kate2513 10.04.06, 09:23 Dziewczyny jak wyżej. U mnie są następujące: wysypka na dekolcie, chwilami uczucie zimna, po 10 dniach stosowania - dość duży ból piersi. Jak to jest u Was ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
korlewna Re: objawy po utrogestonie 10.04.06, 10:10 piersi moga sobie pobolewac, ale z odczuciami zimna i wysypką....idz do lekarza, bo wygląda, jakbyś miala uczulenie na ten lek. A przeciez latwo go zastąpić innym A ja zycze, zeby te objawy nie byly po lekarstwie Odpowiedz Link Zgłoś
kate2513 Re: objawy po utrogestonie 10.04.06, 11:59 Korlewno na Ciebie zawsze można liczyć. Chciałabym żeby te objawy nie były po lekarstwie ale jakoś u mnie cuda się nie zdarzają. Mam nadzieję że u Ciebie wszystko dobrze. Zyczę Tobie i Twojej fasolce dużo zdrówka !!! Tylko powiem Ci że te piersi to nie pobolewanie. To od dwóch dni ciągły ból. Nie mogę nawet się schylić, bo mnie tak boleśnie kłują. A co do wysypki to dzoniłam do p. Małgosi i ona stwierdziła że to nie może być po tym leku. Już nie wiem co myśleć, z chęcią bym go odstawiła. Odpowiedz Link Zgłoś
korlewna Re: objawy po utrogestonie 10.04.06, 12:28 hihio...... mi się coraz bardziej podoba to co piszesz))))) nic...poczekam sobie na wiesci u mnie... dziękuję,wszystko w porzadku cium Odpowiedz Link Zgłoś
kasiksa Re: objawy po utrogestonie 10.04.06, 17:02 Kate, jak pierwszy raz bralam utrogest to mnie straszliwie bolalay piersi, myslalam ze mi odpadna! chlopu nie pozwolilam sie dotykac i w ogole.. ale teraz, po drugim razie luz, lekko nieprzyjemnie, ale bez zadnych dodatkowych bolesci Odpowiedz Link Zgłoś