kropcia1 01.03.06, 12:17 Witam! Czy któraś z Was brała lub bierze ten lek? Mało jest o nim w wyszukiwarce. Jakie miałyście skutki uboczne? Ile kosztuje ten lek i od jakich dawek rozpoczęłyście leczenie? Dzięki za ewentualne odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
delta77 Re: norprolac 01.03.06, 12:56 ja biore, zaczynalma od 1/4 na noc, teraz biore 1/2 na noc. Brak skutkow ubocznyc- przynajmiej ja nic nie odczuwam. Czuje sie nawet lepiej, jakby mniej nerwowo, ale moze to autosugestia. Normalnie kosztuje ok 120zl mnie ostatnio udalo sie kupic za 95 zl. Odpowiedz Link Zgłoś
rafulka Re: norprolac 01.03.06, 13:08 Polecam. Jak Delta zaczynałam od 1/4 tabletki przed snem. Potem 1/2. Drogi. Brak skutków ubocznych Odpowiedz Link Zgłoś
kropcia1 Re: norprolac 01.03.06, 18:31 dzieki Ale widzę, że ten lek jest mało popularny....większosć jednak bierze bromek.... Odpowiedz Link Zgłoś
adota Re: norprolac 02.03.06, 09:31 Witaj, Ja brałam kilka miesięcy norprolac 75. Zaczynałam od opakowania starterowego, w którym były chyba dwie tabletki 25 mg, dwie 50 mg i potem już normalnie 75. Nie miałam żadnych skutków ubocznych (dla porównania przy bromergonie, zaparcia). Ale wróciłam do bromergonu ze względu na cenę. adota Odpowiedz Link Zgłoś