aniam22 23.03.06, 14:40 witam wszystkich. powiedzcie mi dzisiaj mam 21 dzien cyklu, a cykle mam 24 dniowe i mam taki gesty, zolto-bialy sluz. Dodoam ze pierwszy raz w zyciu. Czy jest nadzieja zebym byla w ciazy??czy ktoras tez tak miala??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
korlewna Re: sluz.... ciaza???? 24.03.06, 11:58 W kilku miejscach an forum ( i tym i innych)dziewczyny pisaly o takim wlasnie śluzie i pozniejszej ciązy. Z mojego doswiadczenia..... w ciazy kompletnie nic sie pod tym względem nie zmienilo. Powodzenia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tymonka30 Re: sluz.... ciaza???? 24.03.06, 13:33 Za cholerę nie wiem jak to ze sobą powiązać Też mam taki śluz w różnych momentach cyklu ale w ciąży na pewno nie jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
raila2 Re: sluz.... ciaza???? 24.03.06, 15:02 Ja miałam własnie taki dziwny śluz, bardzo gęsty biały grudkowaty no i jestem w ciąży!!! Tobie również tego życzę! Odpowiedz Link Zgłoś
krztyna Re: sluz.... ciaza???? 24.03.06, 16:11 Ja taki właśnie miałam i mam. Gęsty i obfity. Biały. Ale grudkowaty? Chyba nie... ------------ Aniołek Platek (21.11.2004) - pamiętamy Czekamy na Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
aniam22 Re: sluz.... ciaza???? 24.03.06, 18:11 dziekuje za pocieszenie, w poniedzialek zrobie test!!! Odpowiedz Link Zgłoś