Dodaj do ulubionych

Warszawka wystap!

06.08.05, 18:37
Jednoczyl sie juz Szczecin i obecnie Krakow, zatem czas na Warszawe. Halo,
halo..jest tu kto? Odezwijcie sie. I.
Obserwuj wątek
    • 17lipiec1976 Re: Warszawka wystap! 06.08.05, 18:44
      warszawa-ochotasmile)) melduje sie
    • masza76 Re: Warszawka wystap! 06.08.05, 19:15
      witam, pozdrawiam i wszystkiego najlepszego dla lipcowej jubilatki, też jestem z
      lipcasmile
      na swoje maleństwo czekam prawie dwa lata
      pozdrawiam
      • 17lipiec1976 Re: Warszawka wystap! 06.08.05, 19:30
        masza dziekuje bardzosmile) to jestesmy rocznikowo i miesiacami leb w leb, tylko Ty
        dluzej sie starasz.
        pozdr
        • ksara4 Re: Warszawka wystap! 06.08.05, 19:44
          Melduje sie Warszawa Mokotow, smile
    • ksara4 Iwciu 06.08.05, 19:48
      malo tego tez jestem Iwona, he he, i tez z Warszawy i tez czekam na @ i beta
      ponizej 1.
      • marmon29 Re: w-wa i bardzo bliskie okolice :) 06.08.05, 20:33
        dołączam się i pozdrawiam!!!
        ps. zawsze uważałam że nie ma tu takiego wątku bo po prostu większość
        forumowiczek to Wawki smile teraz się pokażmy
    • cetka Re: Warszawka wystap! 06.08.05, 20:38
      ja jestem z wwy, ale chcialam tez zwrocic uwage, ze "warszawka" to takie mocno
      pejoratywne, pogardliwe okreslenie naszego miastasad ja go nie uzywamsad
      • monik39 Re: Warszawka wystap! 06.08.05, 23:35
        melduje się Warszawa Bemowo
    • zerozdziwien Re: Warszawka wystap! 07.08.05, 09:02
      Ochota !!! 3 lata czekam ...
      • goragatka Re: Warszawka wystap! 07.08.05, 10:31
        Melduje sie W-wa- Ursynow. Dwa lata staran, czas na klinike.
        Pozdrawiam, Agatka
        • paula29 Re: Warszawka wystap! 07.08.05, 10:46
          witam, z tej strony Kabaty !
          2 lata starań
          • 17lipiec1976 Re: Warszawka wystap! 07.08.05, 10:58
            a moze sie spotkamy?
    • iwcia125 Re: Warszawka wystap! 07.08.05, 11:14
      Dziewczyny, wyobrazcie sobie dzisiaj zrobilam test i...... 2 krechy!!!!
      Pierwszy cykl bez progesteronu, bo mialam go dosc a poziom we krwi byl ok (23)
      i 5 dni temu beta <1 a dzisiaj ...hura....
      A to ciazowe fluidki :...,,,,;;'"..,.
      Spotkanie jak najbardziej, choc nie wiem czy byscie mnie przyjely teraz do
      grona. Bylam z Wami 2 lata i wciaz bede Wam kibicowac. Iwcia
      • laura781 Re: Warszawka wystap! 07.08.05, 15:09
        Witam i melduję Warszawa Targówek. Pozdrawiam
    • donata72 Re: Warszawka wystap! 07.08.05, 16:38
      no nareszcie Pruszkow sie klania!!1
    • zemfira.m Re: Warszawka wystap! 07.08.05, 19:29
      Warszawa Praga-Południe
      1,5 roku starań, w trakcie przygotowanie do 2 ICSI
    • monikakika Re: Warszawka wystap! 07.08.05, 19:50
      Skorosze witają smile i przyłaczają się do Warszwskiego Snu o dzieciątku smile
      • iwa303 Re: Warszawka wystap! 07.08.05, 20:46
        W-wa, Bemowo. Obecnie poza granicami kraju na jakies 2 lata. 4 cykle
        stymulowane, 1 IUI. Teraz dalismy sobie na luz.
    • balbina11 Re: Warszawka wystap! 07.08.05, 20:45
      Tarchomin - przyłączam się. To już prawie 2 lata starań - we wrześniu będą
      dokładnie 2 lata...
    • aggutek Re: Warszawka wystap! 07.08.05, 20:51
      Witam smile Warszawa Bemowo, po raz kolejny smile Pozdrawiam!
      2 lata starań, w tym cyklu za klika dni podejście do pierwszej IUI
      na mikroskopijnej dawce CLo. Kibicuję Wam od lutego 2005.

aggutek
      • p.magdalenka Re: Warszawka wystap! 07.08.05, 21:56
        Warszawa Zoliborz. staramy sie 6 cykl po poronieniu a wczesniej tez długo...
    • owocowa2 Re: Warszawka wystap! 08.08.05, 07:46
      witam!
      Warszawa Ursus 2 lata starań i wciąż czekam na moje maleństwo
      Dobry pomysł z tym wątkiem.

gg: 8849314
    • aniuta1 Re: Warszawka wystap! 08.08.05, 07:54
      Witam, W-wa - 2,5 roku starań o drugą ciążę, od piątku pacjentka novum - pół
      roku nam dali a jak nie to IUI - zobaczymy co z tego wyjdzie smile)
    • monikakika potrzebny organizator spotkania :-) 08.08.05, 08:17
      Ochotniczka mile widziana - dziewczyny ze zmysłem organizatorskim pomyślcie nad
      naszym spotkankiem wink
    • sandra1001 Re: Warszawka wystap! 08.08.05, 08:31
      Praga Południe - ok. 2 lat starań
    • aga286 Re: Warszawka wystap! 08.08.05, 10:52
      pozdrowienia z W-wy Centrum
      Aga
    • ania9943 Re: Warszawka wystap! 08.08.05, 10:56
      Piaseczno pozdrawia Warszawę, niestety już ponad póltora roku starań i bez
      efektów. Właśnie w niedzielę przyszła ta małpa!!!! Czym by ją tu zniechęcić,
      obrzydzić to cięgłe goszczenie się u mnie! A może clo ją wypłoszy.
      Ania
    • anmaja1 Re: Warszawka wystap! 08.08.05, 13:19
      hej, pozdrowienia z Centrum
    • asiaku Szczecińskie Foremki pozdrawiają Warszawskie... 08.08.05, 15:52
      ...Foremkismile)

My przeniosłyśmy spotkania z internetu do kawiarni i do domów. Polecam!
      Wsparcie jest ogromne!
      • inga30 Re: Szczecińskie Foremki pozdrawiają Warszawskie. 08.08.05, 16:34
        Targówek- Zacisze. 4 rok starań, wkrótce 3 icsi. Lecze się w novum.
    • evita76 Re: Warszawka wystap! 08.08.05, 19:07
      Raszyn - prawie jak W-wa
      • margola111 Re: Warszawka wystap! 08.08.05, 22:08
        i ja sie dołączam Warszawa - Ochota smile)
        • ewa778 Re: Warszawka wystap! 08.08.05, 22:57
          ja nie jestem z warszawy, mieszkam obecnie w niemczech. ale wiekszosc moich
          przyjaciol tam mieszka, a ja za nimi baaaarrrrrdzo mocno tesknie. wiec jakas
          moja czastka pochodzi z naszej stolicy
          Pozdrawiam
          Ewa
    • emde74 Re: Warszawka wystap! 09.08.05, 09:02
      Hej! ja co prawda na razie się nie staram, bo nie mam z kim, ale mieszkam w W-
      wie, więc chętnie dołączę. Jestem po perypetiach z in-vitro, rozstaniu z mężem
      i na nowej drodze do najpierw związku, a potem "bejbika" - mam nadzieję! Pzdr.
      Emde.
      • donata72 Re: Warszawka wystap! 09.08.05, 11:12
        co taka cisz na naszym wateczku ja dzis lece na podgladanko to moj 17dc
        zastrzyk na pekniecie byl w piatek bzykanko w niedziele ale zero sluzu nic
        poprostu susza i nadodatek endo miernota 5mm ale popijalam winko wiec
        dziewczyny piszcie co uwas pozdrawiam popijajac kawusie
      • ksara4 emde 09.08.05, 14:20
        i jak po rozmowie z mezem?jednak o "to" mu wlasnie chodzilo? nie chce byc
        wscibska ale sie przejelam.
        • emde74 Re: emde 09.08.05, 14:52
          nie jestessmile samej mi się chce wygadać. rozmowy nie było, pewnie dopiero
          będzie. mielimy temat zejścia się od 0,5 roku. tzn. ja mielę, on jest zawzięty
          i na "nie", bo jest z gatunku "kocham ją, ale jej nie wybaczę a pokażę jak mi
          bez niej dobrze". wiadomo: zdrada to dla faceta cios nie wypowiem się gdzie.
          wyprowadziłam się więc nie wiem co się z nim dzieje: wiem tylko, że "baluje"
          czyli ciągle się z kimś spotyka. a może rzeczywiście mu dobrze? napisałam do
          niego 2 listy, ma mi odp i pewnie wiem co to będzie: koniec. a ja 17-tego mam
          urodziny, a 19-go byłaby 5 rocznica naszego ślubu. a będzie raczej sala
          rozwodowa. wychodzi na to, ze swój żal stara się wypluć spotykając się w kółko
          z kimś - także z kobietami (a mnie w spotkaniach wstrzela pomiędzy). boli mnie
          to, bo wiem że nadal mnie kocha, ale przez ból nie umie powiedzieć mi szczerze,
          co do mnie czuje. chyba że już nie czuje. wiem ze nabroiłam , więc jestem
          pokorna, ale nie wiem jak długo wytrzymam. poza tym mam dużo wiary i
          cierpliwości. jeśli jednak wszystko zawiedzie (listy, rozmowy) to podjęłam
          decyzję o zmianie. choć mimo wszystko czuję, że chciałabym zbudować nas od
          nowa, poddać się in-vitro (tylko to wchodzi w grę bo M jest bezpłodny, ale ma
          zamrożone w Invimedzie materiał) i zbudować coś dojrzałego.
          a jeszcze facet u którego wynajmuję pokój kazał mi się pakować. koszmarsmile a
          propos: szukam pokoju - jakby coś, wiesz gdzie mnie szukać. na razie
          pomieszkuję na Mokotowie i te okolice, jak również Ochota czy centrum mile
          widziane.
          Ksaro lub Iwonosmile - nie przejmuj się - masz swoje problemy z zajściem i na tym
          się skupsmile ale dziękuję że pamiętasz mnie z tych kilku postów. emde74 czyli 31-
          letnia Marta (z Tarchomina tak naprawdę, bo tam nadal mam mieszkaniesmile)
          • ksara4 Re: emde 09.08.05, 15:01
            jak bede cos wiedziala o pokoju itp to dam znac.A co do meza, to skad wiesz, ze
            on Cie nadal kocha? moze sobie to wmawiasz? moze przypisujesz mu pozytywne
            cechy, ktorych on wcale nie ma? jakis powod Twojej zdrady byl, prawda? jak
            kobieta jest kochana, czuje zainteresowanie meza, to nie spojrzy nawet na
            innego faceta! a Ty jednak spojrzalas, cos w tym musi byc.

• emde74 Re: emde 09.08.05, 15:39
              racja pewnie leży po środku. rozumiem i Twoje stanowisko, bo rzeczywiście mogę
              sobie wmawiać, a On mógł ciągle kłamac mówiąc że mnie kocha, ale... szczerze
              mówiąc na tyle ile go znam to nie sądzę. to ja szczerze mowiąc nigdy nie
              dawałam Mu oznak kochania, choć uwierz mi - kochałam go przed tym wszystkim.
              nie odpisywałam na Jego słodkie sms-y (gdy był w częstych podróżach
              służbowych), nie dzwoniłam, wrzeszczałam o najmniejsze głupoty i ciągle
              wbijałam przysłowiową szpilę o cokolwiek. dlaczego? nie wiem - pewnie psycholog
              sięgnąlby w ciemne rejony mojej pod- i świadomości. na pewno to, że był
              dzieckiem i maminsynkiem b. mi przeszkadzało, ale takie rzeczy rozwiązuje się
              inaczej niż zdradą. chyba tez nie pozwalał mi być do końca sobą, stąd ta złość
              w kryzysowych sytuacjach (przy tym drugim kimś nie miałam tego to fakt). to
              naprawdę dobry czlowiek, ale tez musi się zmienić. On to wszystko wie, bo
              mówiłam/pisałam Mu o tym. co więcej: sam po paru miesiącach
              zapytał: "dlaczego?". powiedziałam dlaczego i to wszystko dziś piszę Tobie.
              zobaczymy co On z tą wiedzą zrobi. ale dziś serio mi go brakuje, bo i
              przemyślałam i się zmieniłam. i nie gadam tu czczo, bo zmianę widać. ale żeby
              nie do końca bić się w piersi oczekuję i jego zmiany i z tego, co szczerze
              momentami do mnie mówi, widać że też nad sobą pracuje. może go teraz wywyższam,
              ale naprawdę znam go 9 lat, więc wyczuwam pewne rzeczy. boli mnie tylko, że nie
              jest szczery w uczuciach - skorupa w jaką się wbija przy urazie jest chyba nie
              do pokonania. albo to nie ja już trzymam do niej klucz...
              • ksara4 Re: emde 09.08.05, 16:14
                jesli uwazasz, ze warto ratowac ten zwiazek...to probuj, ale mozesz tylko
                stracic czas, co wtedy?
                • emde74 Re: emde 09.08.05, 16:59
                  zawsze warto spróbować. jestem wierząca więc wierzę w "na dobre i na złe". ale
                  nie za wszelką cenę i nie za 10 lat. jeśli zobaczę że nic z tego w bliskiej
                  przyszłości nie będzie to przestanę. czasu jeszcze trochę mam: 31 lat za 2 tyg.
                  więc jestem raczej na początku niż na końcu drogi... pzdr z ciężkiej harówy pod
                  Jankamismile
                  • ksara4 Re: emde 10.08.05, 12:18
                    a co Ty robisz pod tymi Jankami?
                    • emde74 Re: emde 10.08.05, 14:25
                      pracuję! w dużej firmie na Sokołowskiej! M.
    • owocowa2 Re: Warszawka wystap! 09.08.05, 13:58
      Cześć Donata
      Jesteśmy sąsiadkami bo ja jestem z ursusa! Ja walcze z bakteriami zakładam co
      noc Maxmiror 500 to takie ochydne żółte tabletki które potem cały dzień ci
      wyciekają i chodzisz z wkładką dzien i noc bleeeeeeeeee...
      pozdrowionka
      • donata72 Re: Warszawka wystap! 09.08.05, 14:05
        znam znam tez kiedys upychalam ale jakos przeszlo czesto jestem w faktorze
        pozdrawiam
        • 17lipiec1976 Re: Warszawka wystap! 09.08.05, 14:17
          witam
          ja mam 20dc. czekam na efekt V IUI, ale raczej nic z tego nie wyszlosad( mialam 3
          pecherzyki z czego jeden na pewno nie pekl, bo mnie pobolewa tak jak zawsze
          wtedy gdy mialam torbiel. usg aby to potwierdzic nie robilam. mam czasami dosyc
          tego rozkladania nog kilka razy w miesiacu. testuje za tydzien.
          jeszcze jutro i w czwartek ide do pracy i urlop.smile)
          jak teraz nie wyjdzie to cykl odpoczywam, a potem ostatnia IUI i in vitro.
          pozdrawiam z pochmurnej ochoty
          • donata72 Re: Warszawka wystap! 09.08.05, 14:21
            a wlasnie napiszcie bo na usg dopiero ide na 18 jak to jest jak mialam
            pecherzyki 20mmi 15mm po jednej stronie a po 2 dwa po 12mm to byl moj 13dc
            dostalam zastrzyk na pekniecie 10000tys biogonadylu wiec owu powinna byc kolo
            niedzieli ale umnie zero sluzu jakiego kolwiek czy to moze znaczyc ze niebylo
            owulacji?
            • ksara4 ale zapodac ten watek czy nie? 09.08.05, 14:29
              • 17lipiec1976 Re: ale zapodac ten watek czy nie? 09.08.05, 14:30
                zapodac
    • ksara4 myslicie ze przejdzie watek 09.08.05, 14:24
      jak ma ktora na imie? czy anonimowosc pelna ponad wszystko? smile
      bo zawsze to jakies oderwanie od smutnych rozwazan...
      • donata72 Re: myslicie ze przejdzie watek 09.08.05, 14:26
        no ja mam na imie Donata a corka bedzie Ismenka a synus Benjamin a mza ma
        Tomasz a sunia Pepi
        • 17lipiec1976 Re: myslicie ze przejdzie watek 09.08.05, 14:29
          ja mam na imie Honorata, maz Tomek, córka bedzie Malgosia, a synkowie
          Maksymilian i Mikolaj. jak bedzie druga corka to bedzie Ania
    • paula08 Re: Warszawka wystap! 09.08.05, 14:54
      Witajcie! Melduje sie W-wa - Ursynów!smile Rok staran za nami, od razu pod okiem
      fachowcow z Novum - w koncu mam bliskosmile)) Konczymy leczenie- pora na konkretne
      dzialanie!!!smile Mamy zamiar poprawic statystyke Novumsmile)) Trzymajcie kciuki!!!
      Pozdrawiam serdecznie!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka