Dodaj do ulubionych

oglądam stare kasety

17.06.05, 21:45
VHS z mojego slubu. ale prehistoria!!!! i wosy miałam do pasa niema a dzisiaj
króciótko ścięte przy uszach. a uśmiałam się co nie miara.
a w ogóle na poprawę natsroju to njalepsze sa słodkie truskawki wink
Obserwuj wątek
    • invicta1 Re: oglądam stare kasety 17.06.05, 21:47
      nie mam filmu ze slubu-nie chciałam
      nie mielismy wesela-na własne zyczenie-czy jestesmy normalni?smile))
      • naka1 Re: oglądam stare kasety 17.06.05, 21:53
        a my mielismy. i choć pewnie dzisiaj też urządziłabym skromniejsza uroczystośc -
        wesele było na prawie 100 ludzia to nie żałuję. choćby dla takich momentów jak
        ten wink.
        a tak na prawdę to mysle sobie, zę to akurta nie ma nic do rzeczy w kwestii
        normlaności, czy nie? smile
        • invicta1 Re: oglądam stare kasety 17.06.05, 21:54
          mam nadziejęsmile
          wiesz co, ze ja też jestem zadowolona z naszego wyboru, a kilka lat juz
          minęło-ale miałam powody tak postapić-nie zeby jakies bardzo poważne, ale tak mi
          bardziej pasowalo
          • naka1 Re: oglądam stare kasety 17.06.05, 21:58
            myślę, ze nie ilosć ale jakość jest najwazniejsza smile
            • invicta1 Re: oglądam stare kasety 17.06.05, 22:02
              jakość mówisz
              Boże jaka ja jestem zakochana w moim mężu...
              • invicta1 Re: oglądam stare kasety 17.06.05, 22:04
                kurde ale jestem głupia-przecież ja jestem SZCZĘŚLIWA!!!
                • naka1 Re: oglądam stare kasety 17.06.05, 22:14
                  wiesz myślę sobie że czasem nasze problemy z dzidzią mają swoje dobre strony -
                  zauważamy i deocaniamy to czego inni czasem nie zauważają albo w natłoku spraw
                  pzrestają zauwazać - my wiemy że na naszych M to zawsze mozna polegać smile
                  • invicta1 Re: oglądam stare kasety 17.06.05, 22:17
                    chyba tak
                    no i przecież męzowie czypartnerzy są z nami mimo tego, ze nie wszystko u nas
                    gra w tych sprawach-kocha się przecież nie za coś, ale mimo czegoś...
                    • naka1 Re: oglądam stare kasety 17.06.05, 22:20
                      a ja taka jędzowata czasem jestem po tyhc hormonach i wiecznie ze mną problemy.
                      mój maż naprawdę musi mnie kochać ... myślę, że taka sytuacja to wielka próba
                      dla związku
                      • invicta1 Re: oglądam stare kasety 17.06.05, 22:23
                        ja jestem jędzowata i bez leków-mój to dopiero mnie musi kochaćsmile))
                        • naka1 Re: oglądam stare kasety 17.06.05, 22:27
                          a ty dawno po ślubie?
                          • invicta1 Re: oglądam stare kasety 17.06.05, 22:30
                            w sierpniu 3 lata
                            • naka1 Re: oglądam stare kasety 17.06.05, 22:35
                              eeeee to ty jezscze z różowymi okularami na nosie i to przez to wink))
                              a ja mam rok więcej stażu
                              • invicta1 Re: oglądam stare kasety 17.06.05, 22:36
                                czy te okulary mam mimo tego, ze jestes myrazem bez przerwy od 8 lat?smile
                                • sylwana7 cześć 17.06.05, 22:39

--cześć dziewczyny jestem nowa można sie wtrącić
                                  syla
                                  • invicta1 Re: cześć 17.06.05, 22:39
                                    no jasne dawaj Sylka
                                    • sylwana7 Re: cześć 17.06.05, 22:41
                                      mamy chyba wspólny temat i tu i w każda w domku inwicta
                                • naka1 Re: oglądam stare kasety 17.06.05, 22:40
                                  nieee, bo to się ponoć datuje dopiero po ślubie. wink) swoją drogą gdzieś czytałąm
                                  o tym jak sie sypia w poszczególnych latach ślubu. i że chyba właśn ie do 3
                                  pierwszych lat cały czas przodem do siebie, a potem się to zmienia wraz z latami
                                  stażu malżeńskiego. hhhmmm.... chyba coś w tym jest bo my z mężem wkraczamy w
                                  teap ramię przy ramieniu ale juz zradziej twarzą w twarz hi hi hi... jak winko?
                                  smakuje?
                                  • sylwana7 Re: oglądam stare kasety 17.06.05, 22:43

