pieszczoszek5 24.03.06, 09:31 ruch linearny- liniowy chyba, czy to jest ruch plemników wokół własnej osi????, czy jak on liniowo idzie, bo nie pisze że linearny -postepowy, czyli jaki to jest ruch? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amiczek77 Re: ruch linearny 24.03.06, 10:03 ruch linearny to ruch liniowy. Ten rodzaj plemników czyli grupa A ma największą szansę do zapołdnienia ( tak powidział mi lekarz) My mamy własnie ten problem że takich czyli z grupy A jest garstka Odpowiedz Link Zgłoś
pieszczoszek5 Re: ruch linearny 24.03.06, 10:59 Nie , nie amiczek gr. A to jest liniowy - POSTĘPOWY, a mi chodziło o sam liniowy, wiesz ktoś takie miał wyniki jak patrzyłam na to forum wstecz- fakt szukałam akurat Twoich ( mężą) twyników , bo napisałaś mi w innym poście ,że mieliście podobnie, mało rucjhliwych, ale nie znalazłam- możesz mi przesłać linka. Czy Ty masz faktycznie napisane liniowy i że to gr. A ?bo powinno być chyba dodane że postępowy. Masz tak dodane na kartce? czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
amiczek77 Re: ruch linearny 24.03.06, 15:23 wyniki mojego męża forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=191&w=37879863 Odpowiedz Link Zgłoś
marijohanna Re: ruch linearny 25.03.06, 11:13 tutaj gdzie mieszkam robi sie klasyfikacje A,B,C. A- prosto, szybko do celu B- wolniej, "slalomem" C-kreci sie w kolko (glupki jedne te co nie ruszaja sie w ogole to braki w procentach. Odpowiedz Link Zgłoś