kasiaaa85 Re: Majorka co u ciebie?? 15.08.06, 17:00 No wlasnie co u Ciebie kochana?? Odpowiedz Link Zgłoś
majorka79 Re: Majorka co u ciebie?? 16.08.06, 10:05 czesc kochane!!! dzięki, że o mnie pamiętacie. u mnie nic ciekawego(( nie wiem już czy pisałam, ale znowu pojawiła się torbiel - nie pęknięty pęcherzyk i łykam tabletki antykoncepcyjne. prolaktyna ponad 2x norma, więc doszedł też bromergon no i czekam na następny cykl - wtedy się okaże co dalej. A co u Was? Odpowiedz Link Zgłoś
szyszka39 Re: Majorka co u ciebie?? 16.08.06, 15:44 Przykro mi z powodu tej torbieli) Tak to juz jest jak nie urok to s... Ja dowiedziałam sie ze wlasnie przechodze toksoplazmoze, u lek. ch. zakaźnych jeszcze nie bylam, w najblizszym szpitalu przyjmuje tylko w popn wiec trudno mi to zgrac z praca. Dziewczyny z forum radzi mi zebym nie probowala zajsc w ciaze do chwili uspienia choroby- grozi poronieniem lub uszkodzeniem plodu( , nowy gin twierdzi ze mam sie tym wcale nie oprzejmowac.No i znowu nie wiem kogo sluchac, ale tak jakos czuje ze dopuki sie nie wylecze nie zajde(Dzisiaj dostalam @ i pomimo tego ze wiem ze tak jest lepiej to strasznie mi smutno, a hsg mam we wtorek i panicznie sie boje(( Idz koniecznie zrobic sobie badanie na toxo i rozyczke, oczywiscie jesli jeszcze ich nie robilas. Tym bardziej ze taraz masz postoj i mozesz sie zaczepic.Pozdrawiem, odzywaj sie czesciej Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaaa85 Re: Majorka co u ciebie?? 16.08.06, 16:39 Kurcze Ty to masz udreke z ta torbiela.Ale nie przejmuj sie )) Ja powoli wysiadam psychicznie juz 2 miesiace z rzedu lykam tabletki do stymulacji a pecherzyki rosa mi po niedroznej strone i z IUI nici (( Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
majorka79 Re: Majorka co u ciebie?? 17.08.06, 08:32 cos nie mamy szczecia(( szyszka,nie robilam badan na toxo i nie mam zamiaru, bo nie chce sie dodatkowo stresowac, zaden lekarz (a bylam juz u wielu) nie zlecal mi tych badan, wiec postanowilam nie robic. kasiaaa85 przykro mi, dziwne, ze mimo stymulacji nie rosna w obu jajnikach trzymajcie sie dziewczyny, musi sie udac, ja juz postanowilam z M. ze jeszcze 2 IUI i jak nic nie wyjdzie (nie daj Boze) to ICSI w styczniu. Buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
szyszka39 Re: Majorka co u ciebie?? 17.08.06, 08:48 Majorka mnie tez nikt tych badan nie zlecil, ale to naprawde nie sa zarty, z tego co czytalam to wlasnie zapalenie teoxo moze byc przyczyna ze nie zachodzisz, albo potem ronisz wczesna ciaze. Z tego co dziewczyny na bocianie pisza, to prawie wszysce gin bagatelizuja te badania, ja brudasem nie jestem i jakos sie zarazilam, jedni mowia ze najlatwiej od miesa np grulowanego, peklowanago a inni ze przy sadzeniu kwiatow na ogrodzie moglam sie skaleczyc. Nawet jak zajdziesz to powinnas robic badania kontrole co 2 miesiace jesli juz ja przechodzilas i w kazdym trymestrze ja nie masz przeciwcial. Dopuki nie zaczelam sie tym interesowac nie wiedzialam ze to takie swinstwo i czym to grozi, ale to ty decydujesz, pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
majorka79 Re: Majorka co u ciebie?? 17.08.06, 09:50 szyszka, pewnie masz rację, ale ja już na prawdę nie mam sily((((((((((((( zapytam lekarza przy najbliższej okazji. buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
szyszka39 Re: Majorka co u ciebie?? 18.08.06, 09:29 Ano, ja wczoraj mialam takiego dola, rozumiem twoje zmeczenie, przytulam cie, trzymaj sie bedzie dobrze kiedys i nam sie uda Odpowiedz Link Zgłoś