Dodaj do ulubionych

wynik testu Friberga

IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 07.11.02, 11:54
Mam wynik testu Friberga
1:64 H-H Wynik dodatni co to oznacza?
Obserwuj wątek
    • Gość: asja Re: wynik testu Friberga IP: *.pbk.pl / 139.0.121.* 07.11.02, 11:58
      to znaczy,że masz przeciwciała przeciwplemnikowe, powinnas zglosić się do
      lekarza
      • Gość: misza Re: wynik testu Friberga IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 07.11.02, 12:59
        ale ja jestem facetem i mam plemników 18 ml. Co to oznacza u faceta???
        • Gość: gosiak Re: wynik testu Friberga IP: 212.160.128.* 07.11.02, 13:20
          Myślę, że zgodnie z sugestią Asji powinieneś zgłosić się do lekarza. Z tego, co
          nam mówił lekarz przed testem Friberga, to takie przeciwciała antyplemnikowe
          może mieć i kobieta - wtedy jej organizm "zwalcza" plemniki, ale może je mieć
          również sam mężczyzna i wtedy tak jakby sam zwalcza swoje plemniki.
          • Gość: asja Re: wynik testu Friberga IP: *.pbk.pl / 139.0.121.* 07.11.02, 14:39
            Twój wynik ni ejest prawidłowy, ale nie jestem w stanie stwierdzić, czy
            odchyleniei jest duże, prawidlowy wynik jest ujemny, oznacza to brak
            przeciwciał i tak powinno być, tak jak napisała gosia, wskazuje to na
            zwalczanie przez Ciebie własnych plemników, al nie martw się, nie na takie
            rzeczy jest rada,zgłoś się do dobrego lekarza, moóże tam gdzi erobiliście test,
            jest to bardziej specjalistyczne badanie, więc podejrzewam,że ktoś was na nie
            skierował; ja ze swej strony moge polecić klinike novum, tel. 644-71-72, 644-72-
            73

pozdr.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka