Dodaj do ulubionych

BOJKOT głupich postów:)

28.05.06, 21:31
Proponuję abyśmy nie odpowiadały na posty z prowokacją jak ten o adopcji.
ZERO ODZEWU. Kto za?
Obserwuj wątek
    • bahamadia Re: BOJKOT głupich postów:) 28.05.06, 21:32
      tak,najlepiej sie nie odzywac,masz racje smile
      • o.l.e Re: BOJKOT głupich postów:) 28.05.06, 21:35
        Zdenerwowałam się że hej smile Chyba wejdę na forum depresja.Może koleżanka
        natalia vel małgorzata nakłania kogoś do skończenia ze sobą bo świat jest
        przeludniony.(Żart oczywiście)
        • natalka691 Re: BOJKOT głupich postów:) 28.05.06, 22:14
          Jak takie błahostki jak posty na forum cię denerwują to proponuje persen na
          uspokojenie.
          • donata72 Re: BOJKOT głupich postów:) 28.05.06, 22:16
            wiesz co wydaje mi sie ze wycieli ci jajniki i padlo ci na lep!!!!
            • natalka691 Re: BOJKOT głupich postów:) 28.05.06, 22:20
              Mam całe jajniki i nawet drożne jajowody i równowagę hormonalną w każdym
              cyklu wink. Pozdrawiam, a na łep to tobie padło i mnie nie obrażaj.
              • donata72 Re: BOJKOT głupich postów:) 28.05.06, 22:22
                a czemu nie co mi zrobisz????mi padlo ze szczescia bo nosze sliczne dzidzilki
                pod serduchem MOJE
                • natalka691 Re: BOJKOT głupich postów:) 28.05.06, 22:23
                  Ty mi tez nic nie zrobisz i moge sobie pisac co chcę
                  • donata72 Re: BOJKOT głupich postów:) 28.05.06, 22:24
                    a pewnie powodzenia zycze
                    • natalka691 Re: BOJKOT głupich postów:) 28.05.06, 22:28
                      Kończymy kobity, zamykam kompa, bo z pyskówek nic dobrego nie będzie (ciąży
                      tez wink). Powodzienia zycze i pa, pa
                      • jlo2 Re: BOJKOT głupich postów:) 28.05.06, 22:32
                        ile jeszcze nickow wymyslisz????
                        • kasiaaa85 Re: BOJKOT głupich postów:) 28.05.06, 22:44
                          Wiecie co dziewczyny zastanawiam sie po co ta "panna" wypowiada sie na naszym
                          forum??Nie rozumiem tego?!?To chyba rzeczywiscie jakas szczyga ktora robi sobie
                          zarty albo jakas stara panna ktora nie ma nic innego do roboty.Szkoda tylko ze
                          nabija sie z tak powaznych problemow jak nasze...ehhh
                          • klusqa Re: BOJKOT głupich postów:) 28.05.06, 23:03
                            Kasiu, lepiej nie wnikać w psychikę trolli smile
                      • synestezja1 Re: BOJKOT głupich postów:) 28.05.06, 22:42
                        zero empatii..zero zrozumienia..ogolnie nie kobieta a..zwykle zero..sad
                        • natalka691 Re: BOJKOT głupich postów:) 28.05.06, 22:55
                          Jezeli ktoś potrafi w ten sposób oceniać innych ludzi sam jest hmmm... chyba
                          mniej niz zero. Ocenic tak kogoś to dopiero jest zero empati i zrozumienia. Bo
                          ja nie pisałam, że jestescie mniej niż zero i nie ja pierwsza was zaatakowałam.
                          I chyba same jestescie przedstawicielkami Pisu, bo to właśnie ta partia atakuje
                          każdego kto ma inne zdanie niż Wy drogie starające panny. Jeżeli ty masz
                          czelnośc napisac o mnie zero to ja nie mam skrupułów nabijac sie z twoich
                          problemów (choć tego akurat nie robię). I zarówno ja jak i wy nie mamy monopolu
                          na mądrość i jedyną słuszną drogę.
                          • synestezja1 Re: BOJKOT głupich postów:) 28.05.06, 23:00
                            jeszcze tu jestes? zobaczymy jak Ty znajdziesz sie w takiej sytuacji..nigdy nie
                            wiadomo czy nie bedziesz miala problemow z zajciem... ciekawe jak zmieni sie
                            twoje nastawienie..a teraz skoro nie jestes w stanie zrozumiec innych kobiet..
                            to tak jestes zerem.. po co tu przychdzisz i wywolujesz awanture? sprawia ci to
                            przyjemnosc? zajmij sie czyms prostym.. bo widac ze do powaznych tematow nie
                            nadaje sie twoj mozdzek..
                          • tekla12 natalko 28.05.06, 23:10
                            Nacinanie krocza to chyba twój podstawowy problem obecnie. Pisałaś niedawno:

Droga demarto problemóz z logicznym mysleniem nie mam, a ty bardzo prosze mnie
                            nie obrażaj. Każdy ma prawo wyboru jak chce urodzić, a ja po prostu nie chce
                            byc nacieta i staram się do tego przygotowac, żeby uniknąc jakiegokolwiek
                            pęknięcia i nie narazać naszego systemu opieki zdrowotnej na dodatkowe koszty.
                            Nikt mi nie będzie narzucał czy będe nacięta czy nie, bo zadecyduję sama. Może
                            i prosta kreska lepiej się szyje, co jest wygodne dla personelu, ale
                            niekoniecznie lepiej goi. Wiele razy pisano tutaj o tym.

Więc analogicznie daj foremkom prawo wyboru i pozostaw prawo do podjęcia
                            decyzji. I nie dziw się, że podobnie jak ty czują się dotknięte "dobrymi
                            radami". Tym bardziej, że o nie nie prosiły.
                            • natalka691 tekla12 29.05.06, 00:17
                              Teklo w moim poście nie zabierałam wam prawa wyboru, nie kazałąm przeciez
                              adoptować i nie pisałam, że to najlepsze, pisałam raczej o rozważaniach. I nie
                              napadłam na Was. Widac nie czytasz ze zrozumieniem. Oczywiście, że każdy ma
                              prawo wyboru i to zawsze, bo to na niego spadają konsekwencje własnych decyzji.
                              Dlatego jak najbardziej podtrzymuję mój post z ciąża i poród i jak najbardziej
                              masz rację, że forumowiczki mają prawo wyboru. Pozdrawiam. Joanna
    • klusqa Post nie jest głupi, tylko 28.05.06, 23:02
      bez wyczucia. Osoba, która go tu umieściła, jak sama przyznaje, nie ma
      problemów, więc nie wie, jak to jest, gdy najpierw człowiek dowiaduje się, że
      ma mocno ograniczone szanse na ciążę, a następnie przechodzi przez etap nadziei
      i walki o to, żeby zajść w ciążę, donosić ją do końca i urodzić zdrowe dziecko.
      Ignorowaniem niczego się nie załatwi - takie osoby jak autorka postu o adopcji
      trzeba uświadamiać o ich lekkomyślności, żeby nie chodziły po świecie i nie
      robiły krzywdy innym smile
      • blackone76 Re: Post nie jest głupi, tylko 28.05.06, 23:08
        mi jest jej zal..zwyczajnie nie wie o czym pisze.. przez to sprawia przykrosc
        innym.. nie ma słow do takich zachowan.. proponuje aby poszla sobie na inne
        forum..nikt tu nie potrzebuje jej opini..Nie zna tematu..nie zna naszych
        problemow.. i tylko chciala wzbudzic zainteresowanie.. bawic sie kosztem uczuc
        innych .. brzydze sie takim zachowaniemsad
        • korlewna Re: Post nie jest głupi, tylko 29.05.06, 10:58
          A mi nie jest żal jej, tylko tych, ktorym sprawiła przykrość. Bo nie znając
          tematu, nie rozumiejąc tych, ktorzy mają takie problemy... nie można oceniać,
          komentować.....
    • suzielu Re: BOJKOT głupich postów:) 28.05.06, 23:07

...a ja myslalam ze chec posiadania dzieci to przelewajaca sie milosc ktora che
      sie dalej przelac ???

natalka ... napewno nikt nie chcial nic takiego powiedziec i to tylko emocje
      • natalka691 Re: BOJKOT głupich postów:) 29.05.06, 00:12
        Emocje i to negatywne. Jeszcze raz przeczytałam swój pierwszy post i uważam, że
        nikogo w nim nie zraniłam i nikomu nie kazałam adoptowac dzieci. Pytałam czy o
        tym nie myslały i czy może to jest prostsze, chyba mam prawo tu pytać. Nawet
        nie byłam zbytnio nietaktowna, przeciez to forum i mozna pytac o wszystko. I
        nikomu nie naubliżałam. A od szanownej przyszłej mamy usłyszałam, że jestem
        zerem, a nie kobietą. Jak widac przez te kobiety przelewa sie nie tylko miłość
        i pragnienie dziecka, ale i źdźbło paskudnego jadu z odrobiną goryczy i
        zacietrzewienia. I mozna porządnie oberwac jak sie zapyta o to co im
        niezabardzo po drodze, być zerem, osoba nieempatyczną i bez zrozumienia dla
        innych. Czasami mozna chociaż w spokoju wysłuchać co inni maja do powiedzenia.
        I nie poczuwam sie do żadnych przeprosin i nie mam skrupułów pisac, że po tym
        co poczytałam jesteście trochę nawiedzone, agresywne i napadacie na innych
        (którzy to prawda nie mają takich problemów, maja za to inne). To, że któras
        nazwała mnie zerem nie kobietą świadczy tylko o jej kulturz. To było chamskie i
        prymitywne i niskie (duzo gorsze niz mój post).
        • tekla12 Re: BOJKOT głupich postów:) 29.05.06, 00:18
          Kto sieje wiatr, ten zbiera burze. Również pozdrawiam T.
        • dagps Re: BOJKOT głupich postów:) 29.05.06, 09:15
          mnie zranilas. moje pcos to nie jest glupi problem, chcialabys je miec? mozemy sie zamienic. ja tobie dam moje pcos, a ty mi....? kurde. klopot bedzie...
          • dagps Re: BOJKOT głupich postów:) 29.05.06, 09:19
            nie wszystko doczytalam. nie wiem juz ktora to ty a ktora malgorzata joanno.
            aha. mam raczej zamknieta droge do adopcji. jeszcze nie bylam w osrodku, ale z tego co sie orientuje, chyba nie bardzo sie nadajemy. wiedzac jak wyglada adopcja i caly proces, serio, nie wiem, co latwiejsze, adopcja czy pregnyle itd.
        • korlewna Re: BOJKOT głupich postów:) 29.05.06, 11:08
          Natalko.... to jest tak, ze na niektore tematy można się wypowiadac tylko
          wtedy, kiedy ten temat kogos dotyczy, w innym przypadku trzeba dobierać tak
          slowa, zeby nie mialy szans kogokolwiek zranić, czyli trzeba wypowiadac się
          bardzo delikatnie, zastanowic się nad kazdym wyrazem i ukladac zdania zdajac
          sobie sprawe z tego, ze nie widac w piśmie Twoich emocji, wiec kazde zdanie
          moze byc odebrane ciut inaczej, niż wyglądały Twoje intencje. A przede
          wszystkiem.... za nic nie mozna bagatelizować sprawy.
          Nie można mowić rodzicom dzieci autystycznych, ze sa większe problemy. Nie
          można mowić kombatantom, zeby wzięli sie za aktualne sprawy, a nie za zbieranie
          funduszy na kolejne pomniki AK.... itd, itp.... chyba, ze jestes takim
          rodzicem, czy takim kombatantem, w przeciwnym razie nie masz pojęcia o czym
          piszesz. I podobnie ma isę sprawa z nieplodnością. Jeśli sama nie jestes
          niepłodna, a do tego brak w Tobie empatii, to nie probuj się wypowiadać, bo nic
          z tego dobrego nie wyniknie.
          Pozdrawiam
          • blackone76 Re: BOJKOT głupich postów:) 29.05.06, 11:38
            nic dodac nic ująćsmile podpisuje sie pod tym co napisalaś.. Czy pani Natalia
            zrozumiała w czym tkwi problem?
    • o.l.e Re: BOJKOT głupich postów:) 29.05.06, 10:04
      A sio Joanno-Małgorzato-Natalio.
    • bahamadia Re: BOJKOT głupich postów:) 30.05.06, 13:00
      w ogole takie posty powinny nie istniec
      • pajda Re: BOJKOT głupich postów:) 30.05.06, 13:45
        Dziewczyny - proponuje zero zainteresowania postami niejakiej Natalii ... Jak
        chce to niech sobie swoje życie układa - naszych nie będzie !!
        • kerttu Re: BOJKOT głupich postów:) 30.05.06, 14:41
          Ten wasz bojkot jest jeszcze głupszy. Proponuję założyć forum zamknięte i nie
          wpuszczać nikogo kto ma inne zdanie albo jeśli go ten temat nie dotyczy, nie ma
          prawa się wypowiadać.
          Chociaż dla mojego i waszego powodzenia w staraniach i tak cały ten wątek nie
          ma większego znaczenia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka