klinica a tobie bardzo wspolczuje i ile już czasu tak dojeżdzasz syla Odpowiedz Link Zgłoś
naka1 Re: oglądam stare kasety 17.06.05, 23:29 od niedawna. od kliku miesiecy. trszke sie wspomagam mejsowymi medykami, ale każdy zaraz pzredstawia własna terapie, próbuje mnie pzrekonywac. ostatnio byłam bo musze jakos zaoplanowac monitoring na IUI i do razu podkreśliłam, ze chce TYLKO MONITIOERINU I INF KIEDY ZADZOWNI MÓJ LEKARZ Z KLINIKI. ciekawe jak to będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwana7 Re: oglądam stare kasety 17.06.05, 23:36 --jeśli można wiedzieć twoje diagnozy i co ci mówią syla Odpowiedz Link Zgłoś
naka1 Re: oglądam stare kasety 17.06.05, 23:42 no cóż... lH - 3,99, FSH - 5,7 ponoć nieźle. natomiast prolaktyna za duża biorę bromergon, brak owu (alebo rzadka bardzo) i niedrozny jeden jajowód. po CLO torbiel. nie chcial lekarz naturalnie żebyśmy się starali. chyba chcą szybkiego cukcesu. prze 2 miesiace zrobiłam mnóstwo badań - włacznei z HSG. opodchodze do IUI na gonadotropinach. biore puergon a potem pregnykl rzecz jasna. po jakim zcasie mniej wiecej pęka 10000 jednostek? i jak ty czułaś się po kłuciu? utyłaś? Odpowiedz Link Zgłoś
naka1 Re: oglądam stare kasety 17.06.05, 23:43 a ty? wiem ze in vitro ale co bylo wskazaniem? Odpowiedz Link Zgłoś
sylwana7 Re: oglądam stare kasety 17.06.05, 23:49 ja hormony mam ok ale za to niedrożne jajowody ,dwórożna macica,endometrioza i mój ma tylko 0.5 miljona plemników a wogle przy badaniu HSG mialam zapaść więc takiej pacjętki w gdańsku jeszcze nie mieli. Nie tylam przy zabiegach ale za to po nie udanych pocieszalam sie czekoladkami i troche mi sie przytyło Odpowiedz Link Zgłoś
naka1 Re: oglądam stare kasety 17.06.05, 23:50 wies często czytam o nie udanch procesach In vitro u dziewczyn z endometriozą. myślisz, ze to moze byc przyczyna, że się nie udaje? co mówią lekarze? Odpowiedz Link Zgłoś
sylwana7 Re: oglądam stare kasety 17.06.05, 23:52 -a jeszcze miałam co chwile torbiele na jajnikach więc komplet doskonały- syla Odpowiedz Link Zgłoś
naka1 Re: oglądam stare kasety 17.06.05, 23:54 u mnie tez z tym problem jak cos juz jest to nie pęka. ja pwooli znikam na dzisiaj.padam z nóg. dobranoc i mam nadzieję spotikamy się jezszce na tym forum! Odpowiedz Link Zgłoś
sylwana7 Re: oglądam stare kasety 17.06.05, 23:56 do icsi niepotrzebne są drożne jajowody więc u mnie glówną role odgrywa macica dochodzi do zaplodnienia ale nie zagnieżdzają sie maleństwa, nie wygodnie im Odpowiedz Link Zgłoś
truskaweczka7 Re: oglądam stare kasety 18.06.05, 01:25 sylwana jesteś jszcze czy już smacznie śpisz?jeśli śpisz to tylko dobrych snów jeśli nie to może pogadamy? Odpowiedz Link Zgłoś
hotcoffee Re: oglądam stare kasety 19.06.05, 16:28 Ha! My też mamy osobne kołdry! bo ja jestem zmarzlak, ale nikogo to nie bulwersuje, bo nikt nie wie Odpowiedz Link Zgłoś
sylwana7 Re: oglądam stare kasety 19.06.05, 20:36 hej ja też jestem zmarżluch i dlatego śpie w skarpetkach(z czego śmieje sie mój) ale nie wyobrażam sobie nie wtulić swojego tyłeczka w mężusia. a po bzykanku wracacie pod swoje kołderki? tylko prosze nie obrażaj sie za to pytanie hotcoffee. Odpowiedz Link Zgłoś
hotcoffee Re: oglądam stare kasety 19.06.05, 21:50 sylwana7 napisała: > hej ja też jestem zmarżluch i dlatego śpie w skarpetkach(z czego śmieje sie > mój) ale nie wyobrażam sobie nie wtulić swojego tyłeczka w mężusia. > a po bzykanku wracacie pod swoje kołderki? tylko prosze nie obrażaj sie za to > pytanie hotcoffee. Sylwana, no co Ty, nie obrażam się Skoro debatujemy tu o miesiączkach, pęcherzykach, śluzach, naszych urojonych (lub nie) objawach to Twoje pytanie o kołderki jest jak nabardziej o.k. No więc po bzykanku najczęściej usypiamy razem pod jedną kołderką, tylko że ja taką kołderkę w nocy przez sen wyszrpuję całą i się nią owijam, więc mój M. nie ma wyjścia i musi się okryć tą drugą. Przyjemniutka jestem, no nie? Problem za to mam z poszewkami na podwójne kołdry - muszę kupować po 2 komplety i zawsze mam za dużo poszewek na poduszki. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwana7 Re: oglądam stare kasety 19.06.05, 22:13 no to ok. myślalam że taki zimny drań z ciebie. no tak a spory wydatek jak musisz kupić dwie kołdry na raz. my zasypiamy przytuleni a budzimy sie na po bokach łóżka nadal starająca się Odpowiedz Link Zgłoś
naka1 Re: oglądam stare kasety 20.06.05, 13:30 no wiesz, do łóżecza będzie potem jak znalazł! )) Odpowiedz Link Zgłoś