Dodaj do ulubionych

Jak tam dziewczyny była próba "Na Partyzanta"?:

26.08.05, 12:05
Bo u mnie tak i rzeczywiście Diablica miała racje super POZA!
M też się zdziwił skąd u mnie ta energia tak że musimy mniej biadolić na
forum to o dołach zapomni każda.
Miłego dnia wszystkim i ostrego s.........
Obserwuj wątek
    • diablica26 Re: Ciesze się,że wam pomogłam :) 26.08.05, 12:09
      No kobietki uśmiech i luz przede wszystkim!!!A mówiłam,że doznania nieziemskie
      ja wyłam jak kojot na prerii jak mnie dreptał.Dla obojga rewelacja no a skutek
      pewniejszy bo plemniczki prosto tam gdzie trzeba.Właśnie piszcie chętnie
      poczytam jak wam było,jak opowiedziałam mojemu,że zapożyczyłam wam naszą pozycję
      i ma takie wzięcie uśmiał się że ból.Mówi,że patent musi opracować na nią
      smilePiszcie i kobitki sukcesów życze....Pozdrawiam ja i moje 18tc maleństwo
      • ksara4 Re: Ciesze się,że wam pomogłam :) 26.08.05, 12:57
        ale o co to chodzi z tym dreptaniem? on ma faktycznie bedac w kucki drobic w
        miejscu nogami???
        • ronka4 Re: diablica 26.08.05, 13:08
          Napisz jak możesz jeszcze raz dokładny opis tej pozycji, bo też troszke nie
          rozumiem tego dreptania.
          • madzia762 Re: diablica 26.08.05, 13:13
            Płacze ze śmiechu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            Przeczytajcie wczorajszy post Diablicy
            • diablica26 Re: Dreptać znaczy rżnąć się aż wióry będą szły :) 26.08.05, 13:28
              Kobitki tak nazywam słodko pożądne rżnięcie smile nie jak emeryci tylko jak
              wyposzczone chieny.A wtedy jest suuuper jazda,Boże ile bym dała za takie
              ruchańsko teraz-ale się boję bo w takiej pozycji ptaszek za bardzo by mi
              głaskał szyjkę macicy.Także teraz muszę uważać z seksem sadKobitki co do
              instrukcji to już pisałam dokładniej juz opisać nie mogę.Kto nie rozumie niech
              przeczyta dwa razy.Pozdrawiam i miłego dreptania
              • asiek100 Re: Dreptać znaczy rżnąć się aż wióry będą szły : 26.08.05, 14:16
                to zmienia postać rzeczy! mój jak przeczytał o dreptaniu to aż wyjechał w
                delegacje na trzy dni!!! tak się przestraszył! a mówiłam Ci, narysuj, będzie
                prościejsmile))
                • ksara4 diablica! 26.08.05, 15:15
                  ten opis juz byl dla mnie bardziej zrozumialy smile
                  he he, niektore dziewczyny boja sie tu uzyc nawet slowa "seks", a tu taka istna
                  Diablica!
                  a moj wczoraj powiedzial - dobrze,ale nie dzisiaj, bo sie najadlem .Otwarty na
                  nowe!
                  • magdamajewski ja odpadam.. 26.08.05, 15:24
                    przy tej intensywnej stymulacji i ilosci jajeczek to nie nie dam rady z zadnymi
                    akobacjami. Doslownie czuje jak one tam "gruchocza" i jakos mi tak ciezko jaby
                    one wazyly niewiadmomo ile. Ah,..
                    magda
                    • ksara4 Re: ja odpadam.. 26.08.05, 15:25
                      Magda, musisz sie tylko wypiac, Ty nie musisz dreptac.
                      • magdamajewski Re: ja odpadam.. 26.08.05, 15:28
                        nawet wypiac sie nie dam rady bo moje jajcuny ciagna mnie do dolu...
    • jagoda39 Re: Jak tam dziewczyny była próba "Na Partyzanta" 26.08.05, 15:49
      Hej laski, myślałam że się zleje ze śmiechu jak czytałam o tym dreptaniu, mój
      ogier na pewno będzie chciał spróbować, ale chyba pęknę ze smiechu jak zacznie
      dreptać w przykucu dryblas prawie 190 wzrostu i na dodatek z krzywymi nóżkami,
      ale trza spróbować. No to dzisiaj będzie jazda na dreptacza hihihi.
      Jagoda
      • ronka4 Re: Jak tam dziewczyny była próba "Na Partyzanta" 26.08.05, 15:53
        Kurde dziewczyny! To ja też dzisiaj wypróbuje to "dreptanie"
        • ksara4 Re: Jak tam dziewczyny była próba "Na Partyzanta" 26.08.05, 15:59
          Moj tez ma 190 cm, a wrecz 196 cm , nozki proste, ale nie wyobrazam sobie tego
          przykucu!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka