Dodaj do ulubionych

Clexane + Acard

06.03.06, 08:25
Mam zalecone brać Clexane 40 mg i Acard 75 mg 1 raz dziennie.

Ale z ulotki Clexanu wynika, że nie za bardzo można łaczyć te leki.
Powiedzcie czy to normalne zalecenie??
Obserwuj wątek
    • paula08 Re: Clexane + Acard 06.03.06, 09:25
      Nie martw sie, to normalne zaleceniesmile Wszystko OK, mozesz brac smialo. Ja
      dostalam takie zalecenie po punkcji- jak wiele innych dziewczyn i biore ten
      zestaw juz kilka m-cysmile
      • dragonia Re: Clexane + Acard 06.03.06, 10:00
        Dzięki za info. To mój pierwszy cykl z tymi lekami. Mam nadzieję, że prędzej
        czy później uda się smile
        • laura771 Re: Clexane + Acard 06.03.06, 10:16
          Dragonia, ja mam do Ciebie pytanie. Jak lekarz zalecił Ci te leki? Tzn. kiedy
          dokładnie masz zacząć je brać: czy po owulacji czy po pozytywnym teście, czy
          jeszcze jakoś inaczej? Będę wdzięczna za odpowiedz, bo i ja te leki będę brać
          niedługo.Laura
          • delta77 Re: Clexane + Acard 06.03.06, 10:21
            Ja tez mam zlecony ten zestaw i biore go juz drugi miesiac. Lekarz mi zlecil od
            razu barc... czylli przynajmiej miesiac przed zajsciem.... i mam go brac do
            odwollania..., czylo do konca ciazy (jak sie uda).
            pozdr
            • roza271 Re: Clexane + Acard 06.03.06, 19:26
              Dziewczyny powiedzcie mi czy clexane to sa zastrzyki czy tabletki?
              • delta77 Re: Clexane + Acard 06.03.06, 19:27
                zastrzyki
                w brzuch
                • dragonia Re: Clexane + Acard 06.03.06, 21:54
                  Acard brałam od początku cyklu 1x1, a Clexane zaczęłam brać tuż po owulacji - 1
                  zastrzyk wieczorem, tuż po owulacji zaczęłam też brać Duphaston 2x1.

Oj dziewczynki, przez co my musimy przejść. Ale miejmy nadzieję na wyczekiwany
                  efektsmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka