madzia762 26.08.05, 12:05 Bo u mnie tak i rzeczywiście Diablica miała racje super POZA! M też się zdziwił skąd u mnie ta energia tak że musimy mniej biadolić na forum to o dołach zapomni każda. Miłego dnia wszystkim i ostrego s......... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
diablica26 Re: Ciesze się,że wam pomogłam :) 26.08.05, 12:09 No kobietki uśmiech i luz przede wszystkim!!!A mówiłam,że doznania nieziemskie ja wyłam jak kojot na prerii jak mnie dreptał.Dla obojga rewelacja no a skutek pewniejszy bo plemniczki prosto tam gdzie trzeba.Właśnie piszcie chętnie poczytam jak wam było,jak opowiedziałam mojemu,że zapożyczyłam wam naszą pozycję i ma takie wzięcie uśmiał się że ból.Mówi,że patent musi opracować na nią Piszcie i kobitki sukcesów życze....Pozdrawiam ja i moje 18tc maleństwo Odpowiedz Link Zgłoś
ksara4 Re: Ciesze się,że wam pomogłam :) 26.08.05, 12:57 ale o co to chodzi z tym dreptaniem? on ma faktycznie bedac w kucki drobic w miejscu nogami??? Odpowiedz Link Zgłoś
ronka4 Re: diablica 26.08.05, 13:08 Napisz jak możesz jeszcze raz dokładny opis tej pozycji, bo też troszke nie rozumiem tego dreptania. Odpowiedz Link Zgłoś
madzia762 Re: diablica 26.08.05, 13:13 Płacze ze śmiechu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Przeczytajcie wczorajszy post Diablicy Odpowiedz Link Zgłoś
diablica26 Re: Dreptać znaczy rżnąć się aż wióry będą szły :) 26.08.05, 13:28 Kobitki tak nazywam słodko pożądne rżnięcie nie jak emeryci tylko jak wyposzczone chieny.A wtedy jest suuuper jazda,Boże ile bym dała za takie ruchańsko teraz-ale się boję bo w takiej pozycji ptaszek za bardzo by mi głaskał szyjkę macicy.Także teraz muszę uważać z seksem Kobitki co do instrukcji to już pisałam dokładniej juz opisać nie mogę.Kto nie rozumie niech przeczyta dwa razy.Pozdrawiam i miłego dreptania Odpowiedz Link Zgłoś
asiek100 Re: Dreptać znaczy rżnąć się aż wióry będą szły : 26.08.05, 14:16 to zmienia postać rzeczy! mój jak przeczytał o dreptaniu to aż wyjechał w delegacje na trzy dni!!! tak się przestraszył! a mówiłam Ci, narysuj, będzie prościej)) Odpowiedz Link Zgłoś
ksara4 diablica! 26.08.05, 15:15 ten opis juz byl dla mnie bardziej zrozumialy he he, niektore dziewczyny boja sie tu uzyc nawet slowa "seks", a tu taka istna Diablica! a moj wczoraj powiedzial - dobrze,ale nie dzisiaj, bo sie najadlem .Otwarty na nowe! Odpowiedz Link Zgłoś
magdamajewski ja odpadam.. 26.08.05, 15:24 przy tej intensywnej stymulacji i ilosci jajeczek to nie nie dam rady z zadnymi akobacjami. Doslownie czuje jak one tam "gruchocza" i jakos mi tak ciezko jaby one wazyly niewiadmomo ile. Ah,.. magda Odpowiedz Link Zgłoś
ksara4 Re: ja odpadam.. 26.08.05, 15:25 Magda, musisz sie tylko wypiac, Ty nie musisz dreptac. Odpowiedz Link Zgłoś
magdamajewski Re: ja odpadam.. 26.08.05, 15:28 nawet wypiac sie nie dam rady bo moje jajcuny ciagna mnie do dolu... Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda39 Re: Jak tam dziewczyny była próba "Na Partyzanta" 26.08.05, 15:49 Hej laski, myślałam że się zleje ze śmiechu jak czytałam o tym dreptaniu, mój ogier na pewno będzie chciał spróbować, ale chyba pęknę ze smiechu jak zacznie dreptać w przykucu dryblas prawie 190 wzrostu i na dodatek z krzywymi nóżkami, ale trza spróbować. No to dzisiaj będzie jazda na dreptacza hihihi. Jagoda Odpowiedz Link Zgłoś
ronka4 Re: Jak tam dziewczyny była próba "Na Partyzanta" 26.08.05, 15:53 Kurde dziewczyny! To ja też dzisiaj wypróbuje to "dreptanie" Odpowiedz Link Zgłoś
ksara4 Re: Jak tam dziewczyny była próba "Na Partyzanta" 26.08.05, 15:59 Moj tez ma 190 cm, a wrecz 196 cm , nozki proste, ale nie wyobrazam sobie tego przykucu!!! Odpowiedz Link Zgłoś