• sylwana7 Re: oglądam stare kasety 17.06.05, 22:47

• naka1 Re: oglądam stare kasety 17.06.05, 22:49
                                        no jak? wpsiujesz temat i lecisz z postem smile a teraz nam opwoiedz coś o sobie
                                        koniecznie. i co o tej pozre na necie? mnie to można wytłumaczyć mąż wyjechal to
                                        zcas zabijam ...
                                        • invicta1 Re: oglądam stare kasety 17.06.05, 22:50
                                          mój jeszcze w robocie-tak to jest "na swoim" 24 na dobe robota
                                      • invicta1 Re: oglądam stare kasety 17.06.05, 22:49
                                        u góry po lewj masz na granatowo "rozpocznij nowy wątek" klikasz i piszesz i
                                        masz swój wątek
                                  • invicta1 Re: oglądam stare kasety 17.06.05, 22:44
                                    właśnie sobie dolałam-malag-słodkie na noć, ale co tamsmile
                                    my od początku plecami do siebie i mamay, co niektórych bulwersuje-2 kołdry!smile))
                                    • invicta1 Re: oglądam stare kasety 17.06.05, 22:45
                                      ale literówki sadzę
                                      malaga-miało być
                                      • naka1 Re: oglądam stare kasety 17.06.05, 22:48
                                        domyślam się, ja też mam mnóstwo ale mam nadzieję da się mnie odszyfrowac bo juz
                                        dawno straciłam nadzieję na bezbłędne pismo.
                                    • naka1 Re: oglądam stare kasety 17.06.05, 22:47
                                      u nas dwie kołdry by sie nie zmieściły bo mamy pokoik o wielkiości 12 m2 więc
                                      nijak duzego łożka wstawić.
                                      • invicta1 Re: oglądam stare kasety 17.06.05, 22:48
                                        ale łóżko mamy jednosmile zeby nie było żeśmy oziębli:0
                                        • sylwana7 Re: oglądam stare kasety 17.06.05, 22:51
                                          my mamy małe łożeczko więc jedna kolderka i śpimy na lyżeczki
                                          • invicta1 Re: oglądam stare kasety 17.06.05, 22:52
                                            to jesteście bardzo grzecznismile
                                            Sylwana a co Ty na "niepłodności" po nocy ciemnej się błakasz? chyba Cie tu nie
                                            było?
                                          • naka1 Re: oglądam stare kasety 17.06.05, 22:53
                                            taaaaaaaa te łyżeczki to ja też lubię. smile postanowiłam pójść za przyklądem
                                            invicty i właśnie leję sobie martini. a co tam.
                                            a w ogóle to co wy o tej pozre na necie? ja sama jestem to i siedzę ale wy?
                                            Invicta a gdzie ty na te wakacje jedziesz?
                                            • invicta1 Re: oglądam stare kasety 17.06.05, 22:56
                                              ja mam dowolny kierunek, ale jak się okazało, ze Meksyk, Kuba, Indie w lipcu
                                              pora deszczowa, to chyba jednak zostanie Indonezja-konkretnie Bali, ale dopiero
                                              wybieram-moze się pozmieniać -tam sucho wtedy, więc Europejczyk wytrzyma-dla
                                              mnie gorac jest ok, ale mój M marudny-jakby Szwedsmile blondyn-źle znosi upały-ja
                                              przeciwnie
                                              • naka1 Re: oglądam stare kasety 17.06.05, 22:57
                                                jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej jak zazdroszczę! BALI! to mi slońca troszkę
                                                przywieź bo ja po hormonach to opalać się nie mogę - mam uczulenie. w razie
                                                czego też sprawdź!!!
                                                • invicta1 Re: oglądam stare kasety 17.06.05, 23:00
                                                  toz mówię, że rzucam to cholerstwo-będę sie opalać
                                                  jak wszystko wypali, to słońce przywiozę-obiecuje
                                                  • invicta1 Re: oglądam stare kasety 17.06.05, 23:00
                                                    dziewczyny spadam-mężul wrócił-dobranoc
                                                  • sylwana7 Re: oglądam stare kasety 17.06.05, 23:02

• sylwana7 Re: oglądam stare kasety 17.06.05, 22:59

--błąkam sie bo mąż w pracy a temat gorący. ja wakacje spędze w inwiccie na
                                                rozmrażaniu moich eskimosków
                                                syla
                                                • naka1 Re: oglądam stare kasety 17.06.05, 23:01
                                                  denerwujsz się? musisz bardzo silna byc osobą. podziwiam. po tylu próbach! i
                                                  śiskam mocno.
                                                  • sylwana7 Re: oglądam stare kasety 17.06.05, 23:04
                                                    silan to ja jestem ale na jak długo starczy mi sil żeby sie uśmiechać jak serce
                                                    krwawi
                                                  • naka1 Re: oglądam stare kasety 17.06.05, 23:06
                                                    ale wisz co? mysle sobie ze w ten piątkowy wieczór to żadnych smutnych tematów
                                                    nie poruszajmy!!! ty mi lepiej opowiedz jak u ciebie z pracą? pracujesz? lubisz
                                                    swoje zajęcie?
                                                  • sylwana7 Re: oglądam stare kasety 17.06.05, 23:07

• naka1 Re: oglądam stare kasety 17.06.05, 23:08
                                                    żubrówka z sokiem jakbkowym to swietne połaczenie!!!
                                                  • sylwana7 Re: oglądam stare kasety 17.06.05, 23:09
                                                    a jak dobrze i pysznie smakuje
                                                  • sylwana7 Re: oglądam stare kasety 17.06.05, 23:14
                                                    ja pracuje od 10 lat w jednym miejscu i chociaż robie to co lubie ale mam już
                                                    dość gdyby nie fakt mojego leczenia i zwalniania sie kiedy chce i o której chce
                                                  • naka1 Re: oglądam stare kasety 17.06.05, 23:14
                                                    skad jesteś? bo jeśli ściągasz TVP 3 Slask to wlącz.
                                                  • sylwana7 Re: oglądam stare kasety 17.06.05, 23:16

--jestem z gdańska a ty?
                                                    syla
                                                  • naka1 Re: oglądam stare kasety 17.06.05, 23:18
                                                    z Wielkopolski
                                                  • sylwana7 Re: oglądam stare kasety 17.06.05, 23:20
                                                    to sporo kilemetrow nas łączy
                                                  • naka1 Re: oglądam stare kasety 17.06.05, 23:22
                                                    ty masz przynajmniej blisko do lekarza. bo zapewne do kliniki tamtejszej
                                                    chodzisz. ja dojeżdzam na każdą wizytę do Warszawy - 300 km w jedną stronę
                                                  • sylwana7 Re: oglądam stare kasety 17.06.05, 23:27

--ja 20 min i jestem w klinica a tobie bardzo wspolczuje i ile już czasu tak
                                                    dojeżdzasz
                                                    syla
                                                  • naka1 Re: oglądam stare kasety 17.06.05, 23:29
                                                    od niedawna. od kliku miesiecy. trszke sie wspomagam mejsowymi medykami, ale
                                                    każdy zaraz pzredstawia własna terapie, próbuje mnie pzrekonywac. ostatnio byłam
                                                    bo musze jakos zaoplanowac monitoring na IUI i do razu podkreśliłam, ze chce
                                                    TYLKO MONITIOERINU I INF KIEDY ZADZOWNI MÓJ LEKARZ Z KLINIKI. ciekawe jak to
                                                    będzie.
                                                  • sylwana7 Re: oglądam stare kasety 17.06.05, 23:36

--jeśli można wiedzieć twoje diagnozy i co ci mówią
                                                    syla
                                                  • naka1 Re: oglądam stare kasety 17.06.05, 23:42
                                                    no cóż... lH - 3,99, FSH - 5,7 ponoć nieźle. natomiast prolaktyna za duża biorę
                                                    bromergon, brak owu (alebo rzadka bardzo) i niedrozny jeden jajowód. po CLO
                                                    torbiel. nie chcial lekarz naturalnie żebyśmy się starali. chyba chcą szybkiego
                                                    cukcesu. prze 2 miesiace zrobiłam mnóstwo badań - włacznei z HSG. opodchodze do
                                                    IUI na gonadotropinach. biore puergon a potem pregnykl rzecz jasna. po jakim
                                                    zcasie mniej wiecej pęka 10000 jednostek? i jak ty czułaś się po kłuciu? utyłaś?
                                                  • naka1 Re: oglądam stare kasety 17.06.05, 23:43
                                                    a ty? wiem ze in vitro ale co bylo wskazaniem?
                                                  • sylwana7 Re: oglądam stare kasety 17.06.05, 23:49
                                                    ja hormony mam ok ale za to niedrożne jajowody ,dwórożna macica,endometrioza i
                                                    mój ma tylko 0.5 miljona plemników a wogle przy badaniu HSG mialam zapaść więc
                                                    takiej pacjętki w gdańsku jeszcze nie mieli. Nie tylam przy zabiegach ale za to
                                                    po nie udanych pocieszalam sie czekoladkami i troche mi sie przytyło
                                                  • naka1 Re: oglądam stare kasety 17.06.05, 23:50
                                                    wies często czytam o nie udanch procesach In vitro u dziewczyn z endometriozą.
                                                    myślisz, ze to moze byc przyczyna, że się nie udaje? co mówią lekarze?
                                                  • sylwana7 Re: oglądam stare kasety 17.06.05, 23:52

