oriola 15.03.06, 19:14 dziewczyny jestem w ciąży, udało się po roku starań i jednym poronieniu Ale teraz wszystko jest w porzadku i wierze ze za ok. 8 m-cy zobacze moje upragnione dzieciatko.... Wiara czyni cuda, wiec zycze wam tez wiele wiary i wytrwalosci!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eszforcik Re: udało się!!!!! 15.03.06, 19:43 Gratulacje! Spokojnej ciąży. Dbaj o siebie i swoje upragnione dzieciątko Odpowiedz Link Zgłoś
roza114 Re: udało się!!!!! 15.03.06, 21:01 super,super,super wierze, że ja już niedługo też napiszę na forum taką wiadomość Odpowiedz Link Zgłoś
korlewna Re: udało się!!!!! 16.03.06, 08:37 wielkie, wielgasne gratulacje)))) Dbaj o siebie i swoją kruszynkę) I nie obijaj się, tylko przesyłaj potrzebującym hektolitry fluidkow Odpowiedz Link Zgłoś
oriola Re: udało się!!!!! 16.03.06, 10:42 Przesylam Wam 10000000-ce fluidkow ciazowych!!!!!! ******************************************************************************** ******************************************************************************** *****************************************************************************... Odpowiedz Link Zgłoś
monika.k81 Re: udało się!!!!! 16.03.06, 12:06 GRATULACJE. Prześlij ciążowe fluidki do nas wszystkich. ----------------------------- Jestem na poczatku drogi, ale... Odpowiedz Link Zgłoś