dragonia 06.03.06, 08:25 Mam zalecone brać Clexane 40 mg i Acard 75 mg 1 raz dziennie. Ale z ulotki Clexanu wynika, że nie za bardzo można łaczyć te leki. Powiedzcie czy to normalne zalecenie?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paula08 Re: Clexane + Acard 06.03.06, 09:25 Nie martw sie, to normalne zalecenie Wszystko OK, mozesz brac smialo. Ja dostalam takie zalecenie po punkcji- jak wiele innych dziewczyn i biore ten zestaw juz kilka m-cy Odpowiedz Link Zgłoś
dragonia Re: Clexane + Acard 06.03.06, 10:00 Dzięki za info. To mój pierwszy cykl z tymi lekami. Mam nadzieję, że prędzej czy później uda się Odpowiedz Link Zgłoś
laura771 Re: Clexane + Acard 06.03.06, 10:16 Dragonia, ja mam do Ciebie pytanie. Jak lekarz zalecił Ci te leki? Tzn. kiedy dokładnie masz zacząć je brać: czy po owulacji czy po pozytywnym teście, czy jeszcze jakoś inaczej? Będę wdzięczna za odpowiedz, bo i ja te leki będę brać niedługo.Laura Odpowiedz Link Zgłoś
delta77 Re: Clexane + Acard 06.03.06, 10:21 Ja tez mam zlecony ten zestaw i biore go juz drugi miesiac. Lekarz mi zlecil od razu barc... czylli przynajmiej miesiac przed zajsciem.... i mam go brac do odwollania..., czylo do konca ciazy (jak sie uda). pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
roza271 Re: Clexane + Acard 06.03.06, 19:26 Dziewczyny powiedzcie mi czy clexane to sa zastrzyki czy tabletki? Odpowiedz Link Zgłoś
dragonia Re: Clexane + Acard 06.03.06, 21:54 Acard brałam od początku cyklu 1x1, a Clexane zaczęłam brać tuż po owulacji - 1 zastrzyk wieczorem, tuż po owulacji zaczęłam też brać Duphaston 2x1. Oj dziewczynki, przez co my musimy przejść. Ale miejmy nadzieję na wyczekiwany efekt Odpowiedz Link Zgłoś