-a jeszcze miałam co chwile torbiele na jajnikach więc komplet doskonały-
                                                    syla
                                                  • naka1 Re: oglądam stare kasety 17.06.05, 23:54
                                                    u mnie tez z tym problem jak cos juz jest to nie pęka.
                                                    ja pwooli znikam na dzisiaj.padam z nóg. dobranoc i mam nadzieję spotikamy się
                                                    jezszce na tym forum!
                                                  • sylwana7 Re: oglądam stare kasety 17.06.05, 23:56
                                                    do icsi niepotrzebne są drożne jajowody więc u mnie glówną role odgrywa macica
                                                    dochodzi do zaplodnienia ale nie zagnieżdzają sie maleństwa, nie wygodnie im
                                                  • sylwana7 Re: oglądam stare kasety 17.06.05, 23:57
                                                    ok ja jutro do pracy pappa
                                                  • truskaweczka7 Re: oglądam stare kasety 18.06.05, 01:25
                                                    sylwana jesteś jszcze czy już smacznie śpisz?jeśli śpisz to tylko dobrych snów
                                                    jeśli nie to może pogadamy?
                                    • hotcoffee Re: oglądam stare kasety 19.06.05, 16:28
                                      Ha! My też mamy osobne kołdry! bo ja jestem zmarzlak, ale nikogo to nie
                                      bulwersuje, bo nikt nie wie wink
                                      • sylwana7 Re: oglądam stare kasety 19.06.05, 20:36
                                        hej ja też jestem zmarżluch i dlatego śpie w skarpetkach(z czego śmieje sie
                                        mój) ale nie wyobrażam sobie nie wtulić swojego tyłeczka w mężusia.
                                        a po bzykanku wracacie pod swoje kołderki? tylko prosze nie obrażaj sie za to
                                        pytanie hotcoffee.
                                        • hotcoffee Re: oglądam stare kasety 19.06.05, 21:50
                                          sylwana7 napisała:

> hej ja też jestem zmarżluch i dlatego śpie w skarpetkach(z czego śmieje sie
                                          > mój) ale nie wyobrażam sobie nie wtulić swojego tyłeczka w mężusia.
                                          > a po bzykanku wracacie pod swoje kołderki? tylko prosze nie obrażaj sie za to
                                          > pytanie hotcoffee.

Sylwana, no co Ty, nie obrażam się smile Skoro debatujemy tu o miesiączkach,
                                          pęcherzykach, śluzach, naszych urojonych (lub nie) objawach to Twoje pytanie o
                                          kołderki jest jak nabardziej o.k. smile

No więc po bzykanku najczęściej usypiamy razem pod jedną kołderką, tylko że ja
                                          taką kołderkę w nocy przez sen wyszrpuję całą i się nią owijam, więc mój M. nie
                                          ma wyjścia i musi się okryć tą drugą. Przyjemniutka jestem, no nie?

Problem za to mam z poszewkami na podwójne kołdry - muszę kupować po 2 komplety
                                          i zawsze mam za dużo poszewek na poduszki.
                                          • sylwana7 Re: oglądam stare kasety 19.06.05, 22:13
                                            no to ok. myślalam że taki zimny drań z ciebie.
                                            no tak a spory wydatek jak musisz kupić dwie kołdry na raz.
                                            my zasypiamy przytuleni a budzimy sie na po bokach łóżka smile

nadal starająca sięsad
                                          • naka1 Re: oglądam stare kasety 20.06.05, 13:30
                                            no wiesz, do łóżecza będzie potem jak znalazł! wink))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka