Dodaj do ulubionych

Majorka co u ciebie??

15.08.06, 12:16
Obserwuj wątek
    • kasiaaa85 Re: Majorka co u ciebie?? 15.08.06, 17:00
      No wlasnie co u Ciebie kochana??
      • majorka79 Re: Majorka co u ciebie?? 16.08.06, 10:05
        czesc kochane!!!
        dzięki, że o mnie pamiętacie.
        u mnie nic ciekawegosad((
        nie wiem już czy pisałam, ale znowu pojawiła się torbiel - nie pęknięty
        pęcherzyk i łykam tabletki antykoncepcyjne. prolaktyna ponad 2x norma, więc
        doszedł też bromergonsad
        no i czekam na następny cykl - wtedy się okaże co dalej.

A co u Was?
        • szyszka39 Re: Majorka co u ciebie?? 16.08.06, 15:44
          Przykro mi z powodu tej torbielismile) Tak to juz jest jak nie urok to s... Ja
          dowiedziałam sie ze wlasnie przechodze toksoplazmoze, u lek. ch. zakaźnych
          jeszcze nie bylam, w najblizszym szpitalu przyjmuje tylko w popn wiec trudno mi
          to zgrac z praca. Dziewczyny z forum radzi mi zebym nie probowala zajsc w ciaze
          do chwili uspienia choroby- grozi poronieniem lub uszkodzeniem plodusad( , nowy
          gin twierdzi ze mam sie tym wcale nie oprzejmowac.No i znowu nie wiem kogo
          sluchac, ale tak jakos czuje ze dopuki sie nie wylecze nie zajdesad(Dzisiaj
          dostalam @ i pomimo tego ze wiem ze tak jest lepiej to strasznie mi smutno, a
          hsg mam we wtorek i panicznie sie bojesad(( Idz koniecznie zrobic sobie badanie
          na toxo i rozyczke, oczywiscie jesli jeszcze ich nie robilas. Tym bardziej ze
          taraz masz postoj i mozesz sie zaczepic.Pozdrawiem, odzywaj sie czesciej
          • kasiaaa85 Re: Majorka co u ciebie?? 16.08.06, 16:39
            Kurcze Ty to masz udreke z ta torbiela.Ale nie przejmuj sie smile))
            Ja powoli wysiadam psychicznie juz 2 miesiace z rzedu lykam tabletki do
            stymulacji a pecherzyki rosa mi po niedroznej strone i z IUI nici sad((
            Pozdrawiam
            • majorka79 Re: Majorka co u ciebie?? 17.08.06, 08:32
              cos nie mamy szczeciasad((
              szyszka,nie robilam badan na toxo i nie mam zamiaru, bo nie chce sie dodatkowo
              stresowac, zaden lekarz (a bylam juz u wielu) nie zlecal mi tych badan, wiec
              postanowilam nie robic.
              kasiaaa85 przykro mi, dziwne, ze mimo stymulacji nie rosna w obu jajnikachsad
              trzymajcie sie dziewczyny, musi sie udac, ja juz postanowilam z M. ze jeszcze 2
              IUI i jak nic nie wyjdzie (nie daj Boze) to ICSI w styczniu.
              Buziaki
              • szyszka39 Re: Majorka co u ciebie?? 17.08.06, 08:48
                Majorka mnie tez nikt tych badan nie zlecil, ale to naprawde nie sa zarty, z
                tego co czytalam to wlasnie zapalenie teoxo moze byc przyczyna ze nie
                zachodzisz, albo potem ronisz wczesna ciaze. Z tego co dziewczyny na bocianie
                pisza, to prawie wszysce gin bagatelizuja te badania, ja brudasem nie jestem i
                jakos sie zarazilam, jedni mowia ze najlatwiej od miesa np grulowanego,
                peklowanago a inni ze przy sadzeniu kwiatow na ogrodzie moglam sie skaleczyc.
                Nawet jak zajdziesz to powinnas robic badania kontrole co 2 miesiace jesli juz
                ja przechodzilas i w kazdym trymestrze ja nie masz przeciwcial. Dopuki nie
                zaczelam sie tym interesowac nie wiedzialam ze to takie swinstwo i czym to
                grozi, ale to ty decydujesz, pozdrawiam.
                • majorka79 Re: Majorka co u ciebie?? 17.08.06, 09:50
                  szyszka, pewnie masz rację, ale ja już na prawdę nie mam silysad(((((((((((((
                  zapytam lekarza przy najbliższej okazji.
                  buziaki
                  • szyszka39 Re: Majorka co u ciebie?? 18.08.06, 09:29
                    Ano, ja wczoraj mialam takiego dola, rozumiem twoje zmeczenie, przytulam cie,
                    trzymaj sie bedzie dobrze kiedys i nam sie udawink